Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Każdy kto nie jest fanbojem kupiłby xboxa  ;) trzeba być kompletnym frajerem żeby brać ps5 na premiere 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Jestem fanem playstation od 1 konsoli i wybieram XBOXA jako świadomy konsument.

No nikt nie powiedział ze zwolennicy zielonej pleśni są normalni przecież:s159:

Ciekawe czy jak boty za 7 lat dostaną 20 tf po kolejnej przegranej generacji będą takie odważne?

Opublikowano

hahah klapy jakie uparcie próbują sobie wmówić że na Xboxa nie będzie gier, a sami jarają się Spidermanem z PS4, remakiem rzeru,chanych do nieprzytomności Soulsów, a w temacie PS+Colletion spuszczają się, że na nowej konsoli można ogrywać gry w lepszej jakości XDDD albo że dash zlicza progres trofeów XDDDD

jezuuu co za jaskiniowcy, jakbym 7 lat spędził pod kamieniem PlayStation też jarałbym się czymś co u konkurencji od dawien dawna jest standardem XDD

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

To jest po prostu upadek gracza. Gracz który ostatnie 7 lat widział co się dzieje z marka Xbox, kupuje ja w ciemno na premiere gdy zero nowych gier na horyzoncie a marketing mówi o Halo One w 120 fps? Gracz na kolanach.:(

Opublikowano

Tak piszecie o tym Miles Morales ale pokażcie mi lepiej zrobioną produkcje z takimi detalami na Xa?

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

kupuje ja w ciemno na premiere gdy zero nowych gier na horyzoncie

comment_1603223442iYGEsTnmwBN32pCBuX5jvh

rozumiem pisać  że xbox ma mało gier startowych, bo lineup premierowy na pewno nie powala. Ale pisać że xbox nie ma gier na horyzoncie to już zbyt mocne odklejeniei nawet jak na ciebie

Opublikowano

Łiskery i inne liście tylko się oszukują. Wewnętrznie cierpią, bo konsola wygląda gorzej niż pegazus i jest słaba. GDZIE JEST TO WASZE 13TF i 24GB RAMU?! :pawel:

giphy.gif

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Przecież to gra z PS4, więc niech Gearsy 5 chociażby będą. Jedyne co ma MM to 60 klatek ALBO 4K bo nie idzie to w parze. Jedyną grą faktyczycznie wyglądająca next-genowo na PS5 to DSR, ale szybko koronę straci przy premierze MFS na XSX. 

Opublikowano

A coś fajnego poza Football Managerem?

Opublikowano
5 minut temu, Wesker napisał:

Tak piszecie o tym Miles Morales ale pokażcie mi lepiej zrobioną produkcje z takimi detalami na Xa?

Coś lepszego od tego?

Zdjęcie

Opublikowano

Chociaż i tak najzabawniejszy jest temat tego, że PS zaoferuje jakieś różnorodne doświadczenia, bo tam gry sa po 360zł i developerzy się starają. :pawel: Chyba nie do końca ogarniacie, że właśnie z racji wysokich kosztów produkcji to abonamenty dają możliwość aby wyjśćze strefy komfortu.

Standardowy model sprzedażowy sprawi, żę Sony nie będzie podejmowało ryzyka tylko kalkulowało co sprzedaje się najbardziej, jeszcze bardziej ujednilicając swoją linie wydawniczą. Nie wiem czy był kiedyś lepszy moment na NIE kupowanie PlayStation, niż nadchodząca generacja. :) 

5 minut temu, Soul napisał:

Zdjęcie

Testy wstecznej z PS3?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ale teraz klapy dadzą radę przejść demon soulsy bo sony nagrało im 160 samouczków! 

Opublikowano

Brak opisu.

123389710_373973967356114_5412680299400133438_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=2&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=DEOo2sUywTcAX-ceB7g&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=e0d9eb61ac77d651a249931bc62c3e01&oe=5FC81C3E

Taka graficzka za darmoszke. :banderas:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
11 minut temu, Soul napisał:

Coś lepszego od tego?

Zdjęcie

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie ma wstecznej dla ps3? To wydamy gry jeszcze na ps3  :kaz:

Klapy to rodzone frajery, kupić śmiecia 4.5 dla dmuchania w pada astro boy'u, no jazda bez trzymanki, spotkam na ulicy takiego klapa pre-orderowaca to dostanie z liścia  :)

Opublikowano
43 minuty temu, 20inchDT napisał:

Łiskery i inne liście tylko się oszukują. Wewnętrznie cierpią, bo konsola wygląda gorzej niż pegazus i jest słaba. GDZIE JEST TO WASZE 13TF i 24GB RAMU?! :pawel:

giphy.gif

Wyglad konsoli podoba mi się od pierwszego pokazu ;) a odnośnie terafanków to już PS4 pokazało że nieco gorszy sprzęt a jak wychodzą gry to zjadają wszystko co do tej pory się widziało vide TLOU2 

ps. Screen z mm niezłe prowo ;)

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
36 minut temu, ASX napisał:

comment_1603223442iYGEsTnmwBN32pCBuX5jvh

rozumiem pisać  że xbox ma mało gier startowych, bo lineup premierowy na pewno nie powala. Ale pisać że xbox nie ma gier na horyzoncie to już zbyt mocne odklejeniei nawet jak na ciebie

WIELKI LOL

Już się pupilki zleciały bronić zielonej, pecetowej mazi xd Wystarczy gwizdnąć. Podobnie jak pasterz spencer, który rucha was bez mydła jakąś technologiczną papką, żeby zadymić problem totalnego braku dużych, nowych gier. A nie to co pokazał powyżej XDDD GENESIS NOIR NA PEWNO TO SYSTEM SELLER. Ejj znów jak pis. Może wyjdzie na ulicę? 

Na ps5 w pierwsze dni jak BÓG załączam grę na miarę nowej generacji i przy okazji swietną pozycję, która przetarła szlak nowemu gatunkowi. 

Do tego z pomocą najbardziej innowacyjnego pada tej dekady. 

O jest gra, która krótko puentuje te zielone wymioty z poprzedniej generacji - TUNIC xd

Opublikowano

Będą grać w tetrisa 4k, co za łby, ten wyskoczył z MM screenem z dupy gdzie gra w ruchu wyrywa kapcie o czym zreszta wszyscy piszą co w nią grali, jakość najwyższych lotów (spidey)

ps. To już Killzone zamiatał wszystko i dalej to robi

https://ibb.co/VCn3L38

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Najpierw zręcznościowy Tetris na OLEDzie, eargasm i uczta dla oczu, potem The Medium aby zanużyć się w świat horroru, doprawić to taktycznie wymagającym Gears Tactics, a wszystko zakończyć spokojnym przelotem nad włoskimi alpami w Flight Simulator. Nie mówiąc już o Cyberpunku, DLC do Gearsów 5 wraz ze skillowym multi na poziomie nieosiągalnym dla konkurencji.

i to wszystko w pierwszych dniach nowej generacji :fsg: doskonałe, różnorodne doświadczenia dla hardcorowego gracza, a nie zaślepionego nostalgią i latami świetności bałwana ;)  

Opublikowano
8 minut temu, Wiolku napisał:

WIELKI LOL

Już się pupilki zleciały bronić zielonej, pecetowej mazi xd Wystarczy gwizdnąć. Podobnie jak pasterz spencer, który rucha was bez mydła jakąś technologiczną papką, żeby zadymić problem totalnego braku dużych, nowych gier. A nie to co pokazał powyżej XDDD GENESIS NOIR NA PEWNO TO SYSTEM SELLER. Ejj znów jak pis. Może wyjdzie na ulicę? 

Na ps5 w pierwsze dni jak BÓG załączam grę na miarę nowej generacji i przy okazji swietną pozycję, która przetarła szlak nowemu gatunkowi. 

Do tego z pomocą najbardziej innowacyjnego pada tej dekady. 

O jest gra, która krótko puentuje te zielone wymioty z poprzedniej generacji - TUNIC xd

Czasem brakuje mi ikonki reakcji typu "trzymaj się tam, dla Ciebie i tak już nie ma ratunku"

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Najpierw zręcznościowy Tetris na OLEDzie, eargasm i uczta dla oczu, potem The Medium aby zanużyć się w świat horroru, doprawić to taktycznie wymagającym Gears Tactics, a wszystko zakończyć spokojnym przelotem nad włoskimi alpami w Flight Simulator. Nie mówiąc już o Cyberpunku, DLC do Gearsów 5 wraz ze skillowym multi na poziomie nieosiągalnym dla konkurencji.

i to wszystko w pierwszych dniach nowej generacji :fsg: doskonałe, różnorodne doświadczenia dla hardcorowego gracza, a nie zaślepionego nostalgią i latami świetności bałwana ;)  

Ale z tym lataniem na nowej generacji to już zaleciałeś za daleko 

Opublikowano
9 minut temu, Wiolku napisał:

przy okazji swietną pozycję, która przetarła szlak nowemu gatunkowi. 

Tylko to było 11 lat temu, do tego czasu powstało Dark Souls Bloodborne, a samo From porzuciło już zwietrzały gatunek rozwijając się w nowych kierunkach. Wiesz, kto stoi w miejscu ten się cofa. :)

Opublikowano

JEZU PRZENAJŚWIĘTSZY, dejcie dla mnie tego tetrisa connected.

ale będzie rozwalanie bossa we 3 :banderas:

Opublikowano

Widać jak jesteście oderwani od rzeczywistości - Cyberpunk to sobie popatrzysz co najwyżej bo wychodzi później. Na oledzie to ja sobie odpale Demon Souls gdzie czerń aż będzie wylewać się z ekranu a Tetris to najwyżej kolorki dla dzieci. W samoloty będzie latać, No BATTLEFIELD hahahaha i Gears Tatcits o ja nie wierze w to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.