Skocz do zawartości

Microsoft Flight Simulator

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Nie wiem, mi w ogóle patcha nie pobiera.

Wejdź w gry i aplikacje i na samym dole masz zakładkę zarządzaj kolejką i tam musisz ręcznie dodać update do pobrania, bo automatyczne aktualizacje nie pamiętam kiedy mi działały na xboxie.

Opublikowano

Nie chodzi o to, zatrzymało się pobieranie na 12 procentach i stoi. Chujowe gówno.

Opublikowano

Czemu ta konsola jest taka spierdolona pod względem oprogramowania, możecie mi powiedzieć?

Opublikowano

Szybciej będzie wywalić grę i pobrać ją od nowa, co też uczyniłem.

Opublikowano

Umnie leci powoli ale stabilnie. Przypał bo jak barany oferują pre-load to niech oferują pobieranie patchy do tego co jest. Chyba nikt tej paczki nie kompilował dziś.

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

ile to waży? 

Ponad 100 giga.

Nie zapominajcie o paczkach z growego sklepu do ściągnięcia dodatkowo.

Opublikowano

Powtórzę dla tych którzy jeszcze nie ściągali. Nie pobierajcie wersji offline ważącej ponad 50 GB, jeśli i tak przez cały czas będziecie grali online. Waga wynosi wtedy 42 GB.

Opublikowano

Leci pełnym łączem, przez pierwsze 10 minut transfer łapał zadyszkę. Ale MS ma historię z serwerami które klękają przy większych premierach więc zrzucam to na nich. Jeszcze chwila i lecimy.

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

Powtórzę dla tych którzy jeszcze nie ściągali. Nie pobierajcie wersji offline ważącej ponad 50 GB, jeśli i tak przez cały czas będziecie grali online. Waga wynosi wtedy 42 GB.

Ludzie z Reddita nie pobierali, to im patch waży 78 giga :reggie:

Opublikowano

Zobaczymy, u mnie jest aktualnie 36 na 42. Dam znać. :kaz:

Cytat

ktoś wie ile te in-game paczki z updateami ważą? 

Cytat

world Updates on Xbox

Benelux World Update is 9.73GB
Nordics is 6.7GB
UK is 6.56GB
Japan is 2.53GB
USA is 4.97GB

• Dzięki 2