Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Innowacje śmiecia 4.5    :dynia:

Szkoda tylko że z mocą ps4pro i grami z ps4 przez 4 lata ^^

Opublikowano

na Xboxie mogliby chociaż reanimować tego Kinecta, bo tak to ta konsola nic za bardzo nie oferuje czego nie ma na innych platformach

a później się dziwi taki MS, że sprzedaż z 3x gorsza

Opublikowano

Sony nie może wprowadzić PSNow na całym świecie bo urząd antymonopolowy im nie pozwala. :kaz: więc botom już tylko argument gamepassa został. 

Opublikowano
44 minuty temu, Welna napisał:

Ale prosze mi sie tu nie podniecac za bardzo bo narazie to kupujecie obietnice wyborcze.

XsX super na papierze. Ale exow to w sumie do 2022 to tak srednio

Forza w 21 jest dla mnie wystaczająca.

Opublikowano
5 minutes ago, LiŚciu said:

Sony nie może wprowadzić PSNow na całym świecie bo urząd antymonopolowy im nie pozwala.

Daj please linka, bo chcę sobie poczytać o tym, a nie mogę w google znaleźć. Nie miałem o tym pojęcia

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Forza w 21 jest dla mnie wystaczająca.

Potężne oczekiwania xd Drugi bot doda halo i ms może kontynuować wkładanie bolca bez mydła i jechanie na tych samych mareczkach przez generację. Ehh aż się ciepło wspomina 360 i ile tam było świeżości. 

Opublikowano

Tutaj beczunia z Gearsów który (średnia z rozdzielczości - nowe konsolowe określenie co by wojenki były :dynia:) wynosi ponad 1700p, gra trzyma stałe 60 fps a w multi można pograć nawet w 120 fps

A na Playstation 5? 

Days gone UP TO 60fps / DYNAMIC 4k

2 minuty temu, Wiolku napisał:

Potężne oczekiwania xd Drugi bot doda halo i ms może kontynuować wkładanie bolca bez mydła i jechanie na tych samych mareczkach przez generację. Ehh aż się ciepło wspomina 360 i ile tam było świeżości. 

Każdy lubi co mu się podoba, podkreślam że są tu w temacie osoby dla których wygraną stanowi 11 letni odświeżony klasyk za 3.600.000 starych złotych.

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Tutaj beczunia z Gearsów który (średnia z rozdzielczości - nowe konsolowe określenie co by wojenki były :dynia:) wynosi ponad 1700p, gra trzyma stałe 60 fps a w multi można pograć nawet w 120 fps

A na Playstation 5? 

Days gone UP TO 60fps / DYNAMIC 4k

Bend vs The Coalition. Bezbek dekady. 

Opublikowano

W sumie słuszna uwaga, ta gra była słaba.

ps. co do bezbeka już Ci powiedziałem, w CW największą niedojdą i bezbekiem jest ten co ma ukryte trofea.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Z tym "up to" to akurat dobrze robią.

Powiedzą że sztywniutkie 60 fpsów, to zaraz ich "gracze" dojadą gdy Digital Foundry odkryje, że są spadki do np. 58.

Unikną przy tym pozwów.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
54 minuty temu, Lokomotywa napisał:
Innowacje na PS5:

• nowy dashboard
  • wczytywanie gier w 5 sekund (paten Sony, funkcja "kontynuuj" prosto z dasha, nie trzeba menu w grze oglądać)
  • nowe patenty z trofeami
  • Wielka krowa wykonana po taniosci
Innowacje na Xbox Series X:
  • Mocniejsza mniejsza konsola 
  • wsparcie dla VRS/VRR
  • Auto HDR
  • Quick resume

Fix* wy(pipi)alem te bzdety na temat pada.

Opublikowano
10 minut temu, smallv86 napisał:

Series S konkurencja dla Playstation 5 :dynia:

spacer.png

Pokaż ukrytą zawartość

spacer.png

Cytat

I suggest everyone to rewatch the specific part on the video. The developers said the Series S max out at 1440p and John thinks based on the XBSX build that Xbox Series S will range from 720p worst-case scenario to 1440p best-case scenario. But they don't know that yet because they don't have a Xbox Series S console.

Opublikowano
18 minut temu, Soul napisał:

Fix* wy(pipi)alem te bzdety na temat pada.

Sam ten pad jest bardziej innowacyjny niż cała popielniczka i głośnik razem wziętel:)

Opublikowano

Próbował ktoś tego haptic feedback w iPhone? 

Naciskam przycisk dotykowy i wibracje tak zaje.biscie zrobione, jakby fizycznie się wciskał. Nie da się dobrze wytłumaczyć, ale jak to będzie podobnie działać to dla mnoe to jest rewolucja w gemingu taka, jak pierwszy analog. 

Opublikowano

Ja tam uważam że padzik będzie spoko, w innym kolorze ale będzie spoko, jeśli te zębatki nie będą się łamać od naporu palucha na odbijający spust jak w tanich kierownicach to spoko.

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

Innowacje śmiecia 4.5    :dynia:

Szkoda tylko że z mocą ps4pro i grami z ps4 przez 4 lata ^^

Czekaj, czekaj czy przypadkiem te wyśmiewane 1440p z ps4 pro nie jest teraz przy okazji rozdzielczością w ktorej hulają gearsy 5 na NAJMOCNIEJSZEJ konsoli ever? Kurwa NAJMOCNIEJSZEJ???

Wszystkie boty po tej analizie powinny w końcu podkulić te swoje zapchlone ogony i szorować do budy. Natywne 4 K nieosiągalne w gierce z poprzedniej generacji.

Jeden z dwoch argumentów w tej wojence tutaj został właśnie wytrącony. Został game pass dla biedaków.

Pięknie :)

Opublikowano
21 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ja tam uważam że padzik będzie spoko, w innym kolorze ale będzie spoko, jeśli te zębatki nie będą się łamać od naporu palucha na odbijający spust jak w tanich kierownicach to spoko.

Będą. Skoro nie potrafili zrobić nie łamiących się zwykłych trigerrów w ds4 to te będą się łamać jak zapałki  :)

Opublikowano

Gdzie Ty widzisz 1440p w Gearsach na XSX?

Dynamic 4K ze średnią bliższą 1800p, oferując przy tym ustawienia wyższe niż pecetowe.

Opublikowano

Tak odklejeni, że najlepiej życzyliby sobie zniknięcia Xboxa z rynku. 

Wtedy dopiero by było ruch.anko graczy przez Sony. 

Opublikowano
6 minut temu, Bigby napisał:

Gdzie Ty widzisz 1440p w Gearsach na XSX?

Dynamic 4K ze średnią bliższą 1800p, oferując przy tym ustawienia wyższe niż pecetowe.

Xd spada do tej rozdziałki (chociażby w cuscenkach) czy nie?

Czy mi się przysłyszało?

Proponuję nie walczyć w tym temacie gierkami z poprzedniej generacji bo obie konsole albo dają dupy po całości albo po prostu za dużo by taka optymalizacja zajęła czasu.

Opublikowano
18 minut temu, Pupcio napisał:

Będą. Skoro nie potrafili zrobić nie łamiących się zwykłych trigerrów w ds4 to te będą się łamać jak zapałki  :)

Ale brednie Pupucio :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.