Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Przecież jest fora horizon 2, forza horizon 3, forza horizon 4, forza horizon lego

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Krzysiek, gość 34 lata, a mówi o skillu w grach, niech mnie chuj jebany strzeli.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Tak jak normalnie bym przyjął z radością, że studio olewa multi na koszt singla tak w tym przypadku jestem zawiedziony. Multi w pierwszej części to było cudo na miarę pierwszych Girsów i Halo. Fajnie się czyta konsolłorsy wysrywów z obu stron ...

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Krzysiek, gość 34 lata, a mówi o skillu w grach, niech mnie chuj jebany strzeli.

Aż się taka stara gazetka o grach PSX Extreme przypomina, dla graczy hardkorowych, fanów krola skilla pierdzącego oszołoma Hiva.

Myślałem że się z tego wyrasta jak zaczynają włosy pod pachami rosnąć, a tu prosze. Dorosły typ i twierdzi że granie w gierki to skill i powód do dumy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

PATRZCIE NA MNIE JESTEM AMBITNYM GRACZEM TYLKO SINGLE TYLKO FABUŁA TYLKO EMOCJE TYLKO GRANIE PRZY ZGASZONYM ŚWIETLE W PIWNICY ZERO SOCIALA XDDDD

GRY TO KURWA SZTUKA ROZUMIESZ A NIE STRZELANIE SIE Z GIMBAZA I RZUCANIE BOMB ZROBIONYCH Z KONSERWY I NOŻYCZEK XDDDD

multiplayer? dla 14 letnich stulejarzy, a dla 34 latków historia o zakochanej lesbijce, to jest ambitne!

dajcie skrzypce

Opublikowano

Biedne klapy...po prostu zdradzeni o świcie.

Nawet mi ich kuśwa nie żal.

:kaz:

Opublikowano
1 godzinę temu, Wojtas1986 napisał:

Co tam zielona zaraza krzyczy ?

My? Nic. Za to od strony niebieskiej zgnilizny lamenty i pojękiwania, że zamiast Mesjasza Generacji dostanie TloU 1,5 i jeszcze na dodatek okrojone:yao:

Opublikowano
28 minut temu, YETI napisał:

Co tam bredzisz glizdo? 

V63YbDx.png

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Czyli dostaniemy niekompletną grę na premiere ale Naughty Dog obiecuje że "ewentualnie zobaczymy owoce" jakiegoś multiplayera w nieokreślonej przyszłości, no nieźle.

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Dodawać multi do gry single to jak dodawac piaskownice dla rozwszeszczanych dzieci na środku biblioteki. Brawo Sony.

Opublikowano

To już lepiej sobie Vigor odpalić niż czekać na kolejna wersje multi p2w, szkoda ze tak zarżnęli takie dobre multi :/ 

Opublikowano

RE2, Sekiro, itp. to nie kompletne gry, dobrze że kompletną grą były piraty na premiery. :rotfl:

Z tego wpisu wynika, że to raczej będzie oddzielny projekt i bardzo dobrze, bo najlepsze multi na rynku zasługuje na to. 

:banderas:

Opublikowano
20 minut temu, ASX napisał:

Czyli dostaniemy niekompletną grę na premiere ale Naughty Dog obiecuje że "ewentualnie zobaczymy owoce" jakiegoś multiplayera w nieokreślonej przyszłości, no nieźle.

Wygląda mi to najzwyczajniej w świecie na grę usługe :) oj dickmen zniszczyłeś to legendarne studio

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, YETI napisał:

Z tego wpisu wynika, że to raczej będzie oddzielny projekt i bardzo dobrze, bo najlepsze multi na rynku zasługuje na to.

No tak kurwa, weź płać dwa razy za coś co powinno być dostępne w całości.

Opublikowano
15 minut temu, YETI napisał:

RE2, Sekiro, itp. to nie kompletne gry, dobrze że kompletną grą były piraty na premiery. :rotfl:

:banderas:

Niekompletna gra z singlem na 2-óch płytach. To jest dobre, nawet bardzo.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Nie wiem co zajmuje te 2 płyty skoro poszły takie cięcia w grafice. Trawa to w rdr na ps3 była dłuższa niż w tym nowym gameplayu :dynia: 

Opublikowano
7 minut temu, Square napisał:

No tak (pipi)a, weź płać dwa razy za coś co powinno być dostępne w całości.

Kto powiedział, że to będzie płatne? Fortnite, Apex? Min. tak teraz odnosi się sukces. 

3 minuty temu, SlimShady napisał:

Niekompletna gra z singlem na 2-óch płytach. To jest dobre, nawet bardzo.

To jest nadmiar rozpuszczalnik, ale posiadacze xboxa muszą jakoś radzić sobie z rzeczywistością, bo na trzeźwo nie idzie. 

RDR2 już zajmował dwie płyty, a okazał się chvjowizną, więc to żaden wyznacznik ;)

Opublikowano

co ma ilość płyt do zawartości gry? słyszycie siebie, ilość błyszczących krążków to jakiś argument?

Opublikowano
  • Autor

Tak Yeti, za darmo Ci to dadzą, bo są najlepsi w branży.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać jak yeti będzie klaskal uszami jak multi okaże się f2p i będzie można kupić wallhacka za hajs. :fsg:

Opublikowano
6 minut temu, Square napisał:

Tak Yeti, za darmo Ci to dadzą, bo są najlepsi w branży.

Apex jest za darmo a zarabia mln. 

Nie wiem w jakiej formie to będzie, czy jako aktualizacja, czy osobny produkt, ważne że kontynuacja najlepszego multi się robi. 

:fsg:

Opublikowano

Ale będą totemy z klikaczów :fsg:  

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

co ma ilość płyt do zawartości gry? słyszycie siebie, ilość błyszczących krążków to jakiś argument?

To ma do zawartości, że to będzie ich największa/najambitniejsza gra w historii. I chodzi, tylko o sam singiel(tym bardziej robi wrażenie, jedyna taka sytuacja w branży).

Jak myślisz geniuszu, po co im kolejne 50GB? Wrzucą tam filmiki z aktorami czy to będzie miało coś wspólnego z grą?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.