Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

A, czyli ten abonament Microsoftu, to taki co możesz w grę pograć przez ograniczony czas? Czyli coś w stylu czasowego triala? Hm, czemu się więc nie nazywa to "demopass", jeśli tak działa? ;)

Ajjj jak zapieklo xD 

A dlaczego nie  Demoflix? Albo HBO trial? Przecież tam produkcję, też nie na stałe, nie licząc tych original? Widzisz Mendrek nawet taki Driveclub nie był na stałe xD 

Nic ci do tego, ale zawsze z początkiem miesiąca w zakładce Game Pass jest lista gier, które opuszczą usługę w ciągu 30 dni. To wystarczajaco, żeby zapoznać się lub przejść  daną gierką. Nie zdążę? No trudno, kupię sobie w sklepie a jeśli nie, to mam jeszcze 200 innych. 

Zaskoczę cię ale subskrypcja Game Pass nie blokuje mi karty płatniczej, ciągle mogę kupić grę w sklepie. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
31 minut temu, chris85 napisał:

Ajjj jak zapieklo xD 

A dlaczego nie  Demoflix? Albo HBO trial? Przecież tam produkcję, też nie na stałe, nie licząc tych original? Widzisz Mendrek nawet taki Driveclub nie był na stałe xD 

Nic ci do tego, ale zawsze z początkiem miesiąca w zakładce Game Pass jest lista gier, które opuszczą usługę w ciągu 30 dni. To wystarczajaco, żeby zapoznać się lub przejść  daną gierką. Nie zdążę? No trudno, kupię sobie w sklepie a jeśli nie, to mam jeszcze 200 innych. 

Zaskoczę cię ale subskrypcja Game Pass nie blokuje mi karty płatniczej, ciągle mogę kupić grę w sklepie. 

Lol, ale damage control XD Stary, spójrz mi w stopkę i zobacz, mam tam taki obrazek z wpisanymi 418 pozycjami. Większość to gry cyfrowe, bo jestem normalnym graczem, który odnosi się z szacunkiem do swojego hobby, który gry kupuje by docenić twórców, a nie jest cebulakiem jadącym na abonamencie indyków i triali, jak większość zresztą zielonego robactwa, że potem w UK Gearsy sprzedają się na poziomie Onrusha.

W piątek kupiłem Borderlands 3 na premierę, ale odpaliłem na 15 minut by sprawdzić czy działa. Kupiłem na premierę bo: a) mnie stać b) szanuję tę markę i nie myślałbym aby wycebulić ją w jakikolwiek sposób ;)

Opublikowano
13 minut temu, Mendrek napisał:

Stary, spójrz mi w stopkę i zobacz, mam tam taki obrazek z wpisanymi 418 pozycjami. Większość to cebule z PS+ lub gnioty

XD Krycha w formie 

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Uwaga Mendrek kupil grę na premiere, więc przez najbliższe 3 tygodnie będzie zgrywac Mecenasa gejmingu

Opublikowano

jeszcze żeby c00rwa coś dobrego kupił a ten borderki wziął :/ 

Opublikowano
8 godzin temu, _Be_ napisał:

Przypominam, że GoW też miał chuyowe etapy 

535627545.jpg

God_of_War_The_Sickness_collectibles__00

jak ten caly pie,rdolony hellheim, więcej mi sie nie chce szukac ale im dalej w grze tym gorzej z lokacjami i jakoś to nie przeskadza yetiemu pisać bzdury o najpiękniejszej grze xD

:dynia::dynia::dynia: 

co to kooorwa jest 

ale plus dla niebieskich pojebów że wspierają jeszcze ps2  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Wierzycie typowi że gdyby miał takie coś jak game pass na ps4 to by nie korzystał? 

Każda gierkę z plusa dokupuje też w sklepie żeby docenić twórców :)

Opublikowano

no klapy mają przejbane życie, kiedyś jeszcze robi sobie loda za składki w 5ciu, dziś jedynie zostało ruchańsko przez $ony i modlenie się żeby zdążyć z wysyłką przed weekendem  :)

Opublikowano

Xbox? Po co to zyje

Opublikowano

Jaka atomoweczka prawdy zleciał na to zielone szambo, aż obryzgalo mury Królestwa Niebieskiego. 

I na końcu ten rudy brzydal, tak właśnie wyglądają posiadacze xboxa. Xbox, kto z nim trzyma na zawsze jest przegrany. 

Opublikowano

xboxD od zawsze na zawsze

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

easye, figaro i mendrek - zapłaciłļym za bilet do Choroszczy w jedną stronę dla tej pomylonej paczki xD

Byłbym zaszczycony towarzyszyć takiej Kompanii Braci. Ale co zielone żydki mogą o tym wiedzieć ;) o przyjaźni. O marce. O wspolnej krwi. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Cale szczescie ze kupilem switcha i nie jestem juz xbotem, bo nie wiem czy po takim filmiku xbox sie podniesie :obama:

Opublikowano

Z deszczu pod rynne :<

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

Lol, ale damage control XD Stary, spójrz mi w stopkę i zobacz, mam tam taki obrazek z wpisanymi 418 pozycjami. Większość to gry cyfrowe, bo jestem normalnym graczem, który odnosi się z szacunkiem do swojego hobby, który gry kupuje by docenić twórców, a nie jest cebulakiem jadącym na abonamencie indyków i triali, jak większość zresztą zielonego robactwa, że potem w UK Gearsy sprzedają się na poziomie Onrusha.

W piątek kupiłem Borderlands 3 na premierę, ale odpaliłem na 15 minut by sprawdzić czy działa. Kupiłem na premierę bo: a) mnie stać b) szanuję tę markę i nie myślałbym aby wycebulić ją w jakikolwiek sposób ;)

Mocne słowa jak na gościa, który PS4 kupił w 2018 roku, a do tej pory grał w gierki z plusa na ps3.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

rdr2>zelda

o mendrek prawie 40ka na karku i się chwali że grę kupił na premierę, ciekawe którego klapa tym razem dopadł w empiku

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

No xbotów nie stać na nowe gry więc chyba mendrek jest od was potężniejszy :)

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

mendrek jest od was potężniejszy :)

il_794xN.1676446045_o2r8.jpg

Opublikowano

Figaro, jak tam programowanie? :)

Opublikowano
11 godzin temu, ASX napisał:

Uwaga Mendrek kupil grę na premiere, więc przez najbliższe 3 tygodnie będzie zgrywac Mecenasa gejmingu

Tu nie chodzi o to że kupiłem jakąś grę na premierę, bo to żadna rewelacja, chodziło mi o to że kupiłem ją i nie muszę w nią od razu grać. W odróżnieniu od zielonej podrasy graczy, ja się nie ścigam z czasem by ograć triala z gamepassa nim zniknie, tylko mam grę na własność i mogę do niej wrócić kiedy chcę i ile razy chcę. Zobaczysz ASX, znikną ci piraci i będziesz musiał zmienić grę do multi na jakąś dobrą, nie wiem czy to wytrzymasz ;)

Opublikowano

Breaking news: kupno abonamentu nie odcina dostępu do sklepów z gierkami, zarówno tych online jak i tych fizycznych. Krycha, ja wiem, że partia każe propagandę siać, ale weź myśl czasem trochę.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mendrek ze swoim plusem gdy patrzy na ofertę GamePassa

Edytowane przez ASX

Opublikowano

I_757071_660864.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.