Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Shinji Mikami i Tango Gameworks

Action-adventure, choć wygląda oczywiście horrorowo i dość intrygująco

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

Miałem nadzieję na bardziej skondensowane uniwersum, coś ala Silent Hill, a nie znów "wszystko się może zdarzyć", czyli a tu samuraj, a tu duszek, tutaj stworek :/ Tak czy owak czekam bo Mikami to jeden z moich ulubieńców. 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Mi te zakapturzone i zamaskowane postacie jakoś tak mocno przywodzą na myśl Death Stranding, podobnież nadnaturalne moce z końcówki. Widać Chińczyki lubią się sobą inspirować.

No i mimo wszystko liczyłem na The Evil Within 3 :sapek:

Edytowane przez Frantik
  • Plusik 1
Opublikowano

Też mi się podoba setting, ale czekam do momentu aż poczuje przesyt bo teraz wychodzi naprawdę sporo gier, które dzieją się w Japonii tylko,że do tej głownie feudalna i raczej fantasy do tej pory więc odmiana i jej bardziej wspólczesny wygląd na plus. 

Opublikowano

No właśnie, gier dziejących się we współczesnej Azji nie ma w ogóle, po Sleeping Dogs absolutna pustynia. Moje pierwsze wrażenia z tego trailera? Jakbym widział mieszankę Boogiepop Phantom + filmów Kiyoshiego Kurosawy.

• Lubię! 1
Opublikowano

Przepraszam za posta pod postem :v

Pani, która przedstawiała grę i zarazem creative director projektu, Ikumi Nakamura wcześniej była jedną z osób odpowiedzialnych za arty do Okami i Bayonetty (i Evil Within 1). Mikami zawsze daje szansę uzdolnionym ludziom, tym razem pewnie nie jest inaczej.

• 1 rok później...
Opublikowano
13 minut temu, Frantik napisał:

No ja (pipi)e, liczyłem na survival horror we współczesnym Tokio, a dostałem napierdalanie fireballami :nosacz2:

To, że nie będzie horroru było wiadome już od dawna, ale mimo wszystko spodziewałem się PRZYNAJMNIEJ solidnej gry akcji kalibru AAA, a nie jakiejś popierdółki w stylu Superhot. Dziadzio Mikami niestety już się widocznie wypalił. 

Opublikowano

No ten trailer mocno mnie zniesmaczył, bo nie tego spodziewałem się po tym tytule.
Wygląda strasznie ch#jowo i nijako...
Ale! Pamiętam, że w takie Control też miałem strasznie wyebane po gameplayach, a jak sam zagrałem to się zakochałem, więc może...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Premiera w październiku.

Przypomniałem sobie ten niesławny, czerwcowy trailer... i mam teraz silne skojarzenia z tymi wszystkimi anime, gdzie głównym motywem są uczniaki obdarzone wszelkiej maści supermocami i napierdalające się z demonami:reggie:

Przedziwny kierunek obrał pan Mikami

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

nie sądzę zeby kogoś interesowala ta gra, ale jakby co, to premiera gry została przesunięta na wczesny 2022

Edytowane przez Ludwes