Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
40 minut temu, Pupcio napisał:

gej pass? No jakbym był yebanym biedakiem jak xboty to nawet fajna usługa :) 

Ty no nie wiem. A jakim trzeba być yebanym biedakiem, żeby co miesiąc czekać na indyka za 49 zł? 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

nie wiem bo już nie dają więc kupuje bo ja mam pieniądze ;) 

Opublikowano

pupcio taki wiracha bo pewnie wjechało combo kieszonkowe + od babci 5 dych na nowy rok szkolny i teraz można szaleć :obama:

Opublikowano

@Pupcio to Ty jesteś pawciokratos na PSNie? 

Jeśli tak to stary szacun xD Widzę, że indyczki są grane, że ho ho xDDDDDDDDDDDDD 

Opublikowano

oho zaczyna się xD sprawdź jeszcze w co grał mój pradziad od strony matki :) 

Opublikowano

pupcio leżał na chodniku przejechany przez chris85, tykalismy go patykami, ja pier.dole

Opublikowano

Pawcio aktualnie ciśnie  w gierki z  USŁUGI EA ACCESS,  a wcześniej Yakuza 2017, Yakuza 2018 i  Yakuza 2019,  Spiderman i  oczywiście najnowsze gierki z PS+ 

Opublikowano

Od zawsze mam prywatne konto, jak ktoś chce podziwiać kolekcje konesera to zapraszam do znajomych :banderas: 

Opublikowano
33 minuty temu, Pupcio napisał:

oho zaczyna się xD sprawdź jeszcze w co grał mój pradziad od strony matki :) 

1 minutę temu, Pupcio napisał:

Od zawsze mam prywatne konto, jak ktoś chce podziwiać kolekcje konesera to zapraszam do znajomych :banderas: 

Konesera Yakuzy xD Ale przyznam, że i tak w coś grasz. W przeciwieństwie do Mendrka i Figaro, którymi już totalnie gardzę, bo to zwykłe trolle. 

Opublikowano

zielona szlachta dzisiaj wieczorem? no koniaczek, może jakaś whisky, żonka cygaro odpala, a drugą ręką masuje tam gdzie wolno tylko po ślubie, na 100" OLED 4k 60fps Gears 5, turbożyleta, odstresowanie po ciężkim dniu na stanowisku kierowniczym, na jednym słowem zasłużony luksus

niebieski plebs?

chu.j ku.rwa spoderman po raz 7 

HfimHeF.png

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Maciucha, mimo mojej nienawiści do konsol Sony stwierdzam, że it's time to stop.

Opublikowano

Fajny foruming maciek. Taki na poziomie eksów na xboksa

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

Fajny foruming maciek. Taki na poziomie eksów na xboksa

a ty co, zabłądziłeś z kącika sanatoryjnego?

Opublikowano

sugeruję jednak użycie opcji Podgląd przed wysłaniem jakiegokolwiek posta i spojrzenie na niego z perspektywy pozostałych forumowiczy. nie zasługujemy na takie traktowanie 

Opublikowano
31 minut temu, maciucha napisał:

żonka cygaro odpala

Juz byl tu taki jeden co cygara palil.

Opublikowano
26 minut temu, Mejm napisał:

Juz byl tu taki jeden co cygara palil.

Komorowski to wygra? Duda XXDDDDDDDD

Opublikowano

lubie te podchody roziego i silną energię samca beta

zawsze czeka kilka dobrych chwil, obserwując czy mój post się przyjmie, po czym w akompaniamencie poklepywania po plecach leci z minusikami i wyrażaniem przykrości i wręczaniem 'haha' moim aktualnym słownym oponentom, bo sam ma problemy z dotarciem krwi do mózgu i napiseniem czegokolwiek sensownego

niesamowity user :obama: 

Edytowane przez maciucha

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Pewnie będzie 4K/60 na Ultra na GTX1080, ale z 4K upscallowanym z 1440p i ultra to mix średnich/wysokich.

4K - ultra, wszystko na full tylko musialem dograc z menu Tekstury Ultra, by gra nie wygladala jak jak rozmazane (pipi) z Xboxa, takze tego...:kaz:

Opublikowano

Zostawcie maciuchę, w CW tacy są potrzebni. Ale ograniczcie mu forum tylko do CW :lapka:

Opublikowano

Jest w tym jakiś heroizm, że mu się jeszcze chce podczas powolnej śmierci forumka.

Opublikowano

o śmierci forumka to czytam już od 2 lat i jakoś nie chce umrzeć 

Opublikowano

pkeeeee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.