Opublikowano 27 lipca 20213 l Oby nie było takiego cyrku z The Ascent, w sumie gra i tak leży już na dysku, ale wjedzie może jeszcze jakiś patch i strzelą serwery lol
Opublikowano 27 lipca 20213 l U mnie legancko polatan chwile. Lot na dziurą w ziemi (mapy miały najwyraźniej aktualizację w 2019r kiedy mój blok powstawał) za to charakterystyczne małe budynki byłem w stanie rozpoznac lajtowo. Później jedna szybko wycieczka w okolice mount everesti jest git. Mocarna gierka ale DUZO będzie trzeba ćwiczyć żeby spokojnie np. lądować.
Opublikowano 27 lipca 20213 l Prędkość ściągania patcha 191Mb/s Panie Spencer, szacunek, na PlayStation miałem 1/6 tego….
Opublikowano 27 lipca 20213 l Autor U mnie działa, bez problemu. 30 fpsow trochę boli, ale grafika i ogólny rozmach robi wrażenie. Na łatwym poziomie nawet taki amator sobie radzi ze startem i ładowaniem. Fajnie że jest trening lotniczy, różne wyzwania nawigacyjne(przelot z punktu a do b), wyzwania z lądowaniem w trudnych warunkach czy ten tryb krajoznawczy, więc jeśli ktoś po prostu nie lubi sandboxow to będzie mógł się pobawić w zaliczanie różnych zadań. Generalnie początkowe wrażenia całkiem spoko
Opublikowano 27 lipca 20213 l Przelot nad Katowicami w grze, o kurwa, kocham Cię roku 2021 Ale będzie rozkminania wszystkiego, oj będzie.
Opublikowano 27 lipca 20213 l 18 GB patch. Szkoda tylko, że na Steamie pobrałbym to w 1h-1.5, a tutaj może w 5.
Opublikowano 27 lipca 20213 l 36 minut temu, ASX napisał: 30 fpsow trochę boli, ale grafika i ogólny rozmach robi wrażenie. Na łatwym poziomie nawet taki amator sobie radzi ze startem i ładowaniem. A toto nie miało chodzić w 60 klatkach?
Opublikowano 27 lipca 20213 l Jezu jaka piękna gra, to odwzorowanie jeśli cały swiat jest odwzorowany w takiej jakości jak Irlandia to ja nie mam pytań, nawet wiatraki stoją tam gdzie stać powinny
Opublikowano 27 lipca 20213 l Łódź juz oblatana. Z góry wygląda równie słabo co z dołu xD VRR pomaga ale skoki miedzy 60 i 30 klatkami są za bardzo odczuwalne. Może byłoby lepiej jakby wzorem Insomniac i nowego Ratcheta wrzucili tryb 40 klatek dla 120Hz ekranów.
Opublikowano 27 lipca 20213 l Pobrało patcha, trzy próby uruchomienia zakończone niepowodzeniem, ale w końcu poszło jak już chyba każdy zainteresowany pobrał łatki. Wygląda cudownie, ale te klatki w VRR to mogli sobie darować i dać opcję locka na 30fps, bo wrażenie jest słabe z pływającym klatkażem Niemniej fajnie, że można sobie odpalić grę bez cyrków jak na PC. Paczuszki z world update już się pobierają Pytanie: czy ktoś rozkminił, jak włączyć aktywną pauzę?
Opublikowano 27 lipca 20213 l I cyk, rodzinna miejscowość bez problemu znaleziona . Drogi i okolice z łatwością rozpoznaję. Graficznie jest obłęd. Edytowane 27 lipca 20213 l przez Shago
Opublikowano 27 lipca 20213 l 2 minuty temu, Bzduras napisał: Pobrało patcha, trzy próby uruchomienia zakończone niepowodzeniem, ale w końcu poszło jak już chyba każdy zainteresowany pobrał łatki. Wygląda cudownie, ale te klatki w VRR to mogli sobie darować i dać opcję locka na 30fps, bo wrażenie jest słabe z pływającym klatkażem Niemniej fajnie, że można sobie odpalić grę bez cyrków jak na PC. Paczuszki z world update już się pobierają Pytanie: czy ktoś rozkminił, jak włączyć aktywną pauzę? W tym menu podręcznym w trakcie lotu nie ma?
Opublikowano 27 lipca 20213 l Nie znalazłem właśnie, jest sporo opcji, ale zawieszenia samolotu nie znalazłem. W ustawieniach sterowania też nie mogę tego namierzyć. Dobra, mam - trzeba zmienić w opcjach sterowania filtr z Przypisane na Wszystkie, rozwinąć listę Menu i przypisać sobie przyciski do tej funkcji. Dalem L3 i R3, działa jak złotko.
Opublikowano 27 lipca 20213 l Ta pobieraczka w sklepie fs to dramat, strasznie to nie intuicyjne…. i chyba resetuje progres jak się odpali grę
Opublikowano 27 lipca 20213 l Teraz, kislawa napisał: Ta pobieraczka w sklepie fs to dramat, strasznie to nie intuicyjne…. i chyba resetuje progres jak się odpali grę Nie resetuje, zmniejsza ilość danych do ściągnięcia o taką liczbę, jaką już masz na dysku. W sklepiku jest ten sam zdałniony manager pobierania na który kurwiłem podczas instalacji wersji pecetowej. Tyle dobrego, że szybko to pobiera.
Opublikowano 27 lipca 20213 l Jak to wygląda. No i zmiana warunków pogodowych i czasu w real time. Robi wrażenie
Opublikowano 27 lipca 20213 l Kuźwa, a ja jeszcze w samouczku - chyba z 4 razy powtarzałem ten trzeci BASIC (Familiarization Flight), bo zawsze coś za gwałtownie robiłem - ledwo uciułałem te 8000pkt do oceny "A" (na 10tyś się nawet nie czaję). Chyba będzie trzeba trochę z ustawieniami czułości powalczyć, bo za mocno to wszystko reaguje.
Opublikowano 27 lipca 20213 l Albo coś robię źle/nie działa mi to jak trzeba, bo za wuj nie rozumiem Waszych zachwytów nad grafiką. Przeleciałem się nad wiochami w moich okolicach (lotnisko Katowice-Pyrzowice) i powiem szczerze, że wygląda to strasznie, a do tego klatki spadają.