Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Nie rozważam XSS, po prostu lubię takie gadżety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Można podsumować całą recenzję jednym zdaniem: Spoiler edit: 2fast4ya 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Największa wada to brak jakiegoś rozsądnego cenowo kontrolera. Jest niby hotas thrustmastwra za około 400zl ale wszędzie piszą że ma wadę konstrukcyjna i trzeba go co chwile oddawać na gwarancje albo samemu bawić się w lutowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 (edytowane) Po kilku recenzjach średnia 95% i nawet port na XSS dostarcza. Edytowane 26 lipca 2021 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Afryka już czeka Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 045 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Czy będzie można spauzować grę w trakcie lotu i wrócić kiedy indziej? Chciałbym polatać trochę dalej, odwzorować moje realne podróże no ale nie mam czasu by lecieć non stop 8 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Tak, możesz tez włączyć kompresję czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 21 minut temu, Czoperrr napisał: Czy będzie można spauzować grę w trakcie lotu i wrócić kiedy indziej? Chciałbym polatać trochę dalej, odwzorować moje realne podróże no ale nie mam czasu by lecieć non stop 8 godzin Jaki bait, przecież po godzinie gra wyświetla komunikat, że nie ma co w niej robić i usuwa się z dysku Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Jutro dokładnie w tej minucie będzie grane. Ciekawe, ile osób wejdzie na serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 26 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Odlot o 17:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 26 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Wygląda na to że to jdna z najlepiej ocenianych gier w tym roku, więc gratulacje dla twórców. wiadomo że nie jest to gra dla wszystkich, ale chyba fajnie że powstają jeszcze takie gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Świetnie jest ro rozwiązane wszystko, nie trzeba nawet z Google maps siedzieć i szukać fajnych miejscówek, gra ma wbudowana wszystkie fajne miejsce do zwiedzania, od cudów natury po latarnie morskie. W dodatku chodzi w 4K i odblokowany framerate który średnio jest powyżej 30fps. Cos czuje ze duzo czasu spędzę w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 574 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Mam bardzo ważne pytanie. Czy jest to gra, dla której warto kupić konsolę X? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 430 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Jak uwielbiasz symulatory to tak w przeciwnym razie nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 39 minut temu, SebaSan1981 napisał: Mam bardzo ważne pytanie. Czy jest to gra, dla której warto kupić konsolę X? A czy dla snowrunnera warto było by kupić konsolę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 178 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 (edytowane) Ja kupię Xboksa dla tej gry (i tak bym kupił, dobrze mieć dwa next-geny), ale nie dlatego, że jestem fanem symulatorów, ale uwielbiam eksplorację. Tu można sobie polecieć nad Amazonkę, zobaczyć niektóre miasta czy bezludne wyspy. Mnie to jara. To będzie dobra gierka na relaks i wyciszenie po ciężkim dniu. Edytowane 26 lipca 2021 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 (edytowane) W dniu 22.07.2021 o 11:38, Shago napisał: Marzy mi się kurs pilota na samoloty typu Cessna (takie marzenie z dzieciństwa: zostać pilotem), korzystałem już z prawdziwych symulatorów i było super. MFS zamierzam potraktować jako takie upewnienie się, czy warto odkładać 20k na zrobienie licencji PPL Ci się marzy. Licz 30k, a nawet przekroczysz ten próg. Badania, egzamin, swoje słuchawki, mapnik i tak się uzbiera sumka. Latasz w ładny dzień, mała moc, dobra widoczność, stałe podwozie. Nie możesz odbywać kursów zarobkowych- to dopiero od CPL. Jeszcze zobacz ile kosztuję lot na wypożyczonym sprzęcie, bo swojego nie kupisz. Do tego licz paliwo lotnicze. I teraz pomyśl, czy chcesz wydać 30k żeby polecieć raz na rok. Wtedy się robi CPL- zanim wylatasz godziny, możesz zrobić kurs na nawigację, pogodę, nocne loty i lądowanie na przyrządach. Coś koło 150-200h trzeba mieć wylatane. Ale ogarniasz resztę w trakcie wylatywania godzin. Potem już pasażer zostaje- ATPL. To można zrobić w formie frozen ATPL. Coś zdajesz, coś zaliczasz, ale nie możesz latać, bo musisz nalot zrobić. Całkowity koszt 2 ostatnich szkoleń to 150-200k. Ale idziesz potem to Arabskiej lini lotniczej, 4 pensje i spłacasz kredyt zaciągnięty na szkolenie. CPL jeszcze ok, bo można coś zarobić. Mam kumpla, bo mają w firmie samolot. Jak zrobimy ściepę na paliwo, to się możemy przelecieć z nim. Najczęściej ludzie robią nalot na małych do ATPL np przeprowadzając samoloty z USA do kraju albo gdzieś w EU. Średni czas z PPL do ATPL to 7-10 lat. Są ludzie co robią znacznie szybciej- ale mają kasę i czas żeby nalot zrobić, bo nalot najwięcej zajmuję. Ja byłem na symulatorze 737 Edytowane 26 lipca 2021 przez iluck85 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 574 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 To prawda, mam w pracy kumpla polaka, który ma licencję pilota i opowiadał mi jakie to są koszty i ile to wymaga nauki i poświęconego czasu. Jako że byłem ciekawy, to dał mi na pendrivie książki o nawigacji w pdf i materiały do meteorologii. Bardzo ciekawa techniczna lektura. Dlatego jestem pod wrażeniem tych, którzy kochają latanie i realizują się w tym. Lotnictwo samo w sobie uwielbiam, poza figurkami lasek i postaci anime mam też sporo modeli samolotów. W jakieś stare symulatory grałem lata temu na pc. Dlatego nie wykluczam że dla dobrego symulatora mógłbym kupić nową platformę. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Ale nie na konsoli. Do tego jest potrzebny PC, wolant i się można jakoś bawić. Nie mówię o budowaniu kabiny samolotu, bo tu można ładne auto zastawić w pokoju. Tutaj większość się odbiję. Będzie za wolno, ślamazarnie. Tryb easy, analogiem w górę, popatrzeć na widoki i koniec grania. Nikt nie będzie siedział z padem w ręku i robił checklisty Można trochę drogę skrócić i sporo zaoszczędzić. Trudna droga-Dęblin. Ciut łatwiej- Politechnika chyba Rzeszowska.. Nie pamiętam już. Ale Dęblin, to już elita z elit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Jaki będzie Wasz pierwszy lot? Ja startuję z Katowickiego Muchowca, robię przelot nad Katowicami i Parkiem Śląskim, a potem w stronę Zawiercia, Ogrodzieńca i mojej wioski Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Ja chcę najpierw wystartować Trzeba będzie wszystkie samouczki ogarnąć, jak swego czasu w ELITE Dangerous. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 No właśnie, to chyba nie działa tak że odpalasz grę i lecisz. Trochę trzeba będzie posiedzieć w tutorialach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi