Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

@eX4cT_PL nie gram w fife. Nie mój klimat. Gram w Cinematic experience, FPS-y. TPS-y akcji, RTS-y, Slashery, RPGi, jRPGi. Więc ZM

A Ty z tego co widziałem to na razie troche nie pograsz więc ZTJM

I mówi to gość który ma coś takiego w profilu

spacer.png

Przestań robić z siebie większego debila niż już jesteś.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
28 minut temu, lpcl napisał:

Wojowanie red alterem 3, o ja cie (pipi)e. 

Jakie wojowanie. Mały offtop. 

Ale pierwszy raz w multi w rts to grałem właśnie na xboxie360 w C&C 3. Geniusz.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

może listerin to siostra yetiego? 

yeti też świrował a później ktoś wklejał jego listę gierek i wychodziło że od 3mc gra tylko w darmowego CODa   :kaz:

Opublikowano

Jak ja jestem siostra Yetiego to Ty jesteś  chłopak Grincha. 

To jest wojna consol a nie zawody kto ile gra. Chociaż w sytuacji w której sam pad do PlayStation 5 zapi.erdala XsX to może takie argumenty Wam tylko zostały. :)

Opublikowano

Przeciez wiadomo, ze ty nie grasz, to od razu odpadasz.

Opublikowano
49 minut temu, LiŚciu napisał:

Jakie wojowanie. Mały offtop. 

Ale pierwszy raz w multi w rts to grałem właśnie na xboxie360 w C&C 3. Geniusz.

Ale pisanie o graniu w RTSy na podstawie jednej gierki sprzed 13 lat to tak trochę słabe, nie sądzisz? 

Opublikowano

Zostałem tylko zapytany o RTS na ps.

Niewazne. Xbox śmieć ;)

Opublikowano

To sie nagral w te rtsy. Niesamowity fan gatunku.

Opublikowano

CW straciło swój urok ostatnio. Cokolwiek klap nie napisze to jest wyjaśniany w kilku postach i okazuje się, że gada bzdury.

Niebiescy lubią przekłamania tak jak samo Sony. Sztuczne 4k, zabawkowe i odstające technicznie od reszty gogle VR, gry od kalki, ukrywanie bazarowej jakości konsol itd. No ale co Sonka to Sonka 

Opublikowano

Nie rozumiem kompletnie stanowiska moderacji, czemu Mendrka nie można przywrócić, czemu nikt nie zainteresuje się czy @YETIżyje.

Trzeba chyba zorganizować protesty, nie ma z kim walczyć.

Opublikowano

Mendrek jest chyba odbanowany ale nie pisze. A Yeti w ciągu alkoholowym, przerosła chłopa ta sytuacja  :frog:

Opublikowano

Ale naprawde nie widzicie że tutaj teraz jest retoryka jak w schronisku. Wchodzisz i sto psów szczeka i ciężko coś powiedziec. 

Wyjasniony? ASX zapytał o rts na ps to mu odpowiedziałem. Gram w ten gatunek od lat ale głównie na lapku. Z tych wyżej wymieniłem gatunków to jeden ale Grinchuś tak samo brzydki jak i wredny od razu onelinera yebie że nie gram w gry. Co za typ.

Xbox jeszcze większy śmieć bo ma takich zwolenników. Sonka to nowa generacja. I nic tego nie zmieni. :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
23 minuty temu, UberAdi napisał:

CW straciło swój urok ostatnio. Cokolwiek klap nie napisze to jest wyjaśniany w kilku postach i okazuje się, że gada bzdury.

Niebiescy lubią przekłamania tak jak samo Sony. Sztuczne 4k, zabawkowe i odstające technicznie od reszty gogle VR, gry od kalki, ukrywanie bazarowej jakości konsol itd. No ale co Sonka to Sonka 

Cytat

23 studios dont matter

5000 devs dont matter

Gamepass dont matter

12 tflops dont matter

Full rdna2 doesnt matter

BC doesnt matter

Bethesda doesnt matter

Memoirs of a Sony fanboy

dobry wpis o sonybociarni, zmieniają zdanie jak zawieje

co tam im zostało? astro boy i dmuchanie w pada  :kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Bezkitu te gabaryty ps5 xD

Jak Mysza7 wrzuci sobie kiedys do sygnaturki to mu Square da warna za przekroczenie wymiarow w pionie.

Opublikowano

I te zachwyty padem. Już widzę, jak gram w fps i szarpię się z tymi triggerami a potem klnę w headset. To tak teoretycznie gdyby na plejstejszyn były jakieś fpsy, multiplatform nie liczę bo kto by chciał grać w jakieś rozmazane (pipi) w gorszej jakości. 

Opublikowano
7 minut temu, Mejm napisał:

Jak Mysza7 wrzuci sobie kiedys do sygnaturki to mu Square da warna za przekroczenie wymiarow w pionie.

g_-_608x405_2.0_-_xcdd275b2-bbb1-4422-b2

xd

Opublikowano

Prawdę mówiąc to jedyne miejsce sensowne dla PS5 to za telewizorem, gorzej jak wisi na ścianie, to już wstyd troche.

Opublikowano

Delikatnie z profilu spoko wygląda przecież.

Opublikowano

Przestań chłopie, wygląda jak gówno obesrane. Yeti się w grobie przewraca jak widzi to bydle :pechowiec:

Opublikowano
3 godziny temu, Mejm napisał:

zaczekam na slimkę :kaz:

Opublikowano

To niezła przyszłość ten VR :dynia:

Opublikowano
22 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Mordo, to Ty nie wiesz? Teraz tylko dmuchanie w padzika i opór triggerów jak naciągasz łuk. :obama:

A znając życie większość ludzi to wyłączyć by bateria dłużej trzymała albo żeby wibracja w multi nie psuła skilla :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.