Skocz do zawartości

Microsoft Flight Simulator

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie wydaje mi się, że wcześniej gdy włączałem szybkie menu konsoli że Spotify to mimo pauzy w grze autopilot nadal leciał, teraz załącza się pauza w grze. Po aktualizacji tak jest, czy coś mi się powaliło?

Opublikowano

A nie jest tak od premiery, że wyciągnięcie dasha pauzuje grę? Właśnie przez ten "ficzer" zacząłem szukać aktywnej pauzy, bo nie mogłem złapać screenów grając na Elitce.

Opublikowano
59 minut temu, Bzduras napisał:

Tak, już dawno, trzeba ją sobie zbindować w opcjach, bo domyślnie nie jest przypisana.

Wszystko w tej grze jest poukrywane, wczoraj szukałem w opcjach sterowania i nie znalazłem.

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

Wszystko w tej grze jest poukrywane, wczoraj szukałem w opcjach sterowania i nie znalazłem.

Koniecznie zmień sobie po lewej stronie filtr z "Przypisane" na "Wszystko" - domyślnie gra pokazuje tylko te akcje, które mają przypisane guziory na padzie. Na nagrodę najbardziej intuicyjnego UI raczej symulator nie zasłużył ;)

• Plusik 2
Opublikowano

Ta gra to jest największy pożeracz czasu jaki powstał. Grałem dzisiaj od 8 do 17, kilka wyzwań lądowań na A, kilka na B, a część nic więcej jak C nie daję rady :yao:. Szczególnie mam problem ze samolotami odrzutowymi.. niestety nie potrafię ich jeszcze wyczuc podczas podchodzenia do lądowań. 

Oj czuję, że padnie osiągnięcie za wylatane 500h :obama:

Graficznie rozpierdala wszystko jak leci :fsg:

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Kurczę, zastanawiam się, czy nie spróbować kupić na próbę czy zadziała LOGITECH Extreme 3D Pro... Nigdzie w necie nie piszą, żeby działało, ale może, może.. Najwyżej się zwróci :kaz:. Niestety Thrustmaster T.Flight HOTAS One ma słabe opinie :frog:

Edytowane przez Shago
Opublikowano
14 minut temu, Labtec napisał:

Polecam lotnisko w Isafjörður na zachodnich fjordach Islandii, tam trzeba zrobić 180° zakręt tuz przed lądowaniem

Zerknij sobie na wyzwania z lądowaniem, tam są fajne lotniska.

Opublikowano

Damn, wczoraj leciałem z Monachium do Mediolanu (Malepnsa) około godzinę i rozbiłem się przy lądowaniu :(

dFhOOng.jpg

Odpaliłem Nowy Jork i jak to wygląda! W dzień premiery miałem tam problemy i budynki znikały mi przed oczami, prawdopodobnie spowodowane było to obciążeniem serwerów. Natomiast wczoraj bajka, wspaniała była to wycieczka.

• Haha 1
Opublikowano

Odrzutowce to za duży kaliber dla mnie jeszcze. Ciężko mam wyczuć sterowanie w nich za pomocą przepustnicy i klap :/. Muszę wziąć i polatać tak kilka godzin próbując różnych ustawień w locie.