Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

ja wczoraj wieczorem w ogóle nie mogłem się zalogować na xboksie, bo z netem nie łączyło. xbl taki stronk xdd

Edytowane przez Yakubu

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
20 minut temu, ASX napisał:

Moim zdaniem tego tego typu porównania nie mają za sensu

Cytat

Czlowiek sie nudzi w trakcie podrozy, a tu szaowsna moderacja  zablokowala mi statusy za zartobliwy i pelen ciepla wpis: "prosze przestac szkalowac usluge playstation notwork". Licze ze z podobna gorliwoscia beda karane okreslenia "nintendo znicz" i "xbox xd"

:D 

Opublikowano

Autyzmax to największy hipokryta forum, do tego z amnezją.

Opublikowano

Od dłuższego czasu PSN działa bez zarzutu. Miesiąc temu była jakaś od miesięcy jedna konserwacja i trwała z 15 minut może? Nie pamiętam by PSN miał problemy od dawien dawna, żadnych DDOS-ów nawet. Dlatego boję się, że jak Sony podpisało umowę na wykorzystywanie abażura, to jakość usługi się pogorszy. Bo zielone szambo nawet przy tak marnej sprzedaży się wys*ywa, to co będzie przy klasycznej dominacji PlayStation? Ech, oby ten abażur nie był koniem trojańskim od MS-u, bo wolałbym aby PSN działał jak PSN, a nie nie działał jak lajw. Sony, zabezpieczcie się ludzie...

Opublikowano

Lubię wypowiedzi na temat live osób co nigdy nawet Xboxa one nie mieli. Zawsze zabawnie się to czyta.

A co do gow 5 to działa mi gites ale ja tylko w singla troszkę pograłem a dzisiaj gram w dead cells. Następna fajna gra w game pass. Naprawdę niedługo przestanę kupować gry z powodu ilości tych dobroci.  

Opublikowano

no co ty blantman, przecież osoba pisząca felieton o master chiefie nie grając w grę nie może się mylić :) 

Opublikowano

Girsy xd

Szosty raz (czy siodmy?) to samo. Tyle ze teraz babą bo trzeba znalezc pieniążki tam gdzie jeszcze spencer nie szukal czyli w lpg. 

Gejpays, ogloszenia spencera ze 'musimy sie wspierać nawzajem z sony bo inaczej umrzemy'. 

Kwestia serwerów to normalka przy kazdej duzej premierze. 

Na horyzoncie szykuje sie najlepszy multik id czasow mw2 od innfinity ward oraz pan Kojima z najlepszym story tellingiem w branży. 

Girsy nikogo, boty do budy jak zwykle, nawet nie ma z czego zrobic hitlerowskiej przeróbki bo na xsr.ace taka bieda ze szkoda strzepic ry.ja.

Astral chain od platynowcow pokazał jak sie robi prawdziwe nowe ip ktore daj fun, a copy pasty jak girsy to jest prawdziwy syndrom sztokholmski. 

Tl;dr

Xbox kur.wą jest, better buy pcmr zeby ograc multiplatformy w najlepszej jakości. 

Nara. 

Opublikowano

czekaj ofi, powoli

Opublikowano

dobrze czytam, że ludzie nieironicznie kupują te girsy 5 i poświęcają na niego swój cenny czas na tej ziemi, ziemi pełnej cudów natury?

Opublikowano

jake kupują? Te zielone odpady dostają wszystko z pomocy dla powodzian :)

Opublikowano
31 minut temu, Figaro napisał:

dobrze czytam, że ludzie nieironicznie kupują te girsy 5 i poświęcają na niego swój cenny czas na tej ziemi, ziemi pełnej cudów natury?

Wczoraj pierwszy akt wbił mnie w fotel. 

Cały był za(pipi)isty ale końcówka w teatrze i finał to o matulu :obama:

Całość w beton solid 60 fps w 4K z najlepszym HDRem  jaki widziałem w grach. 

No ale nie dla psa kiełbasa życiowa pokrako xD 

Opublikowano

dobra kim jest ten chris85 bo już trzeci dzień pod rząd robi jakieś pojazdy osobiste xddd

nazywać kogoś życiową pokraką bo nie zamierza ogrywać dziesiątych pudzianów, no niezła ta psycha w obozie zielonych

Opublikowano

Znacznie lepiej pograć w dziewiąte Uncharted czy jedenaste God of War :)

Opublikowano
16 minut temu, Figaro napisał:

dobra kim jest ten chris85 bo już trzeci dzień pod rząd robi jakieś pojazdy osobiste xddd

nazywać kogoś życiową pokraką bo nie zamierza ogrywać dziesiątych pudzianów, no niezła ta psycha w obozie zielonych

Taki typ co kiedyś miał chyba nawet plejkę, ale dał się nabrać na jakieś teksty wezyra czy innego asaxa, przez co musi teraz współdzielić z nimi ból dupy i frajerstwo. Generalnie ostatnio ujawnia jak bardzo brak mu gustu, szkalując dobre gry. Może trochę szkoda chłopaka, ale w sumie prezentuje poziom zielonego szamba, więc może to i dobrze że się w nim teraz tapla? ;)

Opublikowano
16 minut temu, Figaro napisał:

To jest 5 cześć serii. Skoro nie znasz się na liczbach, to jak chcesz się nauczyć programować? 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
2 minuty temu, chris85 napisał:

To jest 5 cześć serii. Skoro nie znasz się na liczbach, to jak chcesz się nauczyć programować? 

5 minut temu, Bzduras napisał:

Znacznie lepiej pograć w dziewiąte Uncharted czy jedenaste God of War :)

Twoi koledzy z oddziału wcale nie lepsi w wyliczeniach ;)

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

Twoi koledzy z oddziału wcale nie lepsi w wyliczeniach ;)

7 minut temu, Mendrek napisał:

Taki typ co kiedyś miał chyba nawet plejkę, ale dał się nabrać na jakieś teksty wezyra czy innego asaxa, przez co musi teraz współdzielić z nimi ból dupy i frajerstwo. Generalnie ostatnio ujawnia jak bardzo brak mu gustu, szkalując dobre gry. Może trochę szkoda chłopaka, ale w sumie prezentuje poziom zielonego szamba, więc może to i dobrze że się w nim teraz tapla? ;)

Typ, który w przeciwieństwie do was kupuje też różne konsole, bo po pierwsze Figaro stać mnie, a po drugie Mendrek w przeciwieństwie do Ciebie gram na nich.

A jedną platformą której (jeszcze) nie miałem jest Nintendo Switch. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Zauważylście pewną zależność, drodzy czytelnicy tematu? Zauważycie, że jest masa graczy, którzy mają PS4 i głównie im to wystarcza. Ja mam też inne konsole - PS3, PSC, PSV, PSP (wiadomo, jak mieć konsole, to tylko najlepsze). Są też klasyczni Switchowcy. Za to jakoś tak kto ma Xboxa One nie może wytrwać przy tej jednej i musi sprawić sobie jakąś inną. A wiecie czemu? Bo widocznie Xbox One jest ujowy i po prostu ktoś kto go kupił, prędzej czy później kupi kolejną konsolę, bo szrot straszny i a pograć w coś normalnie by się chciało. Ot zagadka rozwiązana ;)

Opublikowano

Mendrek, nie dopisuj sobie do twojej biedoty jakiś powódek.

Masz jedną konsolę, bo jesteś biedakiem, a że masz nic lepszego do roboty, to będziesz walczył o kawałek plastiku.

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Zauważylście pewną zależność, drodzy czytelnicy tematu? Zauważycie, że jest masa graczy, którzy mają PS4 i głównie im to wystarcza. Ja mam też inne konsole - PS3, PSC, PSV, PSP (wiadomo, jak mieć konsole, to tylko najlepsze). Są też klasyczni Switchowcy. Za to jakoś tak kto ma Xboxa One nie może wytrwać przy tej jednej i musi sprawić sobie jakąś inną. A wiecie czemu? Bo widocznie Xbox One jest ujowy i po prostu ktoś kto go kupił, prędzej czy później kupi kolejną konsolę, bo szrot straszny i a pograć w coś normalnie by się chciało. Ot zagadka rozwiązana ;)

No nie bardzo. Wszystkie moje plejki poszły do Żyda, zaraz po tym jak skończyłem te "wspaniałe" exy 

Musiałbym na głowę upaść, żeby teraz, w dobie Game Pass i mocy One X, kisić się z PlayStation   

Edytowane przez chris85

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.