Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
24 minuty temu, Masorz napisał:

Jest w tym jakiś heroizm, że mu się jeszcze chce podczas powolnej śmierci forumka.

bidding farewell

nie ma drugiego takiego miejsca w internecie gdzie można by się tak powyzywać z wyznawcami plastiku spod innego znaczka, korzystam póki jeszcze jestem i jest z kim :lapka: 

z forumka wypie.rdolke się pewnie zrobi w przeciągu 6 miesięcy jak już całkiem będzie można się porzygać od czepialstwa i pucowania kolegom, bo to ostatnio łażące za mną trio
yakubu :shieeet: rozi :shieeet: bluber :shieeet: 
to najgorszy cross-over w historii forumka

jakby tak jeszcze kanabis, pupcio z redem usunęli konta, to już w ogóle by nie było kogo czytać :( 

Edytowane przez maciucha

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
22 minuty temu, suteq napisał:

o śmierci forumka to czytam już od 2 lat i jakoś nie chce umrzeć 

Jajczes już z 10 lat lat temu przepowiedział.

Opublikowano

Ja nigdy nie odejdę, jak już wszyscy pójdą to będę pisał sam do siebie jak asax w temacie sot  :kaz:

Opublikowano

Oj tam od razu zdycha, wyjdą w końcu jakieś gry na ps4 to od razu się rozrusza. Za kilka miesięcy Death Stranding, potem Medievil i Concrete Genie i jakoś to będzie

Cytat

Ja nigdy nie odejdę, jak już wszyscy pójdą to będę pisał sam do siebie jak asax w temacie sot  

Razem będziemy utrzymywać to forum przy życiu:rayos:

Edytowane przez ASX

Opublikowano

A mi się wydaje, że jest dobrze, a nawet coraz lepiej. Poczekajcie aż zacznie się cyrk z nowymi konsolami to się pozjadamy jak pies te jaja gościa z sicario-mafii co Grabek zarzucił ostatnio.

Spoiler

Ku.r.wa mać :/

Opublikowano
9 godzin temu, maciucha napisał:

yakubu :shieeet: rozi :shieeet: bluber :shieeet: 

a ten jak przeżywa :rotfl: weź sie w garść patałachu i ogarnij, że wszyscy to czytamy tylko nieliczni mają jeszcze chęć podkreślenia, że odpier,dalasz straszny foruming

Opublikowano
10 godzin temu, maciucha napisał:

yakubu :yakubu: rozi :shieeet: bluber :shieeet: 

fixed

Opublikowano

sami (pipi)a zdychacie

:)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

odpier,dalasz straszny foruming

żeby w cw nie można było robić cw to już jest chu.j a nie forumek :reggie: 

a jak ci kolego nie pasuje to już mówiłem, daj ignora i spie.rdalaj

Opublikowano
5 godzin temu, Wiolku napisał:

Poczekajcie aż zacznie się cyrk z nowymi konsolami to się pozjadamy jak pies te jaja gościa z sicario-mafii co Grabek zarzucił ostatnio.

Pokaż ukrytą zawartość

Ku.r.wa mać :/

weź mi (pipi)a o tym nie przypominaj. już prawie zdążyłem wyprzeć ten widok ze świadomości  :[

1022323795_hahaha.thumb.png.6be8bca830f6

no (pipi)a ;/

Opublikowano
Cytat

I jeszcze ten design. Metalowe podłogi, metalowe skrzynie, niesamowite pierwsze wrażenie xD

Cytat

Boże ten tutorial xD

Twórcy strzelanek, czy możecie przestać już robić takie etapy?

Cytat

Tutaj to ewidentnie ktoś zapatrzył się na MP3, bo przerywniki też lecą w 30 klatkach, a za chwilę wjeżdża gameplay na koniu, cały na biało i ubrany w 60 fps - dziwnie to wygląda i trochę wybija z rytmu.

Cytat

no to prawda, być może dlatego że część zasobów konsoli jest wtedy przerzucana do ładowania następnego levelu w tle, nie wiem.

Cytat

Tak się jaracie graficzką i w ogóle, ale szyby to jest poziom poprzedniej generacji gdy się próbuje w nie strzelać. Szczególnie to widać na początku gdy jest taka maszyna gdzie szyba jest częściowo rozbita, no fatalny efekt zalatujący 2008 rokiem. :/ 

Fabularnie też jest słabo, przynajmniej na początku. Ja wiem, że ta seria nigdy nie królowała pod tym względem ale jednak oryginalna trylogia miała całkiem ciekawą tę historię, a w 5 jest straszny chaos w tym aspekcie. 

Zgadnijcie z jakiego to tematu XDDDDDDDDDDDDDDDDD Czy ta zielona jebana kurwa, ten śmieć, nadal nie ma dobrej gry? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

to chyba najbardziej przehajpowana gra w jaką grałem, kult i bronienie jej na tym forum jest dla mnie czymś niezrozumiałym. Gra posiada słabą mechanikę walki i strzelania, beznadziejne, powtarzalne questy, szarobury, nieciekawy świat i grafikę, do tego potrzeba ukończenia jej kilka razy, aby cię 'rozjebało na atomy banderas banderas', co jest męką, bo przez całą grę robimy praktycznie to samo (no są odskocznie w postaci hakowania, czy shmupika, szkoda, że drugie przejście polega na ciągłym hakowaniu, ble) i w tym samym, szarym i brzydkim świecie. Historia? No jest jakaś tam, walka ludzi z maszynami, klisza, reszta to przeintelektualizowane badziewie. Te ckliwe i błahe historyjki z zadań pobocznych XD Faktycznie ta gra posiada jakiś klimat, nawet jest fajna czasami designersko i bardzo przypomina gierki z poprzednich generacji, takie 'growe', posiada ciekawe rozwiązania. Ale peany jakie są posyłane na jej cześć, to dla mnie rzecz niebywała.

zgadnijcie jaka to niby gra XDDDD

podpowiadam, bo sam się naciąłem, że wcale nie gays done

Opublikowano

Co ciekawe, pisze to użytkownik uważający fabułę w boskiej Automacie za "kliszę i przeintelektualizowane badziewie" XDDDD

A Gyrosy pięć to gejmingowy roz(pipi), pozdro

Opublikowano

Szkoda czasu na trolla, nie dawajcie mu atencji

Opublikowano
Cytat

Tylko mnie denerwuje sterowanie? Mam wrażenie, że jest minimalnie mniej dopracowane niż w poprzednich częściach i jakoś tak niewygodnie mi się gra. I ta ikonka X w miejscach, w których trzeba coś zrobić albo wysłać robota, jakby była przed graczem chowana i trzeba tańczyć w miejscu, żeby znaleźć.

Cytat

Nie mogli nagle wyrzucić robotów i tych dennych postaci.

Cytat

Minus to te nudne postacie, powinna być opcja zakładania im hełmów na głowę - działają mi po prostu na nerwy te ich ryje 

Typowy Xbox template, czyli obsrane (pipi) xdddddddd

Przerąbane tak nie mieć dobrych gier jak ci xboksowcy.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Słaba zarzutka jest słaba

Opublikowano
58 minut temu, Rozi napisał:

Zgadnijcie z jakiego to tematu XDDDDDDDDDDDDDDDDD Czy ta zielona jebana kurwa, ten śmieć, nadal nie ma dobrej gry? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rozi szczerze Ci powiem, że to jest graficzny top o ile nie numer jeden.  Tutorial można pominąć, a destrukcji otoczenia ostatnio leci w (pipi)a w większości topowych AAA. Gra się mega dobrze, strzelanie i poruszanie postacią zdecydowanie najlepsze Gearsy. Zero zamulania jak w czwórce. Jest klimatycznie, podobnie jak w oryginalnej trylogii. Żadna gra nie ma takiego oświetlenia i takiej czerni jak najnowsze Pudziany. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

a gameplay dalej jak w średniowieczu, przesrana sprawa

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Chyba u ciebie w głowie. 

Opublikowano

Budujemy mosty dla pana starosty od epica lepsze, wyjaśnione fhui

Opublikowano
4 minuty temu, Yakubu napisał:

turlu turlu

Solsy? Zgadza się.

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

brzmi jak jak yakuza, ale już nowa turowa część POZAMIATA

Opublikowano

Chyba trafiłem w C Z U Ł Y  punkt :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.