Skocz do zawartości

Microsoft Flight Simulator

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specjalnie trzymam dla tej gierki około 130GB miejsca na dysku. Oby dostarczyla bo w kolejce duzo dobra z GP czeka na swoją kolej. Już za tydzien będzie latane nad rondem mogilskim w krk :D

Opublikowano

Chyba najlepsze będzie to, że w tej gierce będzie można się wybrać w naprawdę długą podróż. Uwielbiałem latać samolotem w San Andreas, albo GTA V, no ale tam wsiadasz w samolot i za kilka minut jesteś na drugim końcu mapy. Fajnie będzie tak sobie pozwiedzać i polatać, ale baboli pewnie będzie sporo. Oglądałem filmiki na YT i taki stadion w Gdańsku i jego rejon prawie w ogóle nie przypominają tego miejsca.

Opublikowano

Ja mam cały czas na kompie SA, czasami siadam do roboty to najpierw sobie chwilę polatam. Ta gra ma niesamowicie przyjemny system latania i do tego urozmaicony. Każdy samolot inaczej się prowadzi w locie, a szczegóły wykonania maszyn robią wrażenie nawet dziś, po 17 latach od premiery. Uderzysz gdzieś skrzydłem to odpada jego część i trudniej się steruje. No, a chowanie podwozia, radar wysokościowy, czy szkoła latania to już w ogóle fajne bajery.

Opublikowano
23 minuty temu, messer88 napisał:

@krupek z takimi długimi podróżami to możesz sobie sprawdzić też Snowrunnera, tyle że nie polatasz xd

Latały to kurwy po pokoju jak zakopywałem się w błocie, albo auto zsuwało mi się w przepaść xd No odbiłem się strasznie od Mudrunnera i Snowrunnera.

22 minuty temu, kislawa napisał:

FS to symulator, nie nastawiaj się na kraksy, a uderzenie gdzieś skrzydłem skończy się napisem PLANE CRASHED ;) 

Czyli nawet lepiej, wzmaga większą czujność i zbliża do realizmu.

Opublikowano

Ja polatam nad niemieckimi stacjami kolejowymi, które są zawarte w train sim world i zobaczę, która gra lepiej je odwzorowuje. 

Chociaż z góry wiem, kto wygra. 

Opublikowano
9 minut temu, Bielik napisał:

No ale to nie jest tak że offline mode jest potrzebny jak nie ma internetu a od kozak gurwa grafiki jest online mode i lżejszy komponent ?

Tak właśnie jest. 

Opublikowano
43 minuty temu, Bielik napisał:

No ale to nie jest tak że offline mode jest potrzebny jak nie ma internetu a od kozak gurwa grafiki jest online mode i lżejszy komponent ?

Tak jak @kislawa napisał, masz rację. Jeśli ktoś chce polatać offline i jara go fizyka samolotu, przebieg lotu od strony kontroli trasy, warunków atmosferycznych i tak dalej to ten tryb nada się do właśnie takiej rozgrywki.

A teraz ręka w górę wszyscy forumowicze, którzy głównie ze względu na wyżej wymienione rzeczy odpalą MFS na Xboxie. No kurde somsiad, coś lasu rąk nie widać :nosacz3: Wiadomo przecież, że samoloty to benchmark graficzny i stawiam pięć zeta, że około 95% ludu tutaj włączy tę grę po to, żeby ich rozjebało na atomy graficzką, a nie po to, żeby wczuwać się w rolę profesjonalnego pilota. W tym i ja :potter:

• Lubię! 1
Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

stawiam pięć zeta, że około 95% ludu tutaj włączy tę grę po to, żeby ich rozjebało na atomy graficzką, a nie po to, żeby wczuwać się w rolę profesjonalnego pilota. W tym i ja :potter:

Ten 5 procent to ja.

• Lubię! 1
Opublikowano

Fajnie, jakby był tryb, który symuluje awarię samolotu i trzeba wylądować na polu, albo na wodzie.