Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Spodziewałes się że na konsoli będzie tak samo jak na kompie za min. 7 kola?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

O nie, znowu ta blachara

Xsx $499

Rtx 3080 $699 + pozostałe części do składaka

Opublikowano
30 minut temu, Lokomotywa napisał:

ale biedne to RT na konsoli

A gdzie PS5? Oh wait...

Opublikowano
43 minuty temu, Lokomotywa napisał:

Dałeś mi niezła zagwozdke, nie wiem teraz co jest głupsze.

- wklejać porównanie gościa który porównuje gry wyłącznie na ściągniętych gameplayach z youtuba i tylko je sobie wkłada okienko obok okienka.

- śmiać się z porównania konsoli do 3x droższego kompa z którego nie wynika jakaś zauważalna przewaga.

- śmiać się z samego porównania 3x droższego kompa do konsoli.

- czy śmiać się z tego jak ppe i ich sięgający dna poziom dziennikarski wpływa na takie ameby jak Ty.

Trudny wybór.

Opublikowano

Wychodzi na to że PS5 jest obecnie w statystykach najbardziej pożądanym produktem na świecie, czaicie to? Magia PlayStation. 

Opublikowano

bo PS5 to jest jednak parę nowości, od biedy jakieś exy, a XSX to tylko ulepszony One X, póki co

Opublikowano

Ja nie wiem co trzeba miec w bani żeby po 7 latach upadłej generacji, blamażu związanym z Halo Infinity kilka miesięcy temu, jednak zdecydować się na konsole MS. 

I do tego jeszcze głośno o tym mówić w samych superlatywach. :yakubu:

Opublikowano

Nie wiem jak można się zdecydować na konsolę z grami za trzy i pół bomby i do tego jeszcze głośno mówić o tym w samych superlatywach.

Opublikowano

Typowa rozmowa z klapem?

- wierzę w markę i tyle, po co mi coś innego

Typowa rozmowa z multiplatformowcem i gościem nie zamykającym się w obrębie jednej sekty?

image.png.80e0e79ee0dbafe68591b6201e50c38c.png

Opublikowano

kupno śmiecia 4.5 na premierę? Gry przez 4 lata na ps4, ceny po 360zł, najgorsze multiplatformy, brak alternatywy dla gamepassa, biedna wsteczna, wielkie brzydkie bydle zrobione z przetopionych opon od Jelcza  :)  

Opublikowano
9 godzin temu, Lokomotywa napisał:

"Tak jakby" ray tracing w dynamicznej rozdzieczlości 4k schodzącej do 1440p na starcie generacji. Ciekawe jak tam na PS5 :kaz:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
8 godzin temu, Wesker napisał:

Wychodzi na to że PS5 jest obecnie w statystykach najbardziej pożądanym produktem na świecie, czaicie to? Magia PlayStation. 

Spencerowskie pieski poszczekały, kupią razem z 100 osób ten zielony kał z grami z 2015 roku w CZTERY KA i 246 FPS, ale oczywiście, że zwycięży - w sprzedaży i sercach graczy - silna, pewna marka z ciekawymi exami już na start. Bańka pękła i nic nie dał agresywny, nieudolny PR z najpotężniejszą kąsolą bez rączek i ciasteczek. MS się zesra Netflixem gier (z tą samą jakością), a Sony puści jakiś głośny ex i cyk kowboje upasione na czele z tym świniakiem zaorane w błoto. 

Magia, ale taka wypracowana przez DEKADY wspomnień, nostalgii, wspaniałych produkcji. 

Ejj w zasadzie MS i XBOX 4k4SkXXS to taki PiS z elektoratem cieszącym się byle gównem. 

Opublikowano
8 godzin temu, Lokomotywa napisał:

bo PS5 to jest jednak parę nowości, od biedy jakieś exy, a XSX to tylko ulepszony One X, póki co

No faktycznie, z perspektywy gracza który siedzi trochę w branży i chce poczuć choć trochę feelingu next gena to wybór zdaje się być jeden - PS5 i to patrząc obiektywnie. Sony dostarcza pada który wprowadza jakieś zmiany i innowacje, conajmniej dwie gry na start które są next genowe - DS i MM (tutaj raczej dodatkowe ficzery ale jednak), serwuje multi ktore tez jest na Xa więc wybór jest oczywisty. 

Co innego jakby Halo Infinite wyszło na premierę i pozamiatało jakością jak wstępnie wszyscy czekaliśmy na prezentacje, co innego jakby CyberPunk wyrobił na premierę ale takto co zostaje zielonym? Tylko Gamepass i kilka gier multiplatrofm, No szczerze? To jak splunięcie w twarz. Owszem są osoby które liczą tylko na wsteczną No ale HALO my chcemy nowej generacji a nie wstecznej (to ma być dodatek jak np hity z Ps Collection którzy wszyscy i tak ograli ale nowi gracze będą zachwyceni biblioteką).

Reasumujac kupując teraz X tak szczerze to nie miałbym ani jednej gry która wprowadziła by mnie w next gen, ani jednej bo na nie trzeba poczekać a to ja pier*ole czekanie, chcę już teraz ;) 

8 minut temu, Wiolku napisał:

Spencerowskie pieski poszczekały, kupią razem z 100 osób ten zielony kał z grami z 2015 roku w CZTERY KA i 246 FPS, ale oczywiście, że zwycięży - w sprzedaży i sercach graczy - silna, pewna marka z ciekawymi exami już na start. Bańka pękła i nic nie dał agresywny, nieudolny PR z najpotężniejszą kąsolą bez rączek i ciasteczek. MS się zesra Netflixem gier (z tą samą jakością), a Sony puści jakiś głośny ex i cyk kowboje upasione na czele z tym świniakiem zaorane w błoto. 

Magia, ale taka wypracowana przez DEKADY wspomnień, nostalgii, wspaniałych produkcji. 

Ejj w zasadzie MS i XBOX 4k4SkXXS to taki PiS z elektoratem cieszącym się byle gównem. 

Wiesz, sama idea netflixa nie jest zła ale cebulowanie nie pomaga branży a tym samym dostają to co dostają i gdyby nie Sony to na Xa w GP wychodziłyby same indyki a ludzie by narzekali, Nintendo wypośrodkowało i tego się trzyma. Sony probuje z Ps now ale nie porzuca pudełek za co szacun

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
3 minuty temu, Wesker napisał:

Sony dostarcza pada który wprowadza jakieś zmiany i innowacje, conajmniej dwie gry na start które są next genowe - DS i MM (tutaj raczej dodatkowe ficzery ale jednak), serwuje

nie-boli-go-to-nasz-najtwardszy_2017-12-

Opublikowano

Klapy to są jednak ostre świry. Mówić że ps5 to nextgen bo ma padzika z nowymi wibracjami, grę z ps3 i ps4 xD

Opublikowano

Beznadziejne to Sony, zamiast stworzyć własne IP to kupują licencje na człowieka pająka i promują nim konsolę :/ zero kreatywności

Opublikowano

Byc fanem xboxa od 1 konsoli i dostac next gena z grami ktore sie juz ogralo i sie tym jeszcze jarac.

Cos jak po zakonczeniu umowy z siecia komorkowa, lepiej podpisac nowa umowe niz kontynuowac stara.

Wychodzi na to, ze spenser chce zrobic dobrze posiadaczom playstation i wyruchac swoich obecnych fanow.

Najpotezniejsza konsole swiata, 15 teraflapow, rdna 2 i quick resume miedzy piratami z karaibow a nowym tetrisem.

Nawet mi was (pipi)a nie zal boty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.