Opublikowano 23 lipca 20213 l Szwajcaria chyba tez nie lubi się np z Google? Ja jakoś przezyje to ze kilka miejscówek będzie z dupy (nigdy ine byłem w Pekinie więc nawet nie zauważę ze coś jest nie tak) ale rozumiem że ktos chciałby sobie zwiedzic z pokładu samolotu cały glob. Jezeli ta gra jest tak duża jak mi się wydaje to i tak pewnie wszystkiego nie zobaczę. Myślicie że pozwolą w dodatku Top Gun wystrzelić rakiety chociażby na jakis polu treningowym?
Opublikowano 23 lipca 20213 l Pewnie masz na mysli Niemcy i brak Street View. To jest troche inna sprawa i nic nie zmienia bo dane przestrzenne dla Zachodniej Europy w calosci sa publiczne i mozesz cuda odwzorowac.
Opublikowano 23 lipca 20213 l Jest strefa 51? I jest oczywiście jakiś tryb dla debil I że dwa przyciski i se latam bez żadnych utrudniaczy?
Opublikowano 23 lipca 20213 l Będzie tryb debil na konsolach napewno. Strefa 51 jest bardzo umowna ;P
Opublikowano 23 lipca 20213 l Z włączonymi wszystki asystami to licze na to, że będzie niemalże Arcade jak chodzi o samo sterowanie samolotem. Pełna symulacja i obsługa wszystkiego na padzie to możeby być karkołomne doświadczenie. Dobrze, że to jest w GP
Opublikowano 23 lipca 20213 l Ale kursor padem obsługiwany [*] Edytowane 23 lipca 20213 l przez kislawa
Opublikowano 23 lipca 20213 l 19 minut temu, kislawa napisał: Ale kursor padem obsługiwany [*] W train sim world tak samo. Nie ma innej opcji raczej.
Opublikowano 23 lipca 20213 l 20 minutes ago, kislawa said: Ale kursor padem obsługiwany [*] Tak, preload można już odpalić (tylko do menu) i pierwsze co rzuciło mi się w oczy to kursor myszy na ekranie xD Edytowane 23 lipca 20213 l przez Czoperrr
Opublikowano 23 lipca 20213 l Trochę widać doczytywanie ale bardziej rzucił mi się w oczy słaby framerate przy przelocie nad Nowym Jorkiem (mw. 1h49min filmiku). Z drugiej strony to podobno normalne dla tej gry.
Opublikowano 23 lipca 20213 l Nie mogę się doczekać na żywo jak w to się będzie grało na 85", na filmikach z yt niestety widać dużą kompresje.
Opublikowano 23 lipca 20213 l wychodzi na to że że instalka to podstawowa wersja gry a ulepszenia danych regionów albo trzeba będzie odhaczyć albo ściągnąć, nie wiem czy będzie leżało na dysku konsoli czy leciało z chmury.
Opublikowano 23 lipca 20213 l Instalka zawiera gra offline + streaming daty (czyli wersja bieda albo wersja super grafiki). Dodatkowe regiony są do ściągnięcia jako free dlc (i tu masz super wypieszczone scenerie) i co jakiś czas dochodzą nowe aktualizacje mapy.
Opublikowano 23 lipca 20213 l Oby jak najszybciej wpadło ulepszenie centralnej/wschodniej Europy szybsza maszyna + dobry podkład muzyczny i można odlecieć Edytowane 23 lipca 20213 l przez Daddy
Opublikowano 23 lipca 20213 l Narazie wyszły: Japan, Usa, UK, Ireland, France, Belgium, Netherlands, Luxembourg, Nordics ale co chwile coś dodają.
Opublikowano 23 lipca 20213 l To trzeba dodatkowo pobierać ? Bo ja bym chciał tą lżejsza podstawę i resztę z potęgi niesamowitej chmury. Łącze 150mbit chyba powinno starczyć nie
Opublikowano 23 lipca 20213 l 5 godzin temu, Bielik napisał: To trzeba dodatkowo pobierać ? Bo ja bym chciał tą lżejsza podstawę i resztę z potęgi niesamowitej chmury. Łącze 150mbit chyba powinno starczyć nie To jest jedyna prawilna wersja.