Bzduras 12 764 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Fajnie, że trochę gamifikują ten symulator - będzie faktyczne poczucie celu i "czegoś do roboty". Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 21 września Autor Opublikowano 21 września porównanie oprawy z poprzednią odsłoną MFS2020 MSF2024 MFS2020 MFS2020 MFS2024 Cytuj
szurubur 122 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września ciekawe jak to bedzie chodzic na xbox series x Cytuj
Chewie 178 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października To chyba tego 2020 nie będę nawet zaczynał jak zaraz wychodzi upgrade. Ciekawe czemu w apce xboxa podaje taką datę premiery Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Rewelacyjna premiera. Grę ściągnąłem na szybkości, potem godzina pierwszego loadingu (który jest po prostu ładniej zakamuflowanym downloaderem pakietów jak w poprzednicze... czyli rzecz, której pozbycia się chciałem najbardziej) który według Asobo jest "całkowicie normalnym zachowaniem", potem już tylko zwieszka na etapie wklepywania danych i przy następnym odpaleniu gry stanie w kolejce do serwera, bo za dużo ludzi Jak tak ma wyglądać to całe POWERED BY CLOUD to ja się wypisuję. Straciłem ponad dwie godziny i zagrałem całe zero minut, gratulacje dla ekipy, super giereczkę żeście zmontowali. 2 Cytuj
Moldar 2 269 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Mnie się udało trochę pograć, widać spory progres względem poprzedniej części, od oprawy po rzeczy do zrobienia. Fajnie, że dodali język polski dla pilotów, ale w samej grze akurat nic nie słyszałem. Polatałem trochę po Egipcie i Nowym Jorku, wygląda to naprawdę świetnie, ale widać było też rwanie obrazu. Niech się sytuacja trochę ustabilizuje z serwerami tylko. Dla takiej gry, gdzie dużo rzeczy dzieje się w chmurze, powinni jednak wcześniej zrobić jakieś open stress testy. 1 Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada Na konsoli jest gorzej niż w poprzedniczce. Co prawda jest duża poprawa w kwestii podłoża czy trawy z bliska. Jednak w miastach gra ma problem z wczytywaniem LOD budynków czy drzew, które często wyglądają jak na PSX. Gra ma też znacznie gorsze ustawienia obrazu ( których niestety nie można zmienić), i zamiast wysokiego kontrastu i świecenia HDR jak w edycji 2020, mamy mleko. Do tego gra wyraźnie bardziej szarpie. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada W dniu 20.11.2024 o 08:40, Moldar napisał(a): Fajnie, że dodali język polski dla pilotów Szkoda tylko że z translatora iwona. ja o dziwo nie miałem problemów - podoba mi się, że w koncu gra waży 50GB, a nia 600. Cytuj
szurubur 122 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada czy te wszystkie ulepszenia miast itp co były w 2020 dzialaja tez w przypadku 2024? Na xboxie nie wiem jak to dociągnac hmm Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 24 listopada Autor Opublikowano 24 listopada Mogę się mylić, ale DLC z wersji 2020 nie działają z wersją 2024. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada World Update na razie nie ma do 2024. Natomiast DLC... Zawartość płatna jak samoloty z 2020 ma być dostępna w 2024 jeśli taką masz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi