Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

witamy w CW, tu nie ma świętości

No chyba ze piszemy o (pipi)owych serwerach MS i niedziałającej jedynej grze w tym roku - wtedy to jest:

W dniu 7.09.2019 o 09:59, ASX napisał:

Smutny to widok.

:dynia:

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
24 minuty temu, easye napisał:

No chyba ze piszemy o (pipi)owych serwerach MS i niedziałającej jedynej grze w tym roku - wtedy to jest:

Prawda, pyerdolenie głupot nt. dowolnej gry (Uncharted, Gears of War, Sea of Thieves) to smutny widok, no ale taka już jest specyfika tego tematu, gorzej jak te mokre pierdy zaczynają śmierdzieć poza tym tematem.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
15 godzin temu, tukan napisał:

Dziś właśnie mnie też pojawiły się te błędy. W pierwszym akcie nic takiego nie miało miejsca. Teraz bujam się na sankach robiąc misje poboczne i już dwa razy zwiecha, mega wkur/wiający bug.

16 godzin temu, Colin napisał:

Wczoraj z ekipą trochę się wkurzaliśmy. Najpierw nie łączyło z usługami, później rozłączało a na końcu sesja padła do reszty. Trochę udało się pograć i w koopie jest mega ale co człowiek się wkurzy przy okazji to jego. Na przyszły weekend mam nadzieję że się ustabilizuje i będzie można pograć jak człowiek w 2019.

16 godzin temu, zagroo napisał:

Póki bugow nie naprawią to chyba nie tyłem tej gry, odstraszają bardzo. Szkoda, bo póki co gra się dobrze.

18 godzin temu, Sqtr78 napisał:

U mnie znajdźki znikają od drugiego rozdziału. Nigdy nie prEkroczyłem 20%. Znajdowanych ulepszeń nie widzi wogóle. Trofea nie wpadają od ukończoenia 1 aktu. Za ukończenie 1go aktu już nie dostałem. Restarty gry gdy np. nie podchodzi AI by pomóc ci otworzyć drzwi itp. No troche lipa. Aż mi sie grać odechciewa. Ale wkońcu testujemy gre, która wychodzi za 2 dni :)

18 godzin temu, zloto napisał:

No niestety błąd z niekończącym się zapisem to jest jakiś dramat. Ukończyłem dwa akty i jak dotąd miałem tego Bugs już 6 razy. Teraz jak tylko widzę, że ikonka od zapisu pokazuje się trochę dłużej to...no właśnie. Do menu nie da się wyjść. Bo trwa to w nieskończoność, więc zostaje tylko ponowne uruchomienie konsoli. Nie wiem jak mogli przeoczyć takiego buga, bo widzę że ma to praktycznie każdy. Na minus jeszcze sztuczna inteligencja naszych kompanów. Szczególnie teraz zobaczyłem na początku 3 aktu, gdzie jest ich trochę więcej. Stają nam na linii strzału, albo uniemożliwiają zrobienie rola celem uniknięcia grantu. 

Ale na plus reszta. Drugi akt to 10/10. Gała z połykiem dla fanów serii i uniwersum. A jak wjechał motyw muzyczny z drugiej części to się zesrałem i poczułem jakbym znów miał 14 lat gdy ją ogrywałem xD

11 godzin temu, Bansai napisał:

3/10 poki co, gra mi nie laduje skryptow (przez co trzeba wczytywac gre) i krew z otoczenia znika po 5 sekundach.

Widze ze tylko w multi bedzie nadzieja tutaj.

CO TO SĄ ZA SERWERY, co za premiera!

:banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas:/10

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czy podczas tej generacji MS wydal choć jedna grę, w której serwery działały? Nie kojarzę.

Przeciez taki Uncharted 4, czy Remaster TLOU chodziło jak złoto przy tym gównie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A teleportujące się auta w Forzie już ogarnęli po 10 częściach serii?

Opublikowano
23 minuty temu, easye napisał:

Przeciez taki Uncharted 4, czy Remaster TLOU chodziło jak złoto przy tym gównie.

XDDDDDDDDD działały tak samo jak (pipi), nie mówiąc o tym, że na XOne to wróci zaraz do stanu idealnego, a na PlaySmieciu4 nawet sklep potrafi ładować się w nieskończoność.  Tak wogołe beka z Ciebie izi, że microsoft śmieć, a każdą premierę ogrywasz jak piesek. Widać niezłą masz posuchę za blaszce, że musisz się chwytać za gry znienawidzonego wydawcy.

Nie ma czegoś takiego jak popularna gra sieciowa działająca na premierę poprawnie. Losowe cytaty o Uncharted 4. Jest tego masa, ale pewnie przeczytanie z rozumieniem tych dwóch zapewni ci zagwozdkę na najbliższą dobę.

Cytat

Ever since the last update our server has kept crashing constantly over 20 times a day, right after server restart, fail to join constantly, constant freezing, rubberbanding, and rollbacks

Cytat

Same thing with my private server. Random lag spikes (not really rubberbanding, but it does go up to 215 ping) and kicks me out of the server. Frustrating as hell.. would be nice to know what's happening! We don't have rollbacks though, and I'm with Multiplay not Nitrado. Just kicks me out randomly.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Chlop 40 minut 2 cytaty w sieci googlowal - co to jest za generacja, żeby nawet Serwerami Sony wygrywało - szok!

Opublikowano

to juz nawet połączenia PTP i gierki gdzie inny gracz hostuje grę działają lepiej niż te "POTĘŻNE" farmy MS? :obama:

czy można upaść niżej niż MS w tej generacji?

Edytowane przez easye

Opublikowano

No chyba lepiej dana gre wlaczyc, zanim sie zacznie o niej pisac? a zapomniałem - u zielonych przegrywów jest inaczej, albo (pipi)a w tematach indykow, o grach, których nawet nie wlaczyli jak Vizir o Void Bastards , albo czekaja miesiacami na gierke, az im ktos wrzuci do abonamentu...

Jak tam - są już jakieś wieści o Control? :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dzień 539, izi dalej bez leków. :/ 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak widac kazda platforma ma swojego mendrka/daddiego :pechowiec:

oczywiscie oprocz nintendo :wub: tutaj jak zwykle pelna kulturka

Opublikowano

do poki w temacie Zeldy nie napiszesz o pustym swiecie, bezcelowosci walki z przeciwnikami, zbieraniu bronni, ktora psuje sie po 3 uderzeniach i paru innych slabych rozwiązaniach jak na gre RPG.

Opublikowano
18 minut temu, Grabek napisał:

w nintendo same świry ;) 

Opublikowano
13 godzin temu, Observer napisał:

A tu dokładny cytacik DF z podkreślonym pominiętym fragmentem:

it's also one of the best-looking games on Xbox One.

Po czym wklejane są gify potwierdzające ten cytat. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
7 godzin temu, bartiz napisał:

A teleportujące się auta w Forzie już ogarnęli po 10 częściach serii?

A  Driveclub gdzie się teleportował z PSN? :kaz:

Edytowane przez chris85

Opublikowano
6 godzin temu, Grabek napisał:

Oni niech lepiej holenderski ster uprawiają tylko w dziale nintendo ;)

Opublikowano

Może w końcu klapy skleją mordy xD 

900,00JPY
=
32,94PLN

Edytowane przez chris85

Opublikowano

klapy zaklejają sobie oczy jak grają raz w roku w ich ubi średniaka, jedyna sensowa metoda na granie na plejkurwie  :)

Opublikowano

Piękne są te taśmy prawdy wieszczące - w listopadzie nadchodzi mesjasz błogosławiony, który zbawi gejming jak swego czasu pierwszy MGS. 

Opublikowano

Taśma izolacyjna dla xbotów, żeby posklejac popękane du.py po premierze Death Stranding.

Poniżej Xbot w swoim naturalnym środowisku

810931075.jpg

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Death Stranding? Przecież ten Chińczyk Kodżima sam nie jest w stanie stwierdzić pod wpływem jakich narkotyków/psychotropów był tworząc to swoje "wiekopomne" dzieło na blachę...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.