Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

- XsX będzie miało zawsze natywne 4k

- Ps5 będzie miało zawsze gry. 

Pick one

Opublikowano

Sęk w tym, że XsX będzie miał zawsze obie te rzeczy :xboss:

Opublikowano

Dziwne, bo tydzień temu eurogamer pisał właśnie o 4k'60fps na ps5. Także ja się wstrzymuję.

Natomiast odnośnie Crunchyrolla, to jestem jak najbardziej na tak. Może gry AAA na podstawie anime zaczną robić?

Opublikowano

Wy dalej nie ogarniacie.

Już tłumaczę

Liść lubi Fife

Fifa 21 wychodzi na PS5 i XSX

HAHAHA karaluchy, PS5 ma gry a na Xboxie nie mam w co grać nieudacznicy.

Mam nadzieje ze pomogłem.

Opublikowano

@eX4cT_PL nie gram w fife. Nie mój klimat. Gram w Cinematic experience, FPS-y. TPS-y akcji, RTS-y, Slashery, RPGi, jRPGi. Więc ZM

A Ty z tego co widziałem to na razie troche nie pograsz więc ZTJM

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Lisciu nie ośmieszaj się bo w tym roku to chyba przez miesiąc grałeś w kasztana tlou2 i to by było na tyle. 

Opublikowano

Ktoś widział listę gier tego pokemona i może potwierdzić?

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

@eX4cT_PL nie gram w fife. Nie mój klimat. Gram w Cinematic experience, FPS-y. TPS-y akcji, RTS-y, Slashery, RPGi, jRPGi. Więc ZM

A Ty z tego co widziałem to na razie troche nie pograsz więc ZTJM

Jakie fpsy? 

Opublikowano

Jakie RPGI, jak wszystko MS bedzie robił.

Opublikowano

Liściu pisze co chwilę, że ogrywa eksy a multiplatformami nie jest zainteresowany, po czym wymienia ulubione gatunki gier z którymi Sony nie ma prawie nic wspólnego

No czego nie rozumiecie zieloni hejterzy?

Opublikowano
23 minuty temu, LiŚciu napisał:

Gram w Cinematic experience, FPS-y. TPS-y akcji, RTS-y, Slashery, RPGi, jRPGi. Więc ZM

O, to raczej nie na Plejce. Tam lista prezentuje się mniej więcej tak

Cinematic experience, FPS-y. TPS-y akcji, RTS-y, Slashery, RPGi, jRPGi.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

O, to raczej nie na Plejce. Tam lista prezentuje się mniej więcej tak

Cinematic experience, FPS-y. TPS-y akcji, RTS-y, Slashery, RPGi, jRPGi.

No te tpsy można jeszcze podciągnąć do szablonu ce. 

Opublikowano

Ubisoft: „Na Xbox Series X|S wszystkie nasze gry z Xboksa One będą wstecznie kompatybilne. Na PlayStation 5 wszystkie gry będą wstecznie kompatybilne, z wyjątkiem następujących: Assassin's Creed Syndicate, Assassin's Creed Chronicles Trilogy Pack, Assassin's Creed Chronicles India, Assassin's Creed Chronicles China, Assassin's Creed Chronicles Russia, Risk, Star Trek Bridge Crew, Werewolves Within, Space Junkies.”

:kaz::xboss:

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

W jakie rtsy grałeś na PlayStation?

Opublikowano

pobieranie i pauzowanie pobierania z psn w odpowiednim czasie, żeby szło z pełną prędkością, polecam, znakomita zabawa

Opublikowano

Muszę powiedzieć że ten pad od playstation jest w pizdeczke ale jestem ciekawy czy bateria też będzie trzymać 2h i będzie chińskim gównem jak ds4. Zdecydowanie warto będzie sprawdzić to ps5 jak już zrobią wersję slim pro za parę lat bo tej obrzydliwej wielkiej kurwy nie chce widzieć w moim domostwie  :)

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

W jakie rtsy grałeś na PlayStation?

W RTSy głównie gram na lapku. Exact pisał o fifce. Ale na PS3 zagrywałem się w Red Alert 3. Na 4 jest np Sudden Strike ale w to też gram na pc

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

SS to nie jest rts. 

Wg mnie ma wszystkie cechy działań w czasie rzeczywistym. Jedyną róznicą do klasyków jest że sie nie buje jednostek tylko wciąga na pole bitwy. Ale RTS to jest.

No chyba że znasz jakąs ceche którą ją wyklucza z kanonu ale da mnie nie było wiele różnic. Tylko w 4 grałem. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

no właśnie nie ma budowania bazy, SS raczej RTW real time wargame, tak samo jak np seria Close Combat. 

Opublikowano
22 minuty temu, LiŚciu napisał:

W RTSy głównie gram na lapku. Exact pisał o fifce. Ale na PS3 zagrywałem się w Red Alert 3. Na 4 jest np Sudden Strike ale w to też gram na pc

Wojowanie red alterem 3, o ja cie (pipi)e. 

Opublikowano
14 minut temu, messer88 napisał:

no właśnie nie ma budowania bazy, SS raczej RTW real time wargame, tak samo jak np seria Close Combat. 

Sudden Strike to RTT (Real-time tactics) właśnie przez brak zarządzania surowcami i budowania bazy. 

Opublikowano
2 godziny temu, Soul napisał:

Sęk w tym, że XsX będzie miał zawsze obie te rzeczy :xboss:

dobra orka :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.