Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Jabłka następnej generacji :obama:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
39 minut temu, ASX napisał:

Jabłka następnej generacji :obama:

A nie pomidory? To chyba z kuchni ze spiżarni screen :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Uderzyłeś w czuły punkt Kyo 

fOaSn9f.png

200.gif

Opublikowano

pomidory to może 2 generacje w przód no ale jabłka to już pyszne czasy ps2 ;) ośmieszenie dywizji xbox

Opublikowano

heh, czy te niebieskie oszołomy kwestionują werdykt potężnego Digital Foundry? :) prawie tak śmieszne jak te majaki, że jakaś gra z 2016 w 1080p/30 to nieosiągalny dla Xboxa poziom grafiki XDDD leczcie się klapy, leczcie jeszcze nie jest za późno

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Nie wiem jak z gejostwem, ale jeśli chodzi o niedorozwój to poprzednie części też się łapią

Opublikowano
3 godziny temu, Observer napisał:

"Gears 5 oparte jest na gejostwie i niedorozwoju" mówi dyrektor Coalition, Rod Fergusson

https://www.ign.com/articles/2019/09/06/gears-5-is-grounded-in-diversity-says-director-as-players-praise-lgbt-disability-representation?amp=1

Jaka gra, takie community. 

Opublikowano
11 minut temu, YETI napisał:

Dobrze, że to mówisz, przynajmniej mamy potwierdzenie od samego klapa: gry na plejkur.wę są zdałnione :)

Opublikowano
Zara Zara, ale to przeca Drejk giba się jak pyerdolony dałn, a nie Marcus...
Opublikowano

Marcus nie może się ginąć, bo to żelbetonowy kloc, czyli animacja pamiętając pierwszą część. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No w takim razie macie cechę wspólną. :)

Opublikowano

przecież te girsy to solidna gierka, nawet fabuła podobno za serduszko chwyta to o chu.j ta cała wojenka? O kwadratowe owoce?

Opublikowano

Porównujecie Gearsy 5 do Uncharted 4? Przecież to żałosne. Co takiego Girsy mają w sobie nowego, żeby przyciągnąć nowych graczy? Twórcy nawet w ułamku nie próbowali się wysilić, żeby zrobić coś naprawdę świeżego w temacie. Model rozgrywki jest niezmieniony od 12 lat. Tymczasem w U4 pojawia się nowa forma narracji, poprawiono strzelanie, zbalansowano eksplorację i walkę po połowie do tego czas gierki i zakończenie bardzo udane. Ja szanuje Gearsy tylko za pierwszą część i dlatego na premierę brałem UE. 

Microsoft nie robi absolutnie nic, żeby zainteresować rynki o różnorodnych gustach. Sony potrafi to robić. God of War i Horizon to dobre przykłady. Obie gry mają w sobie cechy, które jak widać po sprzedaży przyciągnęły masę graczy. Horizon niby ubi-open ale sklejony tak, że nie jest to minusem. GoW nowy system walki, bardziej przygodowy charakter i relacje między bohaterami. Nie wspominam nawet o takim Nierze czy BB. A Wy się podniecacie grafiką na ulepszonej wersji konsoli bo na zwykłym One to chodzi 1080/30. Co z tego skoro gierka jest zrobiona stricte pod fanów? 

Opublikowano
5 minut temu, Nemesis napisał:

Porównujecie Gearsy 5 do Uncharted 4? Przecież to żałosne. Co takiego Girsy mają w sobie nowego, żeby przyciągnąć nowych graczy? Twórcy nawet w ułamku nie próbowali się wysilić, żeby zrobić coś naprawdę świeżego w temacie. Model rozgrywki jest niezmieniony od 12 lat. Tymczasem w U4 pojawia się nowa forma narracji, poprawiono strzelanie, zbalansowano eksplorację i walkę po połowie do tego czas gierki i zakończenie bardzo udane. Ja szanuje Gearsy tylko za pierwszą część i dlatego na premierę brałem UE. 

Microsoft nie robi absolutnie nic, żeby zainteresować rynki o różnorodnych gustach. Sony potrafi to robić. God of War i Horizon to dobre przykłady. Obie gry mają w sobie cechy, które jak widać po sprzedaży przyciągnęły masę graczy. Horizon niby ubi-open ale sklejony tak, że nie jest to minusem. GoW nowy system walki, bardziej przygodowy charakter i relacje między bohaterami. Nie wspominam nawet o takim Nierze czy BB. A Wy się podniecacie grafiką na ulepszonej wersji konsoli bo na zwykłym One to chodzi 1080/30. Co z tego skoro gierka jest zrobiona stricte pod fanów? 

zadam 2 pytania: czy grałeś i czy zdajesz sobie sprawe że to co piszesz to bzdury?

Opublikowano

Grałem i zdaje sobie sprawę. Ale Ty chyba za dużo czasu spędziłeś na wirtualnym morzu w SoT i będziesz mi wkrecał, że czarne jest białe.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
1 minutę temu, Nemesis napisał:

zdaje sobie sprawę

No i ok możemy zakończyć dyskusje :cool:

Opublikowano

Gearsy 5? Jakies 5 krokow w tyl względem 1 części... :dunno:

Edytowane przez easye

Opublikowano
29 minut temu, Nemesis napisał:

Grałem

Na youtube się nie liczy. :) 

Opublikowano
46 minut temu, Nemesis napisał:

Grałem i zdaje sobie sprawę. Ale Ty chyba za dużo czasu spędziłeś na wirtualnym morzu w SoT i będziesz mi wkrecał, że czarne jest białe.

Fajny ten Uncharted 4, taki niedorobiony TR2013. Hahahah psychofani śmiecia od Naughty Dogs, jesteście śmieszni.

nie zabawni, ŚMIESZNI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.