Opublikowano 18 sierpnia 20204 l Do tego warto chyba wyłączyć AI Trafficking Online, bo zżera FPSy na rzecz generowania ruchu w chmurze czy coś takiego. Wypuśćcie mnie do domu już, chcę latać
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l @PiPoLiNiO Najwidoczniej jest za słaby skoro się dławi. Nie martw się, niedługo nowe karty wychodzą
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l No patrząc na to w taki sposób to masz rację [emoji16][emoji16] Ale dla mnie tu leży i kwiczy optymalizacja. Jest wiele w uj ładniejszych gierek, które nawet w 4k chodzą w przedziale 40-60. Zresztą nawet rdr 2 na ultra w 2k działa w pip lepiej [emoji23][emoji23]Tak czy siak ja zainstalowałem zobaczyć jak to się prezentuje i tyle. Ale jak byłbym fanem takich gierek to bym się mocno zirytował gdybym nie miał w planach kupna nowych rtx 30xx [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l Tu poprawili ze gra jest dla wszyskich- 3/4 rzeczy może wykonać AI. Gracz się może delektować lotem i oglądaniem widoków. Ale to jest to co pisałem wcześniej- kupiły ładne zdjęcia. 737 widać 3/4 lotu chmury i warunki atmosferyczne. Ta gra ma problem na 2080ti. Trzeba dużo rzeczy wyłączyć. Można uzyc softu invidi i wykona optymalizacje. Wtedy zejdzie do medium.
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l 39 minut temu, PiPoLiNiO napisał: No patrząc na to w taki sposób to masz rację Ale dla mnie tu leży i kwiczy optymalizacja. Jest wiele w uj ładniejszych gierek, które nawet w 4k chodzą w przedziale 40-60. Zresztą nawet rdr 2 na ultra w 2k działa w pip lepiej Tak czy siak ja zainstalowałem zobaczyć jak to się prezentuje i tyle. Ale jak byłbym fanem takich gierek to bym się mocno zirytował gdybym nie miał w planach kupna nowych rtx 30xx Ludzie na GTXach 1080 grają w wysokich ustawieniach, wiec albo optymalizacja albo Twój komputer, ale calkowicie Cię rozumiem, dlatego zrezygnowałem z PC.
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l Nie rozumiesz mnie chyba, ja nie mam pretensji, że ta gra chodzi wolno. Ba, ja bym chciał aby chodziła na ultra w 15 fps, ale przy tym wyglądała jak nic nigdy wcześniej. Jak (pipi)ony święty graal grafiki komputerowej. Bo to by oznaczało, że w końcu idzie nowe i lepsze, a wypasione karty mają sens.Ale nie, ta gra wygląda jak kupa w porównaniu do tego jak działa. W samolocie detale są cudne, ale już w tym samym samolocie widać słabe wygładzanie krawędzi. Tekstury lądu to żarcik. Całościowo jest po prostu słabo, jak na zapowiedzi i genialne screeny.
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l Ale wiecie co jest najlepsze? Że gra ma dostać jeszcze ray tracing [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I wtedy z 30 w nocy nad New York zrobi się 5 fps, a może 2 nawet... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l Ok czyli jednak trzeba miec mocnejszego kompa niz zwykłe 2070. Dobrze wiedzieć. Poczekam na wersję na XSX.
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l 5 minut temu, pawelgr5 napisał: Ok czyli jednak trzeba miec mocnejszego kompa niz zwykłe 2070. Dobrze wiedzieć. Poczekam na wersję na XSX. Ziomek sprawdź na czym DF testowało te grę i nie wierz w jakieś kocopoły na RTX2080 TI w 1440p chodzi w 60 fps
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l Ale nie mieli wszystkiego na ultra. Więc o czym tu gadać. Zrobić 60 wyłączając kilka opcji to i ja mogę.
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l Ogólnie psycha nie pozwala mi na takie akcje, ale (pipi), poświęcę się dla forumowej braci [emoji41][emoji41][emoji41]
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l Nie będziesz mógł, gierka przed uderzeniem robi czarny ekran i elo.Okej, na high w 1440p w tym samym Nowym Jorku ma między 40-50 (ale zwykle koło 45), dlatego na 2080ti nie ma problemu z 60. Ale za to różnica między ultra a high jest dość spora w miejscu które testowałem.
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l To teraz Medium! xD We need to go cheaper... Jeżeli ta gierka potrzebuje pół profesjonalne procki, to ja nie wiem jak oni chcą ja na konsolach wydać. Edytowane 18 sierpnia 20204 l przez easye
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l 3 minuty temu, easye napisał: Jeżeli ta gierka potrzebuje pół profesjonalne procki, to ja nie wiem w jakiej wersji oni chcą ja na konsolach wydać. Na nowej masz mix medium i high w 60 lub 30 na high/ultra. Mnie zastanawia jak będzie to wyglądało na XOS, bo nie zdziwię sie jak rozdzielczość zejdzie do 720p.
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l Nie no, do medium się nie zniżę. Wziąłem ultra, polatałem chwilę nad Polską, znalazłem swój dom i można grę usunąć. W Polsce w dzień, gdzie nie ma wielkich miast, na ultra jest 55-60. Ale tak jak mówili w Digital F, wielkie miasto i już leci fps w dół ostro.
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l Teraz, PiPoLiNiO napisał: Nie no, do medium się nie zniżę. Wziąłem ultra, polatałem chwilę nad Polską, znalazłem swój dom i można grę usunąć. W Polsce w dzień, gdzie nie ma wielkich miast, na ultra jest 55-60. Ale tak jak mówili w Digital F, wielkie miasto i już leci fps w dół ostro. Zrób screenshoty jak to u Ciebie wygląda. Mówiłes ze coś tam brzydko jest i nie jak na obrazakch w reckach więc fajnie by było żebyś to pokazał.
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l Grane na 2070S 16GB ramu procesor już nie z najwyższej półki i wygląda to świetnie, ale nie widzę tego na XO standardowym