Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Sytuację klapów powstałą po oświadczeniu Zakłamanych Psiaków o braku Multi w Lesby 2 można scharakteryzować w następujący sposób:

"Plują, sikają i srają na nich, a oni się uśmiechają i proszą o więcej!"

:pawel:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
23 minuty temu, Czezare napisał:

"Plują, sikają i srają na nich, a oni się uśmiechają i proszą o więcej!"

Widząc fotki z twoimi pazurami i syfem w domu, to wcale bym się nie zdziwił że lubisz takie fetysze.

Obrzydliwy jesteś, zasuń głazem swoją jamę i nie wychodź poza nią.

13m8zD.gif

Opublikowano

Ech botki są doprawdy przewidywalne. Brak multiplayera w cudzym ex'ie wytykają, braku ex'ów u siebie nie widzą ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Mendrek napisał:

Ech botki są doprawdy przewidywalne. Brak multiplayera w cudzym ex'ie wytykają, braku ex'ów u siebie nie widzą ;)

Mondruś, jedno Halo 5 kasuje WSZYSTKIE wasze niebieskie multiplayery razem wzięte, także tego...:yao:

Opublikowano

Wydaje mi się, że żeby dojść do tak dużej nienawiści do czegoś (np. serii Halo) to trzeba wcześniej to coś bardzo kochać i zostać zdradzonym. Ciekawe jak to było u mojego kochanego kuzyna? Płyta z Halo 1 się nie odpaliła w przerobionym na piraty PSX?

Opublikowano

To niezły kuzyn

Opublikowano
15 minut temu, Wieslaw napisał:

Wydaje mi się, że żeby dojść do tak dużej nienawiści do czegoś (np. serii Halo) to trzeba wcześniej to coś bardzo kochać i zostać zdradzonym. Ciekawe jak to było u mojego kochanego kuzyna? Płyta z Halo 1 się nie odpaliła w przerobionym na piraty PSX?

No z Halo 1 to było tak, że na którymś EP ktoś przyniósł grę i miałem okazję sprawdzić "o co to całe halo" w multiplayerze. Było strasznie drętwe. Grałem wtedy dużo w fps-y na PC i może dlatego. A, nie. Nie dlatego. Bo grałem też w Time Splitters 2, które zjadało Halo na śniadanie. W singlu i w multi. Brakowało tylko online. Dla mnie gra tamtej generacji.

Poza tym historyjka o porywanych dzieciach i podstawianiu rodzicom terminalnie chorych klonów, po to by oryginał przerobić na bezpłciowego motocyklistę polującego na kosmiczne krasnale z laserkami, specjalnie do mnie nie przemawiała. Nie moje klimaty.

No a potem jak chcialem kupić Xboxa360 to najpierw Michaelis mnie odciągnął od standa z Gearsami 1 w Empiku, a potem Ty powiedziałeś żebym kupił PlayStation 3. Tak zrobiłem. Bardzo Ci jestem poniekąd za to wdzięczny, bo nie chciałbym grać dziś w kolejne Gearsy, które mają takie opinie:

Opublikowano

ale niebieskie szambo wylało, brak gier, golenie niebieskich frajerów przez $ony a ich najważniejsza premiera okazuje się grą na dwa wieczory, bez mutli i w grafice z początku generacji  627086006243295232.png?v=1 kij z tym że połowa klapów czekała na multi a nie historie o lesbie dla dzieci xD

no i logika sonybociarni, gra na dwóch płytach = 200h grania 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

36 minut temu, Mendrek napisał:

No na najlepszych serwerach standardowo coś No na najlepszych serwerach standardowo coś nie działa, osiągnięcia też nie wpadają - (pipi)ac już nikt o tej premierze nie pamieta, choć ma "suuuuper multi"nie działa, osiągnięcia też nie wpadają - (pipi)ac już nikt o tej premierze nie pamieta, choć ma "suuuuper multi"

A zapomniałem... to też chyba nie działa... :yao:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jakoś się nie dziwię, że iziemu znowu coś nie działa. :pawel:

No i @MichAelis dlaczego odciagnales Karolka od standu z Gearsami? :/

Opublikowano

Isis jaki syndrom sztoholmski, yebie ten ms ale dzielnie jak jakiś pomyleniec daje im pieniądze mimo, że nic nie działa

Opublikowano

mi przez ostatnie pół roku tylko raz coś zadziałało na xboksie, jak przy ścieraniu kurzu przez przypadek kliknąłem włącznik

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Dobrze że serwery wytrzymały ten nagły dwukrotny wzrost użytkowników.

Opublikowano

No, na plejstejszon nie ma problemów bo nie ma serwerów. :kaz:

No bo ziemniaków nie liczę. 

Opublikowano

Serwery na Plajstejszon? A po co one w ogóle? Można je teraz póki co wyłączyć dla oszczędności prądu(nie ma zupełnie w co grać), bo będą potrzebne dopiero 25-go października, kiedy wychodzi Call Of Duty Modern Warfare:yao:

Opublikowano

Fani playstation

W dniu 26.09.2019 o 20:00, Observer napisał:

(pipi)ać multi, największy rak branży, niszczy wspaniałe serie. Gdzie dodatki single do GTA? Nie ma bo przyglupy graja online jak ich idole youtuberzy. Zamiast KOTOR albo porządnego ME od głównego teamu Bioware jakis z dupy Anthem online żeby sprostac oczekiwaniom gimbów w headsetach. Rare niegdyś wspaniała firma zmuszona żeby robić jakies popłuczyny 5/10. Zamiast dzieł sztuki jakieś Pubg i Fortnite. Zamiast fabuly - lootboxy i pay2win. Tfu.

Tylko single. Brawo Sony.

Tymczasem na innych platformach

uphmt2pjufp31.jpg

94hw2r5gbs911.jpg

mario-kart-8-lan.jpg

7qtrhmvnkvf11.jpg?width=960&crop=smart&a

hqdefault.jpg

Dobrze że są inne platformy ktore dbają o konsolowe tradycje

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Tak - na innych platformach zapowiedź Halo MCC z przed 1.5roku jako "Soonsoon available" xD

Opublikowano
Tak - na innych platformach zapowiedź Halo MCC z przed 1.5roku jako "Soonsoon available" xD
A kto się tam będzie rakową blacharnią przejmował? xD
Opublikowano
15 minut temu, Czezare napisał:
Godzinę temu, easye napisał:

A kto się tam będzie rakową blacharnią przejmował? xD

No  narazie standardowo mają jedynie problemy z cross playem na konsolach xD

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

No  narazie standardowo mają jedynie problemy z cross playem na konsolach xD

Cross play z blacharskimi patolami? Chyba doszło by do pierwszego w historii zarażenia trądem na odległość, gdybym przez przypadek wybrał tę opcję np w nadchodzącym Halo Infinite:yano:

Opublikowano

Tobie Czarek leb by eksploedowal, gdybyś raz zagrał w swojego ukochanego Cod'a na PC. Tam cross Play robią dobrze, szkoda tylko, że na konsolach ludzie oszukują i grają na myszkach, klawiaturwch, które są wykrywanie jako pad.

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

szkoda tylko, że na konsolach ludzie oszukują i grają na myszkach, klawiaturwch, które są wykrywanie jako pad.

tenor.gif?itemid=7521672

Opublikowano

tak, wszyscy na konsolach grają na myszkach i klawiaturach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.