Faka 4 047 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 To jest już ostatnia gra bethesdy z czasowym exem na playstation? Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Idealny tytuł do game passa. Bo wydać na to trzy bomby to :-D Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 260 kosztuje na pss preorder Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 (edytowane) Jakoś mi w ogóle umknęło, że to przecież gierka ogarniaczy The Evil Within, po tym co zrobili z sequelem to już w ogóle tego Ghostwirea bym omijał xD Edytowane 4 lutego 2022 przez cotek Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 4 minutes ago, cotek said: Jakoś mi w ogóle umknęło, że to przecież gierka ogarniaczy The Evil Within, po tym co zrobili z sequelem to już w ogóle tego Ghostwirea bym omijał xD TEW2 to świetna gierka, nie rozumiem malkontentów. Lepiej się grało niż w TLOU2, a misje poboczne z upiorem to sztosik. 7 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Fajny klimacik i Tokio jako miejscówka, ale tak poza tym to też nie jestem przekonany. To strzelanie z łapek wygląda fajnie wizualnie, ale na tych gameplayach to znudziłem się od samego oglądania w pewnym momencie. Jakoś brakuje w tym wszystkim mocy. To chyba wina tego, że oprócz przeciwników wszystkie inne elementy otoczenia są bardzo statyczne i żadne efekty naszych czarów nie mają na nie wpływu. No i to chodzenie po pustym mieście gdzie są tylko potworki, jakoś mnie nie przekonuje. Tu dużo zależy od tego jak wielka będzie mapa. No i cutscenki wyglądają okropnie. Skradanko też to nie wiem po co jest w tej grze. Plus, szykuje się bardzo typowy w strukturze open world. Nie mam kompletnie na to ciśnienia, bo szykuje się takie 7/10, ale jak będą lepsze ocenki to sprawdzę na premierę, bo jednak czuć w tej grze jakiś własny charakterek. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 7 minut temu, Czoperrr napisał: TEW2 to świetna gierka, nie rozumiem malkontentów. 'Świetna' to ewidentnie hiperbola przy tym tytule imo Zła nie była, ale jedyneczka to klasa wyżej tak czy siak. 1 Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Te sekcje 'open world' w połączeniu ze słabym AI zepsuły TEW2 i do jedynki nawet nie ma startu. Zobaczymy co wyjdzie z Ghostwire: Tokyo ale przeczuwam że nawet jeśli będzie miał 85+ na MC to to będzie porażka sprzedażowa większa od Deathloop. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 29 minut temu, łom napisał: Te sekcje 'open world' w połączeniu ze słabym AI zepsuły TEW2 i do jedynki nawet nie ma startu. Zobaczymy co wyjdzie z Ghostwire: Tokyo ale przeczuwam że nawet jeśli będzie miał 85+ na MC to to będzie porażka sprzedażowa większa od Deathloop. Bo gracze to są prości - CoDzik, Uncharted i inne popcorniaczki. Jak czegoś nie zobaczą na reklamie to nie będą wiedzieli co kupić. 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Mikami się niestety skończył na The Evil Within 1. 1 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Wow nie wiedziałem że aż tylu osobom nie podobało się tew2 które w wielu kwestiach było o wiele lepsze niż jedynka. Chociaż też jestem fanem bardziej liniowej jedynki Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Bo gracze to są prości - CoDzik, Uncharted i inne popcorniaczki. Jak im się czegoś nie zobaczą na reklamie to nie będą wiedzieli co kupić. Zgadza się, większość posiadaczy konsol kupuję 1-2 gry na rok i najczęściej są to tylko gry bardzo znane, mocno reklamowane lub ze znaczkiem Nintendo : ) Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 4 lutego 2022 Autor Opublikowano 4 lutego 2022 A dla mnie miasteczko było jednym z lepszych elementów TEW2 Odnośnie Ghostwire sceptyczny jestem tylko do strzelania z palca na dłuższą metę - w pierwszej chwili wydało mi się to nieco groteskowe, acz czuć serce włożone w grę, no i rzadko trafia się produkcja tak w 100% japońska. Chyba wjedzie do mnie na premierę. Tym bardziej, że wołają "tylko" 269zł, pudełko pewnie nawet będzie taniej Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Pamiętajcie panowie: strzelanie z palca >> strzelanie z ucha 1 Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Wyszło parę preview. Osłabianie potworków magicznymi atakami a później wyciągnie ich duszy trochę skojarzyło mi się z Folklore. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 No wygląda i prezentuje jak kupa. Z biedry z koszyka wszystko po 10 zł można kupić, odpalić na 10 min i skasować. 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Wygląda całkiem oryginalnie. Chętnie obadam. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 20 minut temu, PanKamil napisał: No wygląda i prezentuje jak kupa. Z biedry z koszyka wszystko po 10 zł można kupić, odpalić na 10 min i skasować. Następny wściekły na Microsoft za kupno bethesda Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 No gierka mocno wyróżnia się na tle innych typowych gier AAA które się obecnie produkuje. Czuć po tych zapowiedziach japońską duszę robienia gier, nie każdemu spodoba się strzelanie palcami ale na pewno nie można odmówić grze oryginalności i orientalnego klimatu, który dla nas europejczyków wydaje się dziwny i intrygujący. Dlatego będę kibicował tej gierce, bo branża potrzebuje takich unikalnych japońskich produkcji, które próbują coś nowego, a nie tylko powielają utarte już tropy. 3 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 No i chociaż sam Mikami mówi, że nie jest to horror to jednak wyczuwam, że gra może nie raz nie dwa włos na głowie zjeżyć. Dla fanów japońskiego straszenia kolejny plus. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Czy chociaż przebąkuje się o tym , że gra będzie posiadała spolszczenie kinowe? 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 29 minut temu, Czezare napisał: Czy chociaż przebąkuje się o tym , że gra będzie posiadała spolszczenie kinowe? Steam podaje, że gra dostanie pełne tłumaczenie: 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 O deathloop o returnal też tak ludzie marudzili, a się okazały świetnymi grami. Oczywiście niedocenionymi, bo jak Paolo wspomniał " reklama ". Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Dla mnie o wiele bardziej intrygująco zapowiada się pragmata. Tutaj wieje strasznie niskim budżetem i taniością. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi