Opublikowano 2 czerwca 20222 l pudełko za 129zł jak ktoś chce zagrac https://www.neonet.pl/gry-ps5/bethesda-softworks-ghostwire-tokyo-ps5.html
Opublikowano 23 marca 20232 l Miałem odpocząć od Far Cry a to jeszcze bardziej ubisofciak od Ubi Wessij duchy, oczyść skażenie, odnieś duchy do budki telefonicznej, Wessij duchy, strzel wiaterkiem do kilku duchow z parasolami. A teraz wywaliło mi side questy na mapie. Jedyne co mnie interesuje to główna intryga, dużo stracę jak oleje gówna poboczne?
Opublikowano 23 marca 20232 l kurde niedobrze oglądałem kiedyś recke i co prawda widziałem tam ubi naleciałości ale nie wiedziałem że jest aż tak źle
Opublikowano 23 marca 20232 l Jest tak kurewnie repetytywne, że w ciągu 10 minut spacerując wciągnąłem z 7 duchów, oczyściłem 4 skażenia i tak mapkę odblokowujesz gorzej niż w jakimś Gays Done te gniazda zombiaków. W alejkach zbieram posążki, jedzenie, monetki, m a s a k r a. Ale lecę z głównym wątkiem na razie.
Opublikowano 23 marca 20232 l Red chyba chce się wyleczyć z grania na dobre. Najpierw średni souls game teraz znowu średniak.
Opublikowano 23 marca 20232 l Przecie Surge odrodziło we mnie zagrajmera, skoro dwie części pod rząd zrobiłem. Ghost zanosił się na coś ciekawszego niż ubisofciak w hinah
Opublikowano 23 marca 20232 l Ale w między czasie chyba kuruje się vrkiem więc może nie będzie tak źle
Opublikowano 23 marca 20232 l Radzę się mocno zastanowić nad opinia rysownika bo jebie ten tytuł robiąc przed chwilą w souolsach 50 godzin. Ghostwire? Bardzo fajna gierka, nie słuchać typa.
Opublikowano 23 marca 20232 l 51 minut temu, _Red_ napisał: Miałem odpocząć od Far Cry a to jeszcze bardziej ubisofciak od Ubi Wessij duchy, oczyść skażenie, odnieś duchy do budki telefonicznej, Wessij duchy, strzel wiaterkiem do kilku duchow z parasolami. A teraz wywaliło mi side questy na mapie. Jedyne co mnie interesuje to główna intryga, dużo stracę jak oleje gówna poboczne? Niektore sidequesty fajne i creepy. Za to znajdzki mialem w chuju
Opublikowano 23 marca 20232 l 34 minuty temu, _Red_ napisał: Przecie Surge odrodziło we mnie zagrajmera, skoro dwie części pod rząd zrobiłem. Ghost zanosił się na coś ciekawszego niż ubisofciak w hinah Jasne o gustach się nie dyskutuje Od surge się strasznie odbiłem (nie pasuje mi setting).
Opublikowano 23 marca 20232 l Gdyby o gustach się nie dyskutowało to fora dyskusyjne jak to byłyby martwe. To jedno z głupszych funkcjonujących powiedzeń
Opublikowano 23 marca 20232 l 1 godzinę temu, XM. napisał: Radzę się mocno zastanowić nad opinia rysownika bo jebie ten tytuł robiąc przed chwilą w souolsach 50 godzin. Ghostwire? Bardzo fajna gierka, nie słuchać typa. Czy ja mowie, że zła gra? Setting ciekawy, mówię że repetytywna wpizdu z tymi najebanymi aktywnościami w każdej uliczce, hiński Ubisoft i temu nie zaprzeczysz. Nie czytałem opinii o grze, myślałem że to jakiś bardziej korytarzowy horror, a wyszło, że to gameplayowo kolejny open world z mapką i świecidełkami.
Opublikowano 23 marca 20232 l 32 minuty temu, _Red_ napisał: Czy ja mowie, że zła gra? Setting ciekawy, mówię że repetytywna wpizdu z tymi najebanymi aktywnościami w każdej uliczce, hiński Ubisoft i temu nie zaprzeczysz. Nie czytałem opinii o grze, myślałem że to jakiś bardziej korytarzowy horror, a wyszło, że to gameplayowo kolejny open world z mapką i świecidełkami. Ten open world był niepotrzebny i chyba nawet o tym pisałem w innym temacie w swojej mini recenzji. Wcisniete na siłe, bo moda na open world. Mimo wszystko fajny klimat i nie zalowalem wydanej kasy.
Opublikowano 23 marca 20232 l Pół h wytrzymałem.Trochę słabe odczucia, i dubb pl lipa.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 marca 20232 l Tam jest PL dub? :O Wydawalo mi się, że tylko EN i JAP widziałem w wersji z Plusa (gram z japońskim ofkors, żebym czuł się jak Kiryu Kazuma).
Opublikowano 23 marca 20232 l No jest ale ten gameplay to xD.Nie wierzę że to się może rozkręcić.Generalnie to z gier które teraz dodali w extra ta najmniej mi podeszła.Za to bdb wrażenia mam po NEO world ends with u i Lis TC też spoko.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 marca 20232 l W ogóle jak to wygląda z tym strzelaniem? Są bronie jakieś, czy to łapami se tak popierdalasz tych wszystkich?
Opublikowano 23 marca 20232 l Jest biedo kusza z której i tak nie korzystam bo ciężko w cokolwiek trafic, gra fajna do plusa ale w życiu bym za to nie zapłacił.
Opublikowano 23 marca 20232 l 2 godziny temu, _Red_ napisał: Karolak jako Kazuma wszedłby jak w masło. Pazura jako Majima Yakuza w PL dub to by była gra boża.
Opublikowano 23 marca 20232 l No ja też wyczułem tu nutkę yakuzy, miasto całkiem spoko wygląda.Ale gemplej nie do przełknięcia.Wolę samograja True color, bardzo fajna giereczka.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka