Wredny 9 463 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 A faktycznie - tam "flighttime" było napisane Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. szurubur 120 Opublikowano 28 lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 (edytowane) W MFS nawet okolice polskiego morza wyglądają pięknie. Edytowane 28 lipca 2021 przez szurubur 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Jestem fanem symulatorów o czym świadczą setki godzin w konkretnych tytułach od których duży procent ludków się odbiło. Ale teraz, to ja jestem w yebanym growym raju! Jak to wszystko pięknie wygląda, płynniutko leci, wrzuca banana na ryj staremu człowiekowi i młodym pewnie niektórym też. No, piękne jest życie staruszka w wirtualnym świecie micro$oftu. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
hipcio 2 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 31 minut temu, Boomcio napisał: Jestem fanem symulatorów o czym świadczą setki godzin w konkretnych tytułach od których duży procent ludków się odbiło. Ale teraz, to ja jestem w yebanym growym raju! Jak to wszystko pięknie wygląda, płynniutko leci, wrzuca banana na ryj staremu człowiekowi i młodym pewnie niektórym też. No, piękne jest życie staruszka w wirtualnym świecie micro$oftu. Witam w klubie :), jako że jesteś fanem symulatorów lotniczych wnioskuję że masz mid-high endowego pc (zapewne pod DCS-a jak każdy) z hotasem na pokładzie. Czemu latasz na padzie w wersji Xboxowej ? To musi boleć Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 6 minut temu, hipcio napisał: Witam w klubie :), jako że jesteś fanem symulatorów lotniczych wnioskuję że masz mid-high endowego pc (zapewne pod DCS-a jak każdy) z hotasem na pokładzie. Czemu latasz na padzie w wersji Xboxowej ? To musi boleć Jestem fanem symulatorów, nie tylko lotniczych. A co do pozostałej części pytania: Nieeee, jako gamer z krwi i kości gram we wszystkie tytuły tylko na konsoli i padzie i bawię się przy tym znakomicie. Zbyt dużo godzin w pracy przed monitorem, żeby w domu jechać dalej na kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 No jak slysze ze ludzie są rozczarowani grafika to parskam śmiechem równo Latam sobie nad Irlandia i to jest niepojęte z jaka dbałością odwzorowane są tereny, jeśli cały swiat jest odwzorowany z taka dbałością to czapki z głów, piękna gra, swietny symulator, a ta pogoda Real time to już całkiem zasługuje na oddzielny wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 (edytowane) latanie IFR jest świetne, szczególnie ze można się dogadać co do wysokości ;). Gadam sobie na radiu, dostaje zgody albo i nie, autopilot ogarnia robotę a ja tylko muszę planować. Przed lotem zrobiona lista kontrolna…. jest super. Edytowane 28 lipca 2021 przez kislawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 28 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Jakieś wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Ale trzeba przyznać, że wciągający jest ten crap. Odpaliłem te tutoriale i oderwać się nie mogę, a nigdy nie bylem fanem tego typu gier xD Miało lecieć z dysku fPiSdu, ale chyba jednak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 20 minut temu, Michał102 napisał: Ale trzeba przyznać, że wciągający jest ten crap. Odpaliłem te tutoriale i oderwać się nie mogę, a nigdy nie bylem fanem tego typu gier xD Miało lecieć z dysku fPiSdu, ale chyba jednak zostanie Michale, to dla Ciebie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hipcio 2 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 (edytowane) Godzinę temu, Boomcio napisał: Jestem fanem symulatorów, nie tylko lotniczych. A co do pozostałej części pytania: Nieeee, jako gamer z krwi i kości gram we wszystkie tytuły tylko na konsoli i padzie i bawię się przy tym znakomicie. Zbyt dużo godzin w pracy przed monitorem, żeby w domu jechać dalej na kompie. A to chyba ,że tak. Mam nadzieję ,że nie długo wyjdzie jakiś dedykowany hotas z masą przycisków dla konsolowcow bo ciężko jest mi sobie wyobrazić jednocześnie pilotowanie maszyny i obsługe autopilota / awioniki / konunikacje na padzie no i skok joya w padzie ma 1cm więc czułość musi być chyba ekstremalna, latanie taką extrą na padzie to pewnie wyższa szkoła jazdy Polecam wszystkim kanał kapitana Kulika - Turbulencja. Pan kapitan poza lataniem w realu lata też na VATSIMIe (wirtualne linie lotnicze) co prawda na konkurencyjnym X-planie ale obsługa samolotu jest praktycznie taka sama. Super kanał edukacyjny, Pan kapitan tłumaczy wszystko od A do Z, jak odpalić maszynę, podstawy, latanie VFR, IFR, lądowanie na ILS itp. Wystarczy obejrzeć jeden jego lot i człowiek od razu czuje się 5% mądrzejszy. https://youtu.be/cjlMkZ2YgAo Edytowane 28 lipca 2021 przez hipcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Jezu, człowieku, my tylko chcemy pooglądać krajobrazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Ojciec zwariuje jak konsole zabiorę do domu, jara się takimi rzeczami, nie zdziwię się jak S kupi dla tej gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 A już dziś byłem nad Wielkim Kanionem, obleciałem dorzecze Nilu, zobaczyłem Camp Nou araz polatałem trochę po eLej. A tak wgl to latam i oglądam tory f1 z góry. Piękne jest to że nie trzeba umieć latać tylko wybieram miejsce na świecie i już. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 @Szymek pozdrowiam, nawet nie wiedziałem ze można podejrzeć na mapie świata znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Fajnie by było jakby wrzucili więcej miejsc do lotów pokazowych, bo z tą muzyczką to się załącza cudowny chillout Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 2 minuty temu, funditto napisał: Fajnie by było jakby wrzucili więcej miejsc do lotów pokazowych, bo z tą muzyczką to się załącza cudowny chillout Myśle ze będą dodawane regularnie, po ściągnięciu darmowych dodatków w grze dochodzi kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 28 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Działa wam quick resume? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Powiem Wam, że warto ściągnąć World Updejty - jak to zobaczyłem przed chwilą to prawie się zesrałem od tej grafiki z PSX albo gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 19 minut temu, eX4cT_PL napisał: @Szymek pozdrowiam, nawet nie wiedziałem ze można podejrzeć na mapie świata znajomych Można dołączyć w tą lokalizację...ciekawe czy leci się obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 To by dawało nowe możliwości zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Udało Wam się przejść szkolenie z max punktacją grając padem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Godzinę temu, eX4cT_PL napisał: To by dawało nowe możliwości zabawy No hejka, leciałem za Tobą jak lądowałeś w Balicach bodajże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi