Opublikowano 17 czerwca 20213 l 6 godzin temu, PIOTR8642 napisał: Na pierwszy ogień Nowy York. Ilość detali poraża. Teraz widać jak wielki jest Central Park. Będą inne samoloty na niebie? Trochę brakuje tego na tym gameplayu, ponieważ nad NY jest tego zawsze w hu. Btw samolot nazywa się ASX… Przypadek?
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Autor 2 minuty temu, balon napisał: Będą inne samoloty na niebie? Tak będzie widać inne samoloty sterowane przez innych graczy 3 minuty temu, balon napisał: Btw samolot nazywa się ASX… Przypadek? Potwierdzam to mój prywatny odrzutowiec
Opublikowano 17 czerwca 20213 l 2 godziny temu, ASX napisał: Potwierdzam to mój prywatny odrzutowiec Na konfie e3 też był...szanują widzę
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Niech wydają to na konsolę, bo jak przed chwilą włączyłem na PC i zerknąłem na temperaturę GPU to szybko combo alt-f4 poszło
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Dobrze wiedzieć. Na konsolę pobiorę w takim razie tydzień po premierze jak będzie wiadomo, że nie niszczy xboxów jak kiedyś gears of war 1.
Opublikowano 7 lipca 20213 l Kilka pytań od gościa, co za chwilę złapie hajpa: Długo trzeba trenować tutoriale zanim prawilnie wzniesie się człowiek ponad swoją miejscówkę? ( i wyląduje ). Czy można wylądować np na autostradzie, polu, czy tylko lotniska.
Opublikowano 7 lipca 20213 l 11 minut temu, Boomcio napisał: Długo trzeba trenować tutoriale zanim prawilnie wzniesie się człowiek ponad swoją miejscówkę? ( i wyląduje ). Nah, te najważniejsze tutki zajmą Ci nieco ponad godzinę. 12 minut temu, Boomcio napisał: Czy można wylądować np na autostradzie, polu, czy tylko lotniska. Tylko lotniska i tereny, które nie mają przeszkód, np. jakieś duże pole czy puste miejsce na wyspie.
Opublikowano 7 lipca 20213 l Rozumiem że wysokie budynki magicznie się odchylają na boki gdy zechcemy na takim wylądować.
Opublikowano 7 lipca 20213 l Nie, ekran ciemnieje i dostajesz komunikat, że się rozwaliłeś, jak w większości symulatorów nastawionych na symulację. W tych tytułach idzie o fizykę, a nie robienie graczom wybuchów i eksplozji.
Opublikowano 7 lipca 20213 l Tak też jest w train sim world. Chciałem pięknie i efektownie wykoleić skład przy 250 km/h z turystami zza zachodniej granicy, a tu tylko malutkie info i koniec podróży. Życie jest okrutne.
Opublikowano 7 lipca 20213 l Od czasów zamachu na WTC są zalecenia, że nie ma rozbijania samolotów w wieżowce.
Opublikowano 7 lipca 20213 l Przepraszam za dużo grałem w GTA 5 A na ten symulator to miałem ochotę odkąd pojawił się w recenzjach i podbił serca graczy.
Opublikowano 8 lipca 20213 l Autor O wydajność chyba nie ma co się martwić szykuje się graficzny benchmark dla konsol nowej generacji
Opublikowano 8 lipca 20213 l Zawsze to coś, ja mam zamiar wleciec w swoje biuro a reszte zrobi wyobraźnia
Opublikowano 8 lipca 20213 l Ciekawe czy w ogóle uda się wystartować by po podziwiać te piękne widoczki... Ale co tam spróbuje się :-)
Opublikowano 8 lipca 20213 l Mogliby dodać wingsuity i przelatywanie przez okręgi jak w tej gierce ubi riders republic.