Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

nie, nikt na konsoli nie gra na myszce i klawiaturze :shieeet:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
20 minut temu, easye napisał:

Tobie Czarek leb by eksploedowal, gdybyś raz zagrał w swojego ukochanego Cod'a na PC. 

W singla CoD-a nie grywam:reggie:

Opublikowano

A co w multi gra działa w 4k na ultra? Bo przez 3/4 generacji zaliles się w odpowiednich tematach, że przez rozmazance nie odróżniasz drzewa z przeciwnikiem :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

PC? Fajnie, dopóki wszystko działa. Ale jak widzę, że Final Fantasy XV, na odświeżenie którego nabrałem ochoty ostatnio działa tak albo srak w zależności od sklepiku w którym go kupimy to :reggie:

CO CHCESZ WIEDZIEĆ O PC, ALE CZEGO NIE POWIE CI IZI

Opublikowano

XD co jest meczacego w graniu w każdą gre w milion razy lepszej jakości?

cena?

:yao:

Opublikowano

PC? I w co tam grasz? Tibia, Metina, CS i Fifa na klawiaturze? 

Pakuj tysiące w blachę graj w takie gierki. Pecetowcy? Tego nie ogarniesz 

Opublikowano

Hejtowanie grania na pc jest takie so 2007.

Nie wiem, może ktoś przespał ostatnia dekade ale dzisiaj granie na komputerze osobistym to swietny wybór. Bibioteka gier jest ogromna niemal identyczna do konsol. Wygoda (sam wybierasz czy grasz na klawie czy padzie). Suwaczkami dostosowujesz do siebie kazdy tytul. Do tego kazda z korporacji Steam, epic czy mircosoft z gamepassem bije sie o twoje wzgledy, normalnie żyć nie umierać.

W zasadzie jedynym minusem ktory dostrzegam jest easye, ktory swoim forumowaniem skutecznie zniechęca wszystkich zniechęca do tej platformy

Opublikowano

Pece i granie w gry. Rzetelnie wybierz jedno...

Opublikowano

Jak Ty ze Srebrzyska chyba uciekłeś.

Parujesz pada z PC i masz konsolę, na której da się zmieniać graficzkę w grach. Do tego ogromne wsparcie community, mody, mody wszędzie.

Żeby nie było w tej generacji stoję w niebieskim obozie, ale plucie na PC to chyba tylko przez iziego i jego gadanie w każdym temacie jak to gra dobrze wygląda w 4k/60fps, a na konsolach to nie dla psa, dla iziego to.

Opublikowano

Biedaki szczekaja karawana jedzie dalej :cool:

Opublikowano
2 godziny temu, Bielik napisał:

Jak Ty ze Srebrzyska chyba uciekłeś.

Parujesz pada z PC i masz konsolę, na której da się zmieniać graficzkę w grach.

Jedyna rzecz co paruje w tym momencie to moje vomity w kibelku. Przed chwilą palec mi się na pilocie omsknął na kanał Polsat Games, a tam jakieś European Championship 2019 w DOTA 2 :bad:

Opublikowano

A tak Czołowy bronił i się podniecał, ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :obama:

44 minuty temu, MaZZeo napisał:

Wam tez multi przypomina Gearsy 2? Takie same lagi i tak samo spier/dolony łokieć :reggie:

co to ma być do cholery, przecież w becie było ok? Ping 100 mam cały czas

Opublikowano

online na konsolach?

kek

Opublikowano
ciekawe czy w the last of us 2 bedą lagi, ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy :obama: 
Rozalia w kawałkach jest właśnie zamiatany na szufelkę xD
Opublikowano

Roziemu wewnętrzny Hitler nie pozwala się jarac tlou 2 prze lgbt. 

Opublikowano

Kolejny (który to już z kolei?) niebieski szczur spyerdala z tonącej łajby:

https://www.ppe.pl/news/137756/shawn-layden-odszedl-z-sony-sie-worldwide-studios-stracilo-lidera.html

Aha, zapomniałem, że Gruszka jest be:

https://www.ign.com/articles/2019/09/30/sony-worldwide-studios-head-shawn-layden-leaves-playstation

Czyżby pokłosie braku Multi w Lesbijki 2 i jak to zostało przedstawione graczom? Pospekulujmy.

Opublikowano

No i jak tam streaming juz fajny? 

EFysw0JW4AINGbn?format=jpg&name=large

zaraz apka stejplejszon na lodówki samsunga i będzie mozna ograc te dwie gry na krzyż 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Cokolwiek potomkowie Kaza dla nas przygotują będzie to dobre bo robią to dla swoich fanów. Trochę szacunku dla marki playstation zielony karaluchu ;)

Opublikowano

:kaz: :xboss::reggie: 

Opublikowano

Gameplay God of Wara działajacego na pc nagrany za pomoca apki xboxa :obama: ładnych czasów dożyliśmy

i cóż za zdrada ideałów

Opublikowano

Jak to tam leciało? A tak 

Cytat

Xbox skończył się kiedy MS oddał to czego SONY I NINTENDO bronią i będą bronić do śmierci - własnego "Ja", swoich marek dzięki którym gracze ich kochają!

:dynia:

Opublikowano

Fajnie jest sobie przypomnieć jaką przekozacką gierką jest God of War :banderas: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.