Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nie będziesz nam mówił czym mamy walczyć

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Cóż walczyć, cóż robić no

Opublikowano

Cotek miałem trochę sprzętu od sony więc wiem co mówię  :)

Opublikowano

Microsoft dał nam nową kartę graficzną w super cenie. 

Spór do niedawna był głównie o gry za 359zl vs game pass za 4zl.

Szkoda, że argument z du.py, bo psnow jest niemal takie samo, a cała reszta gier na xboksa będzie w tych samych cenach. 

Mnie ten pad zaczyna coraz bardziej intrygować. Dopiero jak zajarzyłem co to jest ten haptic, to przestałem lać na pada. Oby wszyscy szybko skopiowali ten pomysł. 

Opublikowano

Klapy chcecie mieć czym walczyć?

No to macie, Xbox Series S ma tylko 363GB na gry.

Opublikowano

Dwa razy mniej niż PS5, beka, tylko Playstation.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
12 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Klapy chcecie mieć czym walczyć?

No to macie, Xbox Series S ma tylko 363GB na gry.

Jak będziesz w każdy temat wrzucał to info to włącze na Ciebie ab, 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jak będziesz w każdy temat wrzucał to info to włącze na Ciebie ab, 

Ty to jednak jesteś bezbek XD myślisz że mnie to obchodzi?

Opublikowano

Za(pipi)iste ficzery w tym padzie. Własnie widzialem preview vergila w dmc5 i redaktorek powiedzial, ze wylaczyl ten (pipi) trigger, bo tylko przeszkadzal w graniu.

Opublikowano

Przeciez oczywiste jest, że po godzinie podjarki wibracjami w padzie od PS5 każdy wytrawny, szanujący sie koneser gejmingu wyłączy ten bajer.

Problem w tym, że żaden wytrawny, szanujący sie koneser gejmingu nie kupi PS5 :reggie:

Opublikowano

Screen_Shot_2020_11_02_at_2.42.54_PM.png

:notbad:

Opublikowano

Nadaję jemu tytuł "krakers". Będzie ładnie chrupał.

Opublikowano

będę w szoku jak to sie nie rozpyerdoli po paru miesiącach

no ale kogo my oszukujemy, jak nawet ze zwykłym triggerem, pod którym była tylko guma były problemy :yao:

maxresdefault.jpg

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Przeciez oczywiste jest, że po godzinie podjarki wibracjami w padzie od PS5 każdy wytrawny, szanujący sie koneser gejmingu wyłączy ten bajer.

Problem w tym, że żaden wytrawny, szanujący sie koneser gejmingu nie kupi PS5 :reggie:

klapy też walczyły kiedyś sixaxis w demie z kaczkami, później światełkiem z ds4 jak godni policja w GTA że czujesz się jakbyś na serio był w grze xDDD skończy się na dwóch grach i wyłączeniu tego badziewia żeby ds5 nie rozładował się po 4h. No chyba że ten szrot szybciej się rozsypie jak to sprzęty od $ony  :kaz:

Opublikowano

Chyba mylicie dwie funkcje ze sobą. 

Adaptive Triggers to jedno. Wygląda na delikatne i wpływające na skilla, jak trigger przy strzałach blokuje. 

Haptic feedback to jednak co innego i inna liga moim zdaniem.

Wbudowaną baterię już komentowałem. Przynajmniej dali usb c, by łatwiej się na kablu grało. 

Opublikowano

Typie, nikt nic nie myli. My nie czytamy twoich postow.

W tym playstation nie sa najgorsze te januszowe eksy, a właśnie jakość ich sprzetu. Za dwa ka złotówek oczekuję czegos wiecej niz plastiku z kubkow po serkach wiejskich marki delikate i nieprzemyslanej konstrukcji sprawiajacej, ze konsola sie poci nawet w zimę. Cerny go home.

Opublikowano
4 minutes ago, 20inchDT said:

W tym playstation nie sa najgorsze te januszowe eksy, a właśnie jakość ich sprzetu.

Obie firmy robią buble. 

X360 tak sie grzał, że się procesor odlutowywał. 

Opublikowano

jak to miało być z tym 40x szybszym dyskiem śmieciarki 4.5???

:dynia:

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

Obie firmy robią buble. 

X360 tak sie grzał, że się procesor odlutowywał. 

no jeśli twoim argumentem jest wyłącznie xbox 360 (w jego pierwszych wersjach), to chyba ms robił buble dawno temu, a sony robi nadal

Opublikowano

I to grzanie x360 to były (pipi)a emocje konsolowe, a nie włączasz i meh działa. Każde odpalenie klocka było z tą nutką podniecenia spowodowanego ryzykiem rroda :banderas:
No te super rzeczy w padzie za(pipi)ią to śmieszną baterie na 4h jeszcze bardziej. Będzie jak z ps4 i wyłączaniem gadania z pada i przyciemnianiem tego (pipi)owego światła.

Opublikowano
18 minutes ago, krzysiekp392 said:

no jeśli twoim argumentem jest wyłącznie xbox 360 (w jego pierwszych wersjach), to chyba ms robił buble dawno temu, a sony robi nadal

Moim argumentem jest bubel na każdym kroku.

Obie konsole wyglądają tandetnie. Xboxe one nie był dobrą konsolą, ale jakoś tam wyglądał.

Teraz mamy cegłę z przyklejonym gumowym plackiem. ps5 to karykatura jakaś.

Sony daje pada z wbudowaną mikro baterią i wątpliwej jakości wnętrznościami. 

M$ daje niemal tego samego pada, co z x360 i bez zestawu do ładowania. Krzyżak w tym padzie to żart i frustracja.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Pad od Xboxa One to ideał, ideału nie da się poprawić. 

Wygląd XSX? Bardzo przyzwoity, ze wszystkim będzie się dobrze komponował w porównaniu do tego białego brzydala od Sony. 

Opublikowano
9 minutes ago, Shago said:

Pad od Xboxa One to ideał, ideału nie da się poprawić. 

Wygląd XSX? Bardzo przyzwoity, ze wszystkim będzie się dobrze komponował w porównaniu do tego białego brzydala od Sony. 

Pisałem wcześniej, że leję na wygląd konsoli, ale nie będę udawał, że to nie jest tania tandeta. 

Plastikowa cegła, przyklejony naleśnik, namalowane zielone kółko. Do tego najgorszy możliwy plastik, którego nie da się dotknąć, bo konsola natychmiast wygląda jak wysmarowana masłem.

Pad jest spoko i do pewnych gier świetny, ale mimo wszystko mega ubogi w funkcje i super tragiczny dpad. Jeden z powodów, dlaczego mało ludzi gra w bijatyki na xboksie. Brak zestawu do ładowania to żart. Jednorazowe baterie w pudełku to trolling.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
43 minuty temu, Daddy napisał:

jak to miało być z tym 40x szybszym dyskiem śmieciarki 4.5???

:dynia:

Przecież chodziło tylko o odpalenie do czasu pokazania menu. Te wszystkie loga i animacje z Nero można przyśpieszyć wciskając 'start'.

Siejesz dezinformacje jak TVP xD

Edytowane przez cotek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.