Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ja gdy patrzę na ofertę trialpass a potem na swoją bibliotekę gier...

giphy.gif

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jaki ku/rwa trial pass chłopie?

z tendencja klapow do przechodzenia gierek w jeden weekend to byłaby to dla nich złota usługa, ale ból dupy przeszkadza przyznać ze usługa dostępna za grosze nie jest na niebieskim szrocie

Opublikowano

myślałem, że to burza idzie a to po prostu dupa karolka eksplodowała po raz kolejny :) 

Opublikowano
16 minut temu, MaZZeo napisał:

Jaki ku/rwa trial pass chłopie?

z tendencja klapow do przechodzenia gierek w jeden weekend to byłaby to dla nich złota usługa, ale ból dupy przeszkadza przyznać ze usługa dostępna za grosze nie jest na niebieskim szrocie

klapy chyba jednak wolą grać w fajne gierki a nie te szroty od spencera

Opublikowano

w co tam teraz gracie Borderlands 3? Nie dziwie się że szambonurkom gra się podoba skoro w grze występują takie bronie:

W dniu 16.09.2019 o 19:19, smoo napisał:

Poki co moim faworytem jest Porta Pooper 5000 - czyli gadajacy miotacz goovna :D Pieknie wspolgra z buildem Demolition Woman, a po wszystkim rzuca tekstem "I sit upon chocolate throne" :fsg:

Karol pisał coś "dobrym humorze w grze" no poziom Saint's Row, którego tez jest fanem. Kloaczny humor, harnaś i ps4 - wieczór idealny. 

Opublikowano

miotacz guwna? ponoć na xboty nie działa, bo jak się do nich z tego strzela to im morale rosną

Opublikowano

To broń używająca Xbotów jako amunicji.

Opublikowano

dobrze że xboty takie wymyśle w panczach i wrzucają obrazki pawłowicz od pół roku :obama:

Opublikowano

Spencer może zwijać biznes, Rozi i Mendrek tag team, niech mnie chuy :pawel:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

on już mógł zwijać biznes w 2009, kiedy to Xbox oficjalnie umarł :)

Opublikowano

Mogą zdychać w ten sposób jeszcze ze 30 lat, bo mi jest dobrze przy korycie Spencera :xboss:

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Mogą zdychać w ten sposób jeszcze ze 30 lat, bo mi jest dobrze przy korycie Spencera :xboss:

typowy zielony warchlak, oplułbym cię :) heh

Opublikowano

jakbyś miał xboxa z gameplassem Figaro to nie ogrywałbyś gierek 10 lat po premierze :) 

Opublikowano

jak go nie stać xD na meble nie ma żeby postawić telewizor jak czlowiek

Opublikowano

Figaro kup sobie za 160zł raspberry pi, zayeb całe ROMAMI i graj jak człowiek w dobre, miodne gry z filtrem scanlines, a nie jakiś szrot.

Opublikowano

a czy zagram na nim w Secret of Mana? Bo chyba minął odpowiedni czas od premiery, aby w końcu zagrać w tego sztosa.

Opublikowano
13 minut temu, Figaro napisał:

a czy zagram na nim w Secret of Mana? Bo chyba minął odpowiedni czas od premiery, aby w końcu zagrać w tego sztosa.

We wszystko. Wczoraj zamiast grać na śmieciu wolałem odpalić CONTRA ALIEN WARS i bawiłem się przednio.

Żre mało prądu (4W), zajmuje nic miejsca, emulacja do PSX włącznie działa CU-DO-WNIE. A gry jednak ciekawsze niż guwno z grafiką i 5 godzinnymi tutorialami.

Opublikowano

the-surge-2-limited-edition-1-02.jpg

Ta nakładka na pudełko, żeby ukryć pochodzenie z zielonego szamba :kaz:

Opublikowano

dwa miliony osiemset tysięcy graczy i ich kontakt z gears of war z gamepassa, koloryzowane

Opublikowano

Dobra, a tymczasem co słychać we wnętrzu niebieskiej kloaki?

https://www.ppe.pl/news/137356/ps5-pro-z-playstation-5-wspolna-premiera.html

Otóż wiele wskazuje na to, że Sory nie od środka, ale już od samego początku następnej generacji postanowi stygmatyzować graczy mówiąc:

Ty Iksiński jesteś wielki PAN, natomiast ty Igrekowski zwykłym biedako-żebrakiem!:kaz:

Edytowane przez Czezare

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.