Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Lokomotywa napisał:

Gearsy 5 średnio w 1728p na Series X.

Jaki klatkaż, jeśli można spytać?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Pierwsze testy i solidny reality check widzę :oh_you:

Opublikowano
4 minuty temu, mugen napisał:

No proszę, w temacie o iksboksie nagle okazało się, że żelazne 4K jednak nie jest potrzebne do życia, właściwie to nieprawdziwe 4K ze sztuczkami jest lepsze, a coś takiego jak DECYZJE ARTYSTYCZNE jednak istnieje.

Klapy na forum pisały, że 1440p jest nie od odróżnienia od natywnego 4K i ja im wierzę.

Opublikowano
3 minuty temu, mugen napisał:

No proszę, w temacie o iksboksie nagle okazało się, że żelazne 4K jednak nie jest potrzebne do życia, właściwie to nieprawdziwe 4K ze sztuczkami jest lepsze, a coś takiego jak DECYZJE ARTYSTYCZNE jednak istnieje.

Nie dopowiadaj sobie, nie baw się w PPE. :reggie:

Opublikowano

El5z5XbXgAE63hD?format=jpg&name=large

Spencer dobrze godo, nawet tutaj nie każdego stać na konsole za ponad 2000 zł i gry za trzy i pół bomby. Dlatego dobrze że są na rynku alternatywy

Opublikowano
14 minut temu, mugen napisał:

Plejka wciąż (pipi)a i będzie mieć jeszcze mniej życiodajnych pikseli

Opublikowano
W dniu 27.10.2020 o 12:08, 20inchDT napisał:

oh well, klapy i tak lubią dynamiczną rozdziałkę

Grinchus tez będzie musiał polubić dynamiczną rozdziałke:shieeet:

@Paolo de Vesir gdzie te natywne 4k/120 fps w Gearsach5? 

Yebanym botom argumenty którymi wojowali ostatnie miesiącę się kończą. Co tam jeszcze wyciągniecie ?:)

Opublikowano

Ale żeby Series S do 720p spadał, to serio jest nieporozumienie dla mnie.

Opublikowano

Spekulacje. Digital Foundry nie ma dostępu do Series S i dowiedzieli się od devów jedynie, że max rozdziałka to 1440p.

Cytat

We don't yet have a Series S console but we were told that Gears 5 maxes out at 1440p on the high-end suggesting an average resolution somewhere between Xbox One and Xbox One X while still hitting the same frame-rate targets as Series X.

Opublikowano

720p na nowych konsolach, w JAKIEJKOLWIEK grze, NAWET 3 lata po premierze to jakieś nieporozumienie

Opublikowano

Klapersy już wzajemne stykanie gryfami, bo G5 nie działa w natywnym xd

Opublikowano

720p na tym Śmieciu S? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A miałem przez chwilę myśl o kupieniu tego, no ale, to w końcu Microsyf, można się było spodziewać.

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Klapersy już wzajemne stykanie gryfami, bo G5 nie działa w natywnym xd

Nie no, ja tam tylko się upajam satysfakcja. Ale wali mnie czy będziecie 4k czy 8k natywne lub nie. Jak będą dobre gry to będę w nie grał. Xboxa we wtorek tez odbieram:bunny:

Opublikowano

No cóż, pozostaje ci zostac z ps4 i grac w pixel g.ówna :usmiech:

Opublikowano

Ogólnie zauważyłem, że najwięcej na temat wydajności XSS mają do powiedzenia osoby, które nawet przez chwilę nie myślały o jego zakupie, albo osoby, które nigdy nie doczytają więcej lub chcą się popisać swoją ignorancją.

To samo było przy 900p w Yakuzie. Wygodnie jest pominąć inny tryb - 1440p30. Albo fakt, że Dragon Engine potrafi położyć lepsze PC.

No a teraz mamy Digital Foundry, które zasugerowało, że może będzie minimum 720p bazując na skrajnych wartościach osiąganych przez Xboxa One. W rzeczywistości może się okazać, że gra przez 90% będzie w 1440p, a reszta to 1080p, przy poziomie graficznym pecetowego Ultra+.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
7 minut temu, Rozi napisał:

720p na tym Śmieciu S? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A miałem przez chwilę myśl o kupieniu tego, no ale, to w końcu Microsyf, można się było spodziewać.

ztjm rozi, akurat koneserem śmiecia jesteś topowym :) 

Opublikowano

Pampuch pewnie znów zachlał mordę żubrem

Opublikowano

Ja tylko chciałem uciąć naśmiewanie się z Xboxa

CIEKAWE JAK BĘDZIE NA PLAYSTATION 5

Opublikowano

Boty, ciekawe jakie to uczucie jak zasiądziecie do XSX w dniu premiery, popatrzycie na TV i zobaczycie te same (pipi) gry sprzed kilku lat z tym samym guwnianym padem w łapach, to musi być zabawne xD

Edytowane przez cotek

Opublikowano

A to żadne gry (chociażby 3rd party) nie wychodzą 10ego i później? :D 

Opublikowano

cotek zasiądzie w premiere PS5 do kilkunastoletniej gierki, popatrzy w tv, dmuchnie w pada i będzie zabawnie

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
5 minut temu, cotek napisał:

Boty, ciekawe jakie to uczucie jak zasiądziecie do XSX w dniu premiery, popatrzycie na TV i zobaczycie te same (pipi) gry sprzed kilku lat z tym samym guwnianym padem w łapach, to musi być zabawne xD

SZKODA TEGO 4K W GIRSACH ALE MOŻE W FORZIE HORIZON 4 BĘDZIE LEPIEJ

W GRZE Z JEBANEGO 2018 ROKU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ALE BĘDZIE GRANE ZNOWU W TO SAMO AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Xboks? Raczej XDboks, zawsze i wszędzie.

Opublikowano

My chociaz odpalimy nowe konsole, a wam albo nie starczy, albo bedziecie sie kisic na zwyklym ps4 "z wyboru"

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

My chociaz odpalimy nowe konsole, a wam albo nie starczy, albo bedziecie sie kisic na zwyklym ps4 "z wyboru"

Oho, majętny bot.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.