Bielik 744 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 Ukończyłem właśnie główna fabułę, jeśli ktoś chciał ukończyć grę ze względu na nią to powiem krótko - ale smrud. 1 Cytuj
ProstyHeker 1 919 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 W dniu 7.05.2023 o 17:18, pawelgr5 napisał: Juz Ci niewiele zostalo do konca. Docisniesz spokojnie. Wczoraj skończyłem. Ale ten ostatni boss to był wack, z wcześniejszymi się bardziej bujałem ocenę podtrzymuję - mogło być dobrze, wyszło jak wyszło. 1 Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 26 maja 2023 Opublikowano 26 maja 2023 Wczoraj skończyłem grę mając na liczniku niecałe 17h. Generalnie podobało mi się, ale nie mam siły na czyszczenie mapy z map Tori i innych pierdół. Side Questy były ciekawe, więc pewnie jeszcze kilka porobię. Warto grać w tą Pajęczą Sieć czy strata czasu? Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 5 czerwca 2023 Opublikowano 5 czerwca 2023 Wczoraj zacząłem i 20 minut spędziłem w ustawieniach sterowania, bo z tą grą jest coś ewidentnie nie tak w tej kwestii. Jak tylko tytuł oddał kierownicę w moje ręce to już przy pierwszym obrocie kamery myślałem, że puszczę pawia. Kto u licha decyduje się na tak chuyowe ustawienia fabryczne. Spróbowałem chyba wszystkich możliwości i chyba udało mi się znaleźć najmniej zrypany schemat. Co do samej gry to za mną raptem 1,5 godziny zabawy, ale jest przyjemnie. Muszę jeszcze spróbować przełączyć się na język japoński, bo gra po angielsku i głos tego ducha co nam towarzyszy trochę mnie drażni. Lipsync też średnio pasuje do tej wersji. Pomysł na strzelanie ciekawy i czekam, aż się cała ta mechanika rozkręci. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 5 czerwca 2023 Opublikowano 5 czerwca 2023 21 minut temu, LukeSpidey napisał: Pomysł na strzelanie ciekawy i czekam, aż się cała ta mechanika rozkręci. 4 Cytuj
ratajkr 0 Opublikowano 12 lipca 2023 Opublikowano 12 lipca 2023 Czy wersja pudełkowa angielska posiada polski dubbing? Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 1 sierpnia 2023 Opublikowano 1 sierpnia 2023 Do osób, które przeszły grę. Jak ustawić czułość sterowania, żeby celowniczek nie pływał po ekranie jak łódka w czasie sztormu? Próbowałem już googlować, ale żadne rozwiązanie nie jest dobre. Chwilami nie da się grać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi