Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze takiego tłumaczenia biedy nie czytałem.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
19 minut temu, chris85 napisał:

bo po pierwsze Figaro stać mnie

Uuu, mamy tu do czynienia z ważniakiem. Stać go na konsolę do gier video.

XDDDDDDDD

Opublikowano

Jest masa graczy którzy mają pieniądze na wszystkie konsole

jest masa graczy, którzy mają jedną konsole i nie potrzebują więcej z braku czasu

jest masa graczy, którzy mają jedną konsole i czasem kupią kolejną bo chcą ograć jakiś pojedynczy tytuł

jest też mendrek yebany biedak który jedzie na wiecznej japońskiej cebuli i jest ograniczony na tyle, że nic co z nie ma znaczka sony według niego nie jest warte uwagi i prawie 10 lat wypluwa swoje odklejenia na forumku.

Opublikowano
26 minut temu, chris85 napisał:

Typ, który w przeciwieństwie do was kupuje też różne konsole, bo po pierwsze Figaro stać mnie, a po drugie Mendrek w przeciwieństwie do Ciebie gram na nich.

A jedną platformą której (jeszcze) nie miałem jest Nintendo Switch. 

Czy tylko ja mam wrażenie, że ten użytkownik bierze ten temat na poważnie? 

Opublikowano

Ehhh zawsze o honor PS4 walczą ci co kupują PS4 na raty w sklepie. Co do mendrka to zabawnie się czyta wypowiedź że ma psv która kupił kiedy ja już dawno przeszedłem co było do przejścia na niej i sprzedałem. PS4 też późno kupił z tego co pamiętam a PS3 trzymać w 2019 roku albo na tym grać :ragus:. Przecież na PS3 nie dawało rady  grać w nic poza exami. Rozumiem backlog plusowych gierek trzyma:pawel:

Śmiesznie się czyta jak ktoś kto wychwala pod niebiosa saints row jedzie po czyimś guście xD 

A i większość z nas botków posiada bądź posiadała switcha, PS4 czy pc. Grała też na vicie czy 3ds jak był ich czas. Fajnie tak poszerzać horyzonty i wiedzieć o czym się mówi w świecie growym. 

Nadal śmiecham jak widzę kogoś kto ogrywa na PS3 gry które są we wstecznej na Xbox one i to usprawnione. RdR w gorszej jakości w 2018 czy skate w 2019 jest w tym jakiś heroizm xD

Opublikowano
6 minut temu, Ludwes napisał:

Czy tylko ja mam wrażenie, że ten użytkownik bierze ten temat na poważnie? 

Wszyscy biorą ten temat na poważnie 

Opublikowano

xbox one? nie mamy co prawda nowych gier ale możecie pograć sobie w gry z xboxa 360 w lepszej jakości!  Chore! doprawdy C H O R E!

Opublikowano

Tylko poważne odpowiedzi.

Opublikowano

Dawanie atencji mendrkowi i roziemu. Rzecz której na fpe nigdy sie nie oduczycie :frog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

eG4bllv.png

:whistling:

Opublikowano

Niech mnie chuy! pomyślcie teraz że Chis85 musi oglądać to cholerstwo na swoim kozag gurwa tv w 4k, hdr i 60fps! Przykra sprawa! 

Opublikowano

W 2019 roku takie babole? Że też ten Mikrosoft wstydu nie ma, ta kórwa yebana z USA.

Dobra, wracam myć podłogę.

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Niech mnie chuy! pomyślcie teraz że Chis85 musi oglądać to cholerstwo na swoim kozag gurwa tv w 4k, hdr i 60fps! Przykra sprawa! 

Na Polsacie mówili coś o wielkiej eksplozji. Czy to była eksplozja dupy Pawcia? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Lepsze niż czekanie na wysryw od kojimy.

Opublikowano
2 godziny temu, Kyo napisał:

eG4bllv.png

no w 3 skrzynkach kozag ku.rwa jabłuszka, piękne, smaczne, okrągłe jak cycki ani muchy w 2003 roku w m jak milosc, a że na jedną skrzynkę się zwalił du.pskiem rozi to już nie wina pana spencera :yakubu:

Opublikowano

.del

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
35 minut temu, MaZZeo napisał:

przecież to z Uncharted 4

ty no nie wiem

może jakby połączyć przez usb dwa prosiaki to by dały radę wygenerować takie kozag gurwa jabłka ale wątpię 

Opublikowano

Pazura w tej scenie :fsg:

Opublikowano

to film? 

wyglądało tak dobrze i realistycznie że myślałem że to gameplay z quantum break

Opublikowano

Quantum Break spoko giereczka, ale ona wygląda przepaskudnie przecież

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Szczytowy moment Pazury. Później mogło być tylko gorzej. A.. i jeszcze w Tato był dobry

Opublikowano
15 godzin temu, Kyo napisał:
Spoiler

eG4bllv.png

Uderzyłeś w czuły punkt Kyo 

fOaSn9f.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.