Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Tak, tak. Kolejny który nie umie w gry. Już to słyszałem od Ciebie. 

A co do porównania? Mustang to muł straszny. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Z resztą chyba tylko klapy uwierzyły w 4K/60 z włączonym raytracingiem. Jedyne co Ci zostało to pogodzić się z tym, że XSX jest inzynieryjnym majstersztykiem, a PS4.5 no... multiplą no. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
21 minut temu, LiŚciu napisał:

Ty mi lepiej powiedz czemu XsX w Watch Dogs Legion nie ma natywnego 4k/60fps a podobno miał miec wszędzie. Skoro mówimu o przesiadce to XoX = XsX:)

Od początku było mówione bezbeku ze Legion będzie chodził w 4K/30fps i wspierał RT, jedyne zaskoczenie to takie ze 4K jest upscalowane głównie w nocy podczas deszczu gdy potęga RT działa.

Zaskoczeniem jednak nie będzie jakim guwnem rozmazanym z obciętym RT będzie na PS5 xD

Opublikowano

To że było od początku mówione, BEZBEKU, to nie zmienia faktu że jest jak jest. A podobno najpotężniejsza konsola na świecie miała być mocniejsza niż aktualna generacja :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak macie meble z Ikea to:

123547459_3433934236702693_4588107507424

lub

123433692_3433934220036028_3439278007735

:kaz:

Opublikowano
59 minut temu, LiŚciu napisał:

Ty mi lepiej powiedz czemu XsX w Watch Dogs Legion nie ma natywnego 4k/60fps a podobno miał miec wszędzie. Skoro mówimu o przesiadce to XoX = XsX:)

nawet rtx 3080/3090 nie ogarnia 60 fps w 4k w tej grze, to mówi za siebie

Opublikowano

zawsze byłem chińczykiem

Opublikowano

Ankietowani pewnie są ultrasami PPE

Opublikowano

Sony zbiera owoce dominacji PlayStation. 4. Ale myślę że w następnej generacji Xbox uszczyknie im trochę z bazy konsumentów 

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Sony na naszym rynku zdecydowanie mocniej inwestowało w reklamę i promowanie konsoli w marketach. MS po 360 olał trochę polski rynek więc trudno żeby sytuacja była inna. 

Opublikowano

Japan :banderas:

Opublikowano

Nie spodziewałem się że xbox wygra akurat w chinach z plejką

Opublikowano

W kraju który słynie z tandety wygrał Xbox. No nie ma co się dziwić. 

Japan:)

Opublikowano

a ty myślisz że konsle to made in japan dostaniesz :yao:

Opublikowano

Składają je w Chinach, to wiedzą jakim szajsem jest plejka.

Opublikowano

USA, UK  i cala oswiecona Europa za Playstation

Dominacja jak za czasow PS 4

Xbox na kolanach z pelnymi ustami

Opublikowano

Myślę że w następnej generacji Xbox spokojnie może  odzyskać dominację USA i UK (to dla nich najważniejsze rynki).

Wygląda  że powalczy też o Europę kontynentalną (głównie za sprawą Series S i All Access) by powiększyć trochę rynek. Ale tutaj pozycja Sony jest jednak bez mocna. 

Generalnie szykuje się na ofensywę na wielu frontach, ciekaw jestem ile konsolarzy odbija Sony?

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

W kraju który słynie z tandety wygrał Xbox. No nie ma co się dziwić. 

Japan:)

Ta, obecnie jeszcze druga gospodarka na świecie,  posiadająca takie firmy , jak NIO będące bezpośrednim konkurentem TESLI i obecnie najlepszym kąskiem na giełdzie,  dodajmy zalew w ostatnim okresie chińskich produktów, które jakością przebijają produkty z USA przy niższych cenach, a designem w niczym nie ustępujące (szereg różnych produktów Xiaomi)

Opublikowano

% czy ilosciowo?

Ja mysle ze rynek konsolowy urosnie i jak teraz sprzedano ps4 i x jakies 180? Baniek to nowa generacja zrobi 200+220+ moim zdaniem napewno

Edytowane przez Welna

Opublikowano

aż się przypomina JEDEN JAPOŃSKI RDZEŃ > 3 AMERYKAŃSKIE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.