Shen 9 610 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 pudełko za 129zł jak ktoś chce zagrac https://www.neonet.pl/gry-ps5/bethesda-softworks-ghostwire-tokyo-ps5.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Kurła szybko to leci na pysk Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 134 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 bo to gra nielubianego wydawcy wśród niebieskich Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Jak przejdziecie szybko przez weekend, to jeszcze zarobicie. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 987 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Miałem odpocząć od Far Cry a to jeszcze bardziej ubisofciak od Ubi Wessij duchy, oczyść skażenie, odnieś duchy do budki telefonicznej, Wessij duchy, strzel wiaterkiem do kilku duchow z parasolami. A teraz wywaliło mi side questy na mapie. Jedyne co mnie interesuje to główna intryga, dużo stracę jak oleje gówna poboczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 kurde niedobrze oglądałem kiedyś recke i co prawda widziałem tam ubi naleciałości ale nie wiedziałem że jest aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 987 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Jest tak kurewnie repetytywne, że w ciągu 10 minut spacerując wciągnąłem z 7 duchów, oczyściłem 4 skażenia i tak mapkę odblokowujesz gorzej niż w jakimś Gays Done te gniazda zombiaków. W alejkach zbieram posążki, jedzenie, monetki, m a s a k r a. Ale lecę z głównym wątkiem na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Red chyba chce się wyleczyć z grania na dobre. Najpierw średni souls game teraz znowu średniak. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 987 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Przecie Surge odrodziło we mnie zagrajmera, skoro dwie części pod rząd zrobiłem. Ghost zanosił się na coś ciekawszego niż ubisofciak w hinah Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Ale w między czasie chyba kuruje się vrkiem więc może nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Radzę się mocno zastanowić nad opinia rysownika bo jebie ten tytuł robiąc przed chwilą w souolsach 50 godzin. Ghostwire? Bardzo fajna gierka, nie słuchać typa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 51 minut temu, _Red_ napisał: Miałem odpocząć od Far Cry a to jeszcze bardziej ubisofciak od Ubi Wessij duchy, oczyść skażenie, odnieś duchy do budki telefonicznej, Wessij duchy, strzel wiaterkiem do kilku duchow z parasolami. A teraz wywaliło mi side questy na mapie. Jedyne co mnie interesuje to główna intryga, dużo stracę jak oleje gówna poboczne? Niektore sidequesty fajne i creepy. Za to znajdzki mialem w chuju Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 34 minuty temu, _Red_ napisał: Przecie Surge odrodziło we mnie zagrajmera, skoro dwie części pod rząd zrobiłem. Ghost zanosił się na coś ciekawszego niż ubisofciak w hinah Jasne o gustach się nie dyskutuje Od surge się strasznie odbiłem (nie pasuje mi setting). Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Gdyby o gustach się nie dyskutowało to fora dyskusyjne jak to byłyby martwe. To jedno z głupszych funkcjonujących powiedzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 987 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 1 godzinę temu, XM. napisał: Radzę się mocno zastanowić nad opinia rysownika bo jebie ten tytuł robiąc przed chwilą w souolsach 50 godzin. Ghostwire? Bardzo fajna gierka, nie słuchać typa. Czy ja mowie, że zła gra? Setting ciekawy, mówię że repetytywna wpizdu z tymi najebanymi aktywnościami w każdej uliczce, hiński Ubisoft i temu nie zaprzeczysz. Nie czytałem opinii o grze, myślałem że to jakiś bardziej korytarzowy horror, a wyszło, że to gameplayowo kolejny open world z mapką i świecidełkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 32 minuty temu, _Red_ napisał: Czy ja mowie, że zła gra? Setting ciekawy, mówię że repetytywna wpizdu z tymi najebanymi aktywnościami w każdej uliczce, hiński Ubisoft i temu nie zaprzeczysz. Nie czytałem opinii o grze, myślałem że to jakiś bardziej korytarzowy horror, a wyszło, że to gameplayowo kolejny open world z mapką i świecidełkami. Ten open world był niepotrzebny i chyba nawet o tym pisałem w innym temacie w swojej mini recenzji. Wcisniete na siłe, bo moda na open world. Mimo wszystko fajny klimat i nie zalowalem wydanej kasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Pół h wytrzymałem.Trochę słabe odczucia, i dubb pl lipa.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 987 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Tam jest PL dub? :O Wydawalo mi się, że tylko EN i JAP widziałem w wersji z Plusa (gram z japońskim ofkors, żebym czuł się jak Kiryu Kazuma). Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 No jest ale ten gameplay to xD.Nie wierzę że to się może rozkręcić.Generalnie to z gier które teraz dodali w extra ta najmniej mi podeszła.Za to bdb wrażenia mam po NEO world ends with u i Lis TC też spoko.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Popierdalać Japończykiem po Tokio z polskim dubem, niezła imersja Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 987 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Karolak jako Kazuma wszedłby jak w masło. Pazura jako Majima Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 W ogóle jak to wygląda z tym strzelaniem? Są bronie jakieś, czy to łapami se tak popierdalasz tych wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Jest biedo kusza z której i tak nie korzystam bo ciężko w cokolwiek trafic, gra fajna do plusa ale w życiu bym za to nie zapłacił. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 2 godziny temu, _Red_ napisał: Karolak jako Kazuma wszedłby jak w masło. Pazura jako Majima Yakuza w PL dub to by była gra boża. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 No ja też wyczułem tu nutkę yakuzy, miasto całkiem spoko wygląda.Ale gemplej nie do przełknięcia.Wolę samograja True color, bardzo fajna giereczka.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi