Skocz do zawartości

Microsoft Flight Simulator

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tez ale jak włączyłem konsole to nic sie nie dzieje a włączając to co mam juz na dysku jest tylko info ze premiera za jakas chwile. Jak by ktos juz miał pre-load to dajcie znać ile to chce zabrac GB z dysku.

Opublikowano
34 minuty temu, Czoperrr napisał:

Trzeba się przygotować na czyszczenie dysku, zapewne będzie ważyć około 150GB po pobraniu wszystkich danych.

Niekoniecznie.

Screenshot_20210715-170134_Gallery.jpg

Opublikowano

Na PC ściągasz 1,5GB launchera i cała reszta leci po jego odpaleniu, ale którąś aktualizacją zjechali z rozmiarem i zamiast 150GB gra waży mniej więcej tyle co u Figusia. Nie panikować, 100GB wolnego miejsca na dysku styknie.

Opublikowano

Sprawdź ręcznie w bibliotece gierek aktualizację dla MSF, powinna wskoczyć. To samo miałem z The Ascent, w ogólnej zakładce aktualizacji nic się nie pojawiło, ale spod poziomu zarządzania grą już legancko zaciągnęło brakujące dane.

• Plusik 1
Opublikowano
5 godzin temu, pawelgr5 napisał:

A ściąga wam się to w ogóle? U mnie było info z api ze juz zaraz i bedzie i nadal nic nie ma :( 

U mnie nic nie startuje, nawet sposobem Bzdurasa.

Opublikowano

Qrwa, o niecałe 30 GB będą się kłócić. Żeby o jakieś 5 cm, to ja rozumiem.

Oglądam filmiki z gejpleja na xsx i jest mocno dobrze, nawet przy stosunkowo niskim pułapie. No i płynnie to leci, bez zacięć i dropów.

Opublikowano

Nie powinno być takich problemów jak z CP2077 bo gierka wychodzi rok po premierze na PC i jest w mniej 'skomplikowanym' gatunku, ale filmiki które przesłałeś były z PC za 3000$ (przynajmniej tak gada koleś w drugim filmiku) więc nie spodziewał bym się takiej samej jakości na Xie.

• Plusik 1
Opublikowano

Zrobiłem miejsce na dysku na te samoloty. Nie jaram się bo ciężko mi jarać się symulatorem. Jestem za to bardzo ciekawy i sprawdzę, może akurat to będzie dobra gierka na relaks.