Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Obstawiam wysokie (nawet zawyżone) oceny. Jednak haselko playstation exclusive ( w sensie, nie ma tego na Xboxie), jak i dziwna łatka Hideo jako wizjonera branży zrobią swoje

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ping w Gearsach 140-250 xddd no zayebista gierka na zayebistej konsoli z zayebistym online kekekekek xddddd

Opublikowano

niepoprawnie działające, przeciążone serwery Gearsów Vs. (pipi)ony śmieć PSN gdzie co chwile są konwerwacje, a sklep ładuje się godzinami

niech ten niebieski śmieć zdechnie, konsola może i dobra, ale online na poziomie wczesnego PS3

Opublikowano

Przypomnialbys nam kiedy była ostatnio konserwacja PSN?

Opublikowano

Wczoraj i przedwczoraj taką informację otrzymywałem próbując zrobić zakupy w PSN. Oczywiście musiałem całkowicie zamykać grę w którą grałem, inaczej nie było nawet mowy żeby sklep wyświetlił swoją zawartość. (pipi)ony, niebieski śmieć ze średniowiecza.

Opublikowano

girsy takie zayebiste że boty grają w gierki na playstation. nawet mnie to nie dziwi :yao:

Opublikowano
58 minut temu, drozdu7 napisał:

Obstawiam wysokie (nawet zawyżone) oceny. Jednak haselko playstation exclusive ( w sensie, nie ma tego na Xboxie), jak i dziwna łatka Hideo jako wizjonera branży zrobią swoje

Tez przypuszczam ze tak bedzie. I bufon dalej bedzie sie wozil po branzy jak gnoj po polu.

Ale jak jakims cudem okaze sie flop i slaby metacritic to bede mial tak wspaniałe uczucie schadenfreude ze chyba sobie wolne z pracy tego dnia jeszcze wezme zeby moc sie delektowac jak najdluzej.

Opublikowano
43 minuty temu, MaZZeo napisał:

Kekekekekekek xddddddd

kekekeke

keke?

keke xD

czy to jakiś kur/wa dialekt plemienia niebieskich odklejencow?

gracze Fortnite’a tak mają

Opublikowano
Godzinę temu, Yakubu napisał:

Ping w Gearsach 140-250 xddd no zayebista gierka na zayebistej konsoli z zayebistym online kekekekek xddddd

Za to na Plejsmrodni mityczny, PRZEPOTĘŻNY ping 0.

Zaraz zaraz...WTF!?? Zero?

??????

..............

....No bo przecież na plejkurwie nie ma w co grać na Multi! :kaz:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wczoraj i przedwczoraj taką informację otrzymywałem próbując zrobić zakupy w PSN. Oczywiście musiałem całkowicie zamykać grę w którą grałem, inaczej nie było nawet mowy żeby sklep wyświetlił swoją zawartość. (pipi)ony, niebieski śmieć ze średniowiecza.

Nie dalej jak wczoraj chciałem sprawdzić cenę RDR w Deals with Gold i wiesz co, z każdą próbą Marketplace się zawieszał i ni ch.uja nie dowiedziałem się ile ten je.bany śmieć RDR na promo kosztuje. Konserwacji serwerów PSN nie pamiętam od dawna. 

Marketplace i PS Store są na tym samym poziomie jeżeli chodzi o działanie. Za to PSS jest bardziej intuicyjny :potter: 

Opublikowano

Oba sklepiki są chuyowe i zakupy to się robi przez przeglądarkę. :lapka: 

Opublikowano

widocznie wezirowi guwno od microsoftu ładniej pachnie xd

kek

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

Marketplace i PS Store są na tym samym poziomie jeżeli chodzi o działanie.

Nie zgodze się, bo problemy na moim premierowym Facie Vs PROsiak to 1:10. PSN to jest jakaś abonminacja, w grach online nie daje problemów, ale wszystkie usługi wykorzystujące internet (nawet ładowanie elementów UI w menu głównym konsoli) potrafi trwać wieki. Po wysłaniu wiadomości na PSN powrót do gry zawsze kończy się kilkunastosekundową animacją symboli playstation, uniemożliwiającą kontrolę nad grą. Serio, PlayStation najlepiej działa niepodłączone do sieci.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Serio, PlayStation najlepiej działa niepodłączone do sieci.

Ty też :(

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie zgodze się, bo problemy na moim premierowym Facie Vs PROsiak to 1:10. PSN to jest jakaś abonminacja, w grach online nie daje problemów, ale wszystkie usługi wykorzystujące internet (nawet ładowanie elementów UI w menu głównym konsoli) potrafi trwać wieki. Po wysłaniu wiadomości na PSN powrót do gry zawsze kończy się kilkunastosekundową animacją symboli playstation, uniemożliwiającą kontrolę nad grą. Serio, PlayStation najlepiej działa niepodłączone do sieci.

To za pisanie że nowe Tomb Raidery są lepsze od Uncharted Xd

Serio nie mam problemów które tu opisujesz, no chyba że w święta jak jakieś DDOSy piwniczaki uskuteczniają. 

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Serio nie mam problemów które tu opisujesz, no chyba że w święta jak jakieś DDOSy piwniczaki uskuteczniają.

Niestety, ale PSN to jest loteria. Mieszkając w Warszawie miałem z początku Netię: PSN działał dość słabo, po WiFi wręcz tragicznie. Zmieniłem na UPC i wszystko jak ręką odjął. Po przeprowadzce do Trójmiasta logicznym było, że UPC będzie słusznym wyborem. Okazało się, że ta sama sieć w Gdańsku działa tak jak Netia w Warszawie. :pawel: Przesiadłem się teraz na Vectrę i jest zdecydowana poprawa, ale wciąż nie jest idealnia (zwłaszcza w kwestii prędkości pobierania). Element wspólny tej opowieści? Live na każdym połączeniu śmigał jak po(pipi)any.

Może to za to Uncharted, ale moje przygody z PSN to jest jakiś ponury żart. :( 

Opublikowano
  • Autor

No to za nieszanowanie marki, bo problemy które opisujesz nie są znane posiadaczom PS4.

Opublikowano

Przyznam, że na starym modemie z upc chciałem ps4 wyrzucić przez okno. Dostałem nowy i nagle koniec problemów, pięknie śmiga, nie zamula. Podczas gdy xboxowy dash to ciągle brzydkie, nieintuicyjne, zamulajace paskudztwo.

Opublikowano

27:45 prawidłowa reakcja na xboxowe szambo.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
7 godzin temu, drozdu7 napisał:

Żyjcie dalej w tym swoim zielonym matrixie, gry na PS4 super, bo exy, na xboxa świat się nie poznał na geniuszu. Prawda jest inna i jasna jak słońce, te na PS4 to po prostu świetne gry, te na xboxa chvjowe.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na jakiej grze na xboxa świat się nie poznał?

Opublikowano

Slyszalem ze jakas malpa sie zrzygala patrząc na sea of thieves a potem umarla. Nie wiem asx jak Ty na codzień znosisz te tortury.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.