Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

ale ciekaw jestem tej kolejnej generacji, po xs i ps5. microsoft porzuci pudełka, chyba mało kto sie łudzi, że będzie inaczej, a sony zostawi i zrobi z tego nostalgiczny marketing. jak znaczącym argumentem będzie wtedy napęd? czy pudełka będą za 7 lat istotne, czy do tego czasu dinozaury gejmingu będą już zupełnie nieistotną z punktu branży niszą? niby cyfrowo sprzedaje się coraz więcej gier, ale też chyba sprzedaż wersji digital obecnych konsol nie jest adekwatna. bo jednak ludzie wciąż wolą mieć wybór

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Sprzedaż pudełkowa będzie mieć coraz mniejszy udział, ale pozostanie na rynku jako opcja wyboru.

Nie spodziewam się aby ktoś z wielkiej trójki miał zrezygnowac z fizycznych nośników w następnej albo jeszcze następnej generacji

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

Sprzedaż pudełkowa będzie mieć coraz mniejszy udział, ale pozostanie na rynku jako opcja wyboru.

Nie spodziewam się aby ktoś z wielkiej trójki miał zrezygnowac z fizycznych nośników w następnej albo jeszcze następnej generacji

w sumie brak napędu to wyeliminowanie swojego znaczenia na niektórych rynkach, bo nie każdy może sobie pozwolić na cyfrę, choćby chciał. sam brałbym pod uwagę XSS, gdyby nie to, że mam internet z ograniczeniem pobieranych danych, też nie z własnego wyboru, a z braku wyboru. sony? pełna cyfra z ich serwerami xd

Opublikowano

Obie firmy chciałyby sprzedawać gry tylko cyfrowo, ale wiedzą że nie mogą do tego zmusić graczy bo spotka się to z reakcją podobną do tej z 2013 r. 

Opublikowano
2 godziny temu, MYSZa7 napisał:

jestem ciekaw wrażeń archonika, lubi zwracać uwagę na słabej jakości plastik przy sprzętach, ciekawe czy coś powie przy PS5

A dostał w ogóle PS? No chyba że dopiero po premierze.

btw. Sony ma kase ale wydaje na to co nie trzeba

Opublikowano
51 minut temu, ASX napisał:

Obie firmy chciałyby sprzedawać gry tylko cyfrowo, ale wiedzą że nie mogą do tego zmusić graczy bo spotka się to z reakcją podobną do tej z 2013 r.

ms mógłby na starcie stracić marketingowo, bo przecież wsteczna kompatybilność to też płyty. kłóciłoby się to ze wszystkim co do tej pory mówili na ten temat.

Opublikowano

Screenshot_20201029-183219_Samsung_Inter

XDDDDDDDDDD syf yebany 

Opublikowano

@Paolo de Vesir Tzn. przecież Sony ma jeszcze Funimation, więc jak przejmą jeszcze Crunchyroll to praktycznie zabetonują segment. W sumie spoko - zobaczyłbym jakąś AAA anime gierkę.

Opublikowano

image0.jpg?width=1592&height=896

konsola jest szersza niż grucha w klacie :dynia:

Opublikowano

Pograłoby się w Astro na dual sense :fsg: Chyba rezygnuje z preordera XSX dobrze że nie opłaciłem. Chce ktoś odkupić konto z GPU?

Opublikowano

Kurwa, nie wklejaj gruszki bez spoilera, bo cofka poszła :/

Opublikowano

Grucha zabieraj tę łapę z konsoli xbox series x bo nie ręczę za siebie :[

Opublikowano
39 minut temu, bluber napisał:

image0.jpg?width=1592&height=896

konsola jest szersza niż grucha w klacie :dynia:

Bo to konsola dla silnie heteroseksualnych meszczyzn z klata minimum 110 cm

Opublikowano

Ta ksywka to od walenia gruchy? Co za suchol z brudnymi łapskami.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie, ale ta konsola jest nadal gó,wnem. :) 

Co nie zmienia faktu, że za(pipi)iście się na niej gra:D

Opublikowano
49 minut temu, Jakim napisał:

Bo to konsola dla silnie heteroseksualnych meszczyzn z klata minimum 110 cm

Raczej dla tych, którzy rekompensują sobie małego peniska

Opublikowano

No nie wiem który sprzęt bardziej penisa przypomina.

Opublikowano
Cytat

No nie wiem który sprzęt bardziej penisa przypomina.

No fakt, PS5 wygląda jak pizda, co tu kryć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.