Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Ale z tym lataniem na nowej generacji to już zaleciałeś za daleko 

no problemo mordko, dzięki dobroci króla spencera zawsze mogę ograć to na PC :banderas:

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

JEZU PRZENAJŚWIĘTSZY, dejcie dla mnie tego tetrisa connected.

ale będzie rozwalanie bossa we 3 :banderas:

oj tak byczQ +1 :fsg: ORGAZM

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Te gry którymi boty wojują ostatnia stronę to przegryw totalny. Xbox = konsola bez gier nabiera kolejnego znaczenia :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko to było 11 lat temu, do tego czasu powstało Dark Souls Bloodborne, a samo From porzuciło już zwietrzały gatunek rozwijając się w nowych kierunkach. Wiesz, kto stoi w miejscu ten się cofa. :)

Souls zwietrzałe, ale nowe Halo to już delicje. 

Opublikowano

Nie wierzę, że te burki wciąż podniecają się soulsami. Przeruchane jak 2d metroidvanie.

Opublikowano
5 minut temu, japco napisał:

No Halo wychodzi raz na 5 lat a gier typu soul like 5 w jednym roku, taka qrva delikatna różnica xd

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Mówi to typ który jara się Tetrisem:obama:

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Mówi to typ który jara się Tetrisem:obama:

Ale bomba prawdy :D a odnośnie soulsow to pamiętaj ze to nie jest jedno Lore, sam Bloodborne zamiata a Souls Like akurat jestem fanem

Opublikowano

dobrze że te soulsy wychodzą bo czuję że dedykowany temat to będzie pięknie dostarczał beki 

Opublikowano

Ja pier.dole czaicie, że ta (pipi) sony wie, że jego konsola niedomaga i nie puści gier w natywnym 4K i 120fpsach więc nie dali HDMI 2.1 w swoim flagowym telewizorze ale również nie dodają kabla 2.1 z konsolą :dynia:

https://polygamia.pl/playstation-5-i-kabel-do-hdmi-2-1-koniecznie-zwroc-na-to-uwage,6571590285843232a?fbclid=IwAR1pSNGO3X1bhWvDArgrhJgIaNMsbyaTYMpIbqMVYk7leN8QsvDkM54PIXo

Tymczasem bestia :banderas:

Cytat

Jak się okazało, w zestawie w przeciwieństwie do PS5, znajdziemy pełnoprawny kabel oficjalnie spełniający wszystkie normy standardu HDMI 2.1. Jest on bowiem oznaczony jako ULTRA HIGH SPEED co oznacza pełne i pewne wsparcie dla sygnału 4K w 120 FPS oraz 8K HDR 60Hz. Jego długość to 2 metry a wykonanie stoi na niezłym poziomie.
Źródło: https://hdtvpolska.com/otwieramy-pudlo-z-xbox-series-x-sprawdzamy-m-in-dolaczony-kabel-hdmi-czy-wspiera-standard-2-1/

Opublikowano
4 minuty temu, japco napisał:

Nie moja wina, że Halo wciąż najlepsze multi i unikatowy feeling, a Souslów wyszło już tyle, że nawet sami twórcy porzucili temat. :) Za 11 lat jaranko ekskluzywnym remakem pierwszego Ridge Racer? :dynia: 

12 minut temu, Soul napisał:

Halo wychodzi raz na 5 lat a gier typu soul like 5 w jednym roku

piękne wyjaśnienie niebieskich śmieci, serio serduszkuję mocno :hi:

Opublikowano

Oni tak serio z tym remasterem soulsów? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
3 minuty temu, bluber napisał:

Oni tak serio z tym remasterem soulsów? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na razie cały świat się podnieca jakością wiec wiesz ;)

Opublikowano

Kij z Soulsami, czaicie? otwieracie pudełko z PS5 i 

spacer.png

Opublikowano
3 minuty temu, Wesker napisał:

Na razie cały świat się podnieca jakością wiec wiesz ;)

No wkoncu zobaczycie jak wyglądaj gry w 4K

Opublikowano

Remaster a nawet RT w nią nie włożyli, tak jak odpowiedniego kabla do pudełka, Sony na kolanach z pełnymi ustami.

Opublikowano
27 minut temu, Soul napisał:

No Halo wychodzi raz na 5 lat a gier typu soul like 5 w jednym roku, taka qrva delikatna różnica xd

Gier typu "Halo-like" wychodzi jednak chyba więcej. 

Opublikowano
4 minuty temu, japco napisał:

Gier typu "Halo-like" wychodzi jednak chyba więcej. 

Wymień te gry.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jednak nie, bo nie ma na rynku nic jak Halo.

Swoją drogą dziekuję chłopakom z "wrogiego" zespołu: w końcu coś się w temacie zaczyna dziać, a Sony nie jest skazane na mierność Listunia. ;) 

Jak mówiłem wcześniej, wchodzisz do schroniska sam a tam stado kundli Cię zaszczeka. Inna sprawa ze jak się kilku userow pojawiło z właściwego obozu to wystarczyły dwie strony żebyś Ty z Twoimi żałosnymi onelinerami i Twoi kumple zostali wyjaśnieni do zera.:)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Swoją drogą dziekuję chłopakom z "wrogiego" zespołu: w końcu coś się w temacie zaczyna dziać, a Sony nie jest skazane na mierność Listunia. ;) 

jak dla mnie to Wesker wygląda na jeszcze większego fanatyka i wyznawcę marki 

Opublikowano

Klapy tylko nie stawiajcie tego routera w pobliżu choinki, bo może się zacząć "świecić" przez te powykręcane zegary.

Ale to będzie grzało, ja pierrrrr

Opublikowano
57 minut temu, 20inchDT napisał:

JEZU PRZENAJŚWIĘTSZY, dejcie dla mnie tego tetrisa connected.

ale będzie rozwalanie bossa we 3 :banderas:

Bedzie w GamePass? To ważne!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.