Kaczi 820 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Białe niedźwiedzie w Białymstoku a potem lot nad Londynem i NYC Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Katowice-Muchowiec Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Specjalnie trzymam dla tej gierki około 130GB miejsca na dysku. Oby dostarczyla bo w kolejce duzo dobra z GP czeka na swoją kolej. Już za tydzien będzie latane nad rondem mogilskim w krk Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Chyba najlepsze będzie to, że w tej gierce będzie można się wybrać w naprawdę długą podróż. Uwielbiałem latać samolotem w San Andreas, albo GTA V, no ale tam wsiadasz w samolot i za kilka minut jesteś na drugim końcu mapy. Fajnie będzie tak sobie pozwiedzać i polatać, ale baboli pewnie będzie sporo. Oglądałem filmiki na YT i taki stadion w Gdańsku i jego rejon prawie w ogóle nie przypominają tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 20 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 też latałem w San Andreas, samolotem pasażerskim z lotniska na lotnisko, wczuwając się w rolę pilota ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Ja mam cały czas na kompie SA, czasami siadam do roboty to najpierw sobie chwilę polatam. Ta gra ma niesamowicie przyjemny system latania i do tego urozmaicony. Każdy samolot inaczej się prowadzi w locie, a szczegóły wykonania maszyn robią wrażenie nawet dziś, po 17 latach od premiery. Uderzysz gdzieś skrzydłem to odpada jego część i trudniej się steruje. No, a chowanie podwozia, radar wysokościowy, czy szkoła latania to już w ogóle fajne bajery. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 @krupek z takimi długimi podróżami to możesz sobie sprawdzić też Snowrunnera, tyle że nie polatasz xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 FS to symulator, nie nastawiaj się na kraksy, a uderzenie gdzieś skrzydłem skończy się napisem PLANE CRASHED Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 23 minuty temu, messer88 napisał: @krupek z takimi długimi podróżami to możesz sobie sprawdzić też Snowrunnera, tyle że nie polatasz xd Latały to kurwy po pokoju jak zakopywałem się w błocie, albo auto zsuwało mi się w przepaść xd No odbiłem się strasznie od Mudrunnera i Snowrunnera. 22 minuty temu, kislawa napisał: FS to symulator, nie nastawiaj się na kraksy, a uderzenie gdzieś skrzydłem skończy się napisem PLANE CRASHED Czyli nawet lepiej, wzmaga większą czujność i zbliża do realizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Ja polatam nad niemieckimi stacjami kolejowymi, które są zawarte w train sim world i zobaczę, która gra lepiej je odwzorowuje. Chociaż z góry wiem, kto wygra. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Nie mogę się doczekać az polece nad białostockim Belwederem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Można już ściągać preload 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 384 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Kurde akurat jak sprawdzałem, nie dało się i wyłączyłem konsolę to okazuje się, że jednak można Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Ponoć waży 42 GB jeśli instaluje się tylko wersję online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Faktycznie jest opcja wyrzucenia offline world Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 384 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Tylko wtedy omijacie całą moc chmury i kozak gurła graficzkę, więc tak średnio polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 No ale to nie jest tak że offline mode jest potrzebny jak nie ma internetu a od kozak gurwa grafiki jest online mode i lżejszy komponent ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 9 minut temu, Bielik napisał: No ale to nie jest tak że offline mode jest potrzebny jak nie ma internetu a od kozak gurwa grafiki jest online mode i lżejszy komponent ? Tak właśnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 384 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 43 minuty temu, Bielik napisał: No ale to nie jest tak że offline mode jest potrzebny jak nie ma internetu a od kozak gurwa grafiki jest online mode i lżejszy komponent ? Tak jak @kislawa napisał, masz rację. Jeśli ktoś chce polatać offline i jara go fizyka samolotu, przebieg lotu od strony kontroli trasy, warunków atmosferycznych i tak dalej to ten tryb nada się do właśnie takiej rozgrywki. A teraz ręka w górę wszyscy forumowicze, którzy głównie ze względu na wyżej wymienione rzeczy odpalą MFS na Xboxie. No kurde somsiad, coś lasu rąk nie widać Wiadomo przecież, że samoloty to benchmark graficzny i stawiam pięć zeta, że około 95% ludu tutaj włączy tę grę po to, żeby ich rozjebało na atomy graficzką, a nie po to, żeby wczuwać się w rolę profesjonalnego pilota. W tym i ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Ja to włączę żeby swoje rejony obadać i leci z dysku Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 7 minut temu, Bzduras napisał: stawiam pięć zeta, że około 95% ludu tutaj włączy tę grę po to, żeby ich rozjebało na atomy graficzką, a nie po to, żeby wczuwać się w rolę profesjonalnego pilota. W tym i ja Ten 5 procent to ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 ja włączę ja z obu powodów ale podejrzewam ze jednak sporo sobie polatam, idealna gra do słuchania podcastów Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 ja włączę bo chce zostać pilotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Ja raczej tego nigdy nie usunę, idealny tytuł aby sobie popatrzeć i polatać, a że mapa całkiem spora, to sporo czasu będę musiał poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Fajnie, jakby był tryb, który symuluje awarię samolotu i trzeba wylądować na polu, albo na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi