Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

IMO Yakuza, jeśli nie masz w co grać i lubisz robić to samo przez 9 części, to tytuł wart świeczki ogrania.

ale zeby xbot mial czelnosc cos takiego napisac to sie nie godzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

IMO Yakuza, jeśli nie masz w co grać i lubisz robić to samo przez 9 części, to tytuł wart świeczki ogrania.

Każda część coś wnosiła ciekawego, ot zarządzania klubami, po turową strategię w stylu tower defense, a to co wnosiła, to twórcy rozbudowywali. Jednak trzon rozgrywki pozostaje ten sam, bo to spadkobierca beat'em upów i chwała Yakuzie za to, że przez tyle części trzymali się tego schematu, bo jak wiadomo ten gatunek jest w dużej mierze martwy. No cóż, najnowsza Yakuza będzie miałą już walkę turową ;)

Opublikowano

Z ciekawości zajrzałem co tam na śmieciowisku aka pc gamingu, no cóż...

https://www.instalki.pl/aktualnosci/software/37611-microsoft-myslal-co-by-tu-zepsuc-w-windowsie-10-padlo-na-menu-start-i-wyszukiwarke.html

Cytat

Nieco mniejsza grupa użytkowników donosi o problemach z dźwiękiem. Ten w niektórych grach po prostu znika lub jego jakość dramatycznie się pogarsza. Tymczasowym rozwiązaniem problemu wydaje się zmniejszenie jakości dźwięku w Ustawieniach do jakości 16-bit 48000 Hz (DVD).

9089320.gif

Opublikowano

Ja bym uważał na niego.6b95302b94c57c79892ec4a38cace059.jpg

Opublikowano

Pierwszy tydzień sprzedaży w UK:

Gears of War 2: 220k

Gears of War 3: 323k

Gears of War 5: 16k

XDD

Jak ktoś ma ochotę na Jima niszczącego Microsoft, to polecam jego nowy filmik :))

Opublikowano

Gears of War 5? Nie ma takiej gry. :)

Opublikowano

Grubas jak pyerdoli, ms zły bo kosmetyczne mikrotransakcje ale o tym że sony sprzedaje op brońki do tlou, skrzyneczki w u4 to już zapomniał :)

Opublikowano

A po co miałby ktoś kupować gearsy w pudełku jak zwierzę jakieś je,bane xD

Cytat

First week performance includes the four-day early access period beginning Friday, September 6, which was exclusive to Gears 5 Ultimate Edition and Xbox Game Pass Ultimate members. On the PC, Gears 5 has nearly tripled the performance of its predecessor, becoming the biggest-ever launch for Xbox Game Pass for PC, and Xbox Game Studios’ best-ever debut on Steam
Read more at https://news.xbox.com/en-us/2019/09/16/gears-5-breaks-records-as-biggest-launch-for-any-xbox-game-studios-game-this-generation/#y4CBp2VjgarGqBCq.99

:cool:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

3 miliony graczy to świetny wynik, ale można w nią zagrać w gamepassie za złotówke więc sie nie liczy

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

no zayebisty sukces xddd

wow ludzie włączyli grę która jest za darmo wow  xddd

Opublikowano
13 minut temu, Yakubu napisał:

no zayebisty sukces xddd

wow ludzie włączyli grę która jest za darmo wow  xddd

Powiedział Jakubek, gracz Fortnite. 

Opublikowano

Całkiem spoko te girsy. Popykalem trochę na moim podstarzalym smoku i jak ktoś się waha to powiem że warto wydać te 4 złote

Opublikowano

iQoQpc0.png

No @teddy masz rację, ta gierka spodobała się aż  czterem procentom z 3 milionów graczy xddddddd

Opublikowano

Ja jeszcze w pierwszym jestem ale podobno dalej jest tylko lepiej

Opublikowano
13 minut temu, kermit napisał:

3 mln na 2 mld urzadzen z windowsem... no nie jest zbyt kolorowo, chyba ostatnia odsłona

No co moge dodać - MS to nieustajace pasmo sukcesow na tej generacji!

1 minutę temu, teddy napisał:

Ja jeszcze w pierwszym jestem ale podobno dalej jest tylko lepiej

Podobno od 3 zaczyna się meksyk!

Opublikowano

Gdzieś muszą pisać jaki to 3 akt jest chuyowy i że ogólnie gra to średniak jak każdy ex na xboxa :)

Opublikowano

Forza Horizon 4 -12 milionów

Sea of Thieves - 8,4 miliony

State of Decay 2 - 5 milionów

Gearsy 5 - 3 miliony

Easye:

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jaki ruch w temacie, bo najlepsza cześć Gearsów, nowe standardy graficzne i mysza VR w norze. :fsg: Boli? Dobrze, ma boleć.

wciąż nie idzie się pozbierać po tym K.O. ;/

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, ASX napisał:

Forza Horizon 4 -12 milionów

Sea of Thieves - 8,4 miliony

State of Decay 2 - 5 milionów

Gearsy 5 - 3 miliony

Wiadomo coś o sprzedaży tych tytułów, czy tylko info odnośnie graczy?

Opublikowano

Godzinę temu, _Be_ napisał:
A po co miałby ktoś kupować pudełko jak zwierzę jakieś je,bane xD

:cool:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pudełko wleci jak finanse się znajdą, Gearsów w kolekcji nie mieć? Bez jaj, nie ma opcji. A w międzyczasie ogrywa się w ramach abonamentu :banderas: Niesamowita usługa, klapy nie zrozumiejo

Opublikowano

Odpaliłem girsy 5 na 7 minut. Czy jestem w tych 3 milionach?

Opublikowano
15 minut temu, Square napisał:

Wiadomo coś o sprzedaży tych tytułów, czy tylko info odnośnie graczy?

Spencer w listopadzie 2018 r. mówił że proporcje pomiędzy tymi co kupili grę a tymi co korzystają z gamepassa rozkładają się mniej więcej po połowie. Rare w maju 2019 r. przyznało że połowa z ich bazy graczy to subskrybenci gamepassa. Więc o ile nic się nie zmieniło, to można założyć że Forza sprzedała się dotychczas w okolicach 6 milionów, SoT w około 4 milionach a State of Decay w około 2 miloonach.

Gearsy to troche inna historia, bo jak na razie wiemy tylko że gra zaliczyła rozczarowujacy debiut pudełkowy w Wielkiej Brytanii gdzie na otwarcie sprzedala się ponad 4 razy gorzej od poprzedniej części. Poza tym gamepass jest teraz znacznie popularniejszy więc przypaszczam że tu proporcje będą bardziej na korzyść gamepasa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.