Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
56 minut temu, SlimShady napisał:

Przecież i tak nie przechodzisz gier, a większość czasu spędzasz przy swoim ulubionym MMO WoW.

Nie przechodzę to ja obojętnie obok tych bzdur które wypisujesz. Aż przykro czytać.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 godziny temu, Kyo napisał:

No ale pewnie - lepiej nie mieć wyboru niż go mieć.

Chyba nie myślisz że te multi to się samo robi. Do robienia multi trzeba przekierować zasoby z singla - najlepszy przykład to ME, albo GTA gdzie skiny do GTA:O mamy zamiast doskonałych dodatków w stylu BoGT. Więc zadaj sobie pytanie - lepiej mieć wybór 20 godzin pisanego na kolanie singla i (pipi)owe multi którego nawet nie włączysz, czy nie mieć wyboru i mieć 40 godzin dopracowanego, ogromnego singla. Ja wolę jeden doskonały produkt, niż dwa półprodukty. Jakbym lubił półprodukty to bym kupił xboxa.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

niezła propaganda

a co jeśli ktoś chciałby po prostu dużego dopracowanego singla i świetny multiplayer? Czy prosi o zbyt wiele?

rozumiem że o coopa, typowo konsolowego split-screena też nie można już prosić, aby ne odciągać twórców od singla?

Edytowane przez ASX

Opublikowano

W drugą stronę taka sytuacja jest od dawna, gdzie dorzucają marne single do gier nastawionych na multi typu Battlefield, albo rezygnują z nich całkowicie jak w Black Ops 4, gdzie jedynka to ścisła czołówka w serii.

@ASX Musisz spytać się twórców swojej ulubionej gry, powinni znać odpowiedź.

Opublikowano
1 minutę temu, SlimShady napisał:

@ASX Musisz spytać się twórców swojej ulubionej gry, powinni znać odpowiedź.

akurat SoT posiada zarówno świetną kampanie fabularną na 20 godzin, jak i jest jednocześnie bardzo dobrą grą multiplayer, czyli to dowód że jednak można, chociaż trochę im zajęło, przyznaje. Pudło :cool:

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

akurat SoT posiada zarówno świetną kampanie fabularną na 20 godzin, jak i jest jednocześnie bardzo dobrą grą multiplayer, czyli to dowód że jednak można, chociaż trochę im zajęło, przyznaje. Pudło :cool:

To sobie poczekasz przy TloU, w czym problem? Może być coś lepszego niż gra usługa?

Opublikowano
23 minuty temu, ASX napisał:

a co jeśli ktoś chciałby po prostu dużego dopracowanego singla i świetny multiplayer? Czy prosi o zbyt wiele?

A jak ktoś chce świetny samochód sportowy, ale taki żeby by mógł też podłączyć bronę i orać nim pole, czy prosi o zbyt wiele?

Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego, to już trzeba być botem żeby popierać celowe kastrowanie singla z zawartości i jakości żeby dorobić na kolanie jakiś półtryb multi.

Opublikowano
15 godzin temu, Rozi napisał:

Krzysiek, gość 34 lata, a mówi o skillu w grach, niech mnie chuj jebany strzeli.

No oby cię strzelił i to nie raz. Najlepiej taki czarny po pysku. XD

Opublikowano

Chcecie powiedzieć że przez 6 lat naughty c00rwy zatraciły zdolność zrobienia dobrego singla i multi w jednej grze? 

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Chcecie powiedzieć że przez 6 lat naughty c00rwy zatraciły zdolność zrobienia dobrego singla i multi w jednej grze? 

Dodatkowe 5 minut singla od Naughty Dog jest więcej warte niż cała seria Gearsy, ale nie znaczy, że nie może być jeszcze lepsze jakby się nie rozdrabniali i marnowali czas na robienie multi.

Opublikowano
4 minuty temu, Observer napisał:

Dodatkowe 5 minut singla od Naughty Dog jest więcej warte niż cała seria Gearsy, ale nie znaczy, że nie może być jeszcze lepsze jakby się nie rozdrabniali i marnowali czas na robienie multi.

A grałeś w Gears 5, czy po prostu pyerdolisz jak zwykle? 

Opublikowano

Może grał w jedynkę A to jest to samo bo ta seria się nie zmienia

Opublikowano
55 minut temu, Pupcio napisał:

Może grał w jedynkę A to jest to samo bo ta seria się nie zmienia

Dokładnie, grałem w jedynkę, straszna żenada, bohaterowie i dialogi na poziomie Fame MMA. Zmarnowałem 4 godziny bo myślałem ze się rozkręci, a jednak nie. Od tego czasu nie dałem się nabrać jak jakiś bot coś poleca na forum.

Opublikowano

SROTFL, Naughty Dog zrobił damage control na twitterze bajdurząc o multi bo przecież nie mogli powiedzieć "skasowaliśmy multiplayer i co nam zrobicie?" a Yeti odklejeniec ma zmazy nocne myśląc że w planach jest TLOU Online xDDDD najlepiej za darmo oczywiście

z drugiej strony jest Observer który myśli że dzięki temu dostanie godzinę więcej historii lesbijskiej miłości, zabawnie się go czyta po tym jak od miesięcy uruchamia się w temacie MK11 na wszystko co jest związane z LGBT xDDDDD

klapy nie zmieniajcie się, jesteście jak pislamiści

Opublikowano
1 minutę temu, MaZZeo napisał:

SROTFL, Naughty Dog zrobił damage control na twitterze bajdurząc o multi bo przecież nie mogli powiedzieć "skasowaliśmy multiplayer i co nam zrobicie?" a Yeti odklejeniec ma zmazy nocne myśląc że w planach jest TLOU Online xDDDD najlepiej za darmo oczywiście

z drugiej strony jest Observer który myśli że dzięki temu dostanie godzinę więcej historii lesbijskiej miłości, zabawnie się go czyta po tym jak od miesięcy uruchamia się w temacie MK11 na wszystko co jest związane z LGBT xDDDDD

klapy nie zmieniajcie się, jesteście jak pislamiści

Przecież Sony jakoś musi sprzedać Part II na PS5. Wyjdzie podstawka w 4K + multi za 299 zł.  

Opublikowano

Jak będzie takiej jakości jak remaster tlou 1 to wjeżdża day 1 nawet za 500 :banderas:

Opublikowano
32 minuty temu, teddy napisał:

Jak będzie takiej jakości jak remaster tlou 1 to wjeżdża day 1 nawet za 500 :banderas:

XD no i fajnie.  Sony całkiem nieźle wychowało członków swojej sekty, prawie jak Charles Manson. Na Xboxie abonament za psi pieniądz z ponad 200 grami, darmowe patche 4k/60 do wstecznej, a na PlayStation? Dej mnie drugi raz ten sam produkt w nowym pudełku z podbitą rozdzielczością  xD 300 zł? Nie ma sprawy. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Najbardziej szkoda mi tych frajerów co kupili PS4 na premierę w nadziei na ogranie mesjasza, a dostaną jakąś (pipi)-wersję na pół roku przed Complete Edition. Plucie na klapy to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek.

Opublikowano

Jak jeszcze będziesz pyskowal to 600 dam!

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Najbardziej szkoda mi tych frajerów co kupili PS4 na premierę w nadziei na ogranie mesjasza, a dostaną jakąś (pipi)-wersję na pół roku przed Complete Edition. Plucie na klapy to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek.

Tobie się już konsole mylą. Akcje z kupowaniem za pełniaka demo wersji to tylko na Xboxie (i PC, ale ta platforma nikogo):

https://www.komputerswiat.pl/gamezilla/aktualnosci/call-of-duty-modern-warfare-tryb-survival-przez-rok-tylko-na-ps4/5shyfrt

No ale w sumie skoro boty skowyczą do trialpassa, to i wybrakowaną wersją nie pogardzą. Dobry piesio! Siad! Czekaj! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.