Skocz do zawartości

Microsoft Flight Simulator

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 182,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Aż mi się ta pasta przypomniała  

• W MFS nawet okolice polskiego morza wyglądają pięknie.   

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Ja również jestem pod wrażeniem całości. Rozmach tej pozycji, to coś wprost niebywałego. Wizualnie robi ogromne wrażenie. Lata się wspaniale i jestem pewny, że z grą spędzę jeszcze dłuuuugie godziny.

Opublikowano

Nie wiem, mi w ogóle patcha nie pobiera.

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Nie wiem, mi w ogóle patcha nie pobiera.

Wejdź w gry i aplikacje i na samym dole masz zakładkę zarządzaj kolejką i tam musisz ręcznie dodać update do pobrania, bo automatyczne aktualizacje nie pamiętam kiedy mi działały na xboxie.

Opublikowano

Nie chodzi o to, zatrzymało się pobieranie na 12 procentach i stoi. Chujowe gówno.

Opublikowano

Czyli dobrze zrobiłem jadąc sobie na rybki. Odpalę po 20tej. Wrzucajcie relację, cxy da się grać.

20210727_171348.jpg

Opublikowano
20 minut temu, maciucha napisał:

Witam. Pozdrawiam.

Tylko mi nie wlatywac na moje niebo i moj jarmuż bo psy z lancucha spuszcze

Opublikowano

Czemu ta konsola jest taka spierdolona pod względem oprogramowania, możecie mi powiedzieć?

Opublikowano

Szybciej będzie wywalić grę i pobrać ją od nowa, co też uczyniłem.

Opublikowano

Umnie leci powoli ale stabilnie. Przypał bo jak barany oferują pre-load to niech oferują pobieranie patchy do tego co jest. Chyba nikt tej paczki nie kompilował dziś.

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

ile to waży? 

Ponad 100 giga.

Nie zapominajcie o paczkach z growego sklepu do ściągnięcia dodatkowo.

Opublikowano

Powtórzę dla tych którzy jeszcze nie ściągali. Nie pobierajcie wersji offline ważącej ponad 50 GB, jeśli i tak przez cały czas będziecie grali online. Waga wynosi wtedy 42 GB.

Opublikowano

Leci pełnym łączem, przez pierwsze 10 minut transfer łapał zadyszkę. Ale MS ma historię z serwerami które klękają przy większych premierach więc zrzucam to na nich. Jeszcze chwila i lecimy.

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

Powtórzę dla tych którzy jeszcze nie ściągali. Nie pobierajcie wersji offline ważącej ponad 50 GB, jeśli i tak przez cały czas będziecie grali online. Waga wynosi wtedy 42 GB.

Ludzie z Reddita nie pobierali, to im patch waży 78 giga :reggie:

Opublikowano

Zobaczymy, u mnie jest aktualnie 36 na 42. Dam znać. :kaz:

Cytat

ktoś wie ile te in-game paczki z updateami ważą? 

Cytat

world Updates on Xbox

Benelux World Update is 9.73GB
Nordics is 6.7GB
UK is 6.56GB
Japan is 2.53GB
USA is 4.97GB

Opublikowano

Pierwsze ładowanie gry po wstępnej konfiguracji przypomina instalacje z krążków cd a nie super szybkich dysków nowej generacji