Opublikowano 27 lipca 20213 l 3 minuty temu, kislawa napisał: Podobno po ściągnięciu pacza i tak się nie da grać bo serwery leżą? No nie wiem, u mnie na liscie już 10 osób lata.
Opublikowano 27 lipca 20213 l Jak po 10 miesiącach wreszcie dostajesz next genową grę na Xboksa, to co się dziwisz?
Opublikowano 27 lipca 20213 l Podczas pierwszej konfiguracji masz odrazu tryb retarda sugerowany i wszystkie parametry ustawione sa na easy.
Opublikowano 27 lipca 20213 l Tak. Generalnie wierzyłem po screenach, że jest moc. Ale po włączeniu NY i lot nad miastem... Mózg rozjebany
Opublikowano 27 lipca 20213 l 6 minut temu, Rozi napisał: Jak po 10 miesiącach wreszcie dostajesz next genową grę na Xboksa, to co się dziwisz? Oj przepraszam a rdr2?
Opublikowano 27 lipca 20213 l 4 minuty temu, pawelgr5 napisał: Podczas pierwszej konfiguracji masz odrazu tryb retarda sugerowany i wszystkie parametry ustawione sa na easy.
Opublikowano 27 lipca 20213 l 5 minut temu, Moldar napisał: No nic, badziewie nie działa, wrócę później. Spróbuj zrestartować konsolę.
Opublikowano 27 lipca 20213 l Ja właśnie odpaliłem ściąganie patcha, 140Mb/s za 20min będzie latane. Edytowane 27 lipca 20213 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 27 lipca 20213 l Godzinę temu, Rozi napisał: Czemu ta konsola jest taka spierdolona pod względem oprogramowania, możecie mi powiedzieć? O czym ty mówisz? Chciałbym przypomnieć farbowanym lisom, że pobieranie jest wolniejsze, jeśli jednocześnie gracie w inną grę.
Opublikowano 27 lipca 20213 l Nie no dzięki, że powiedziałeś, właśnie strzelałem a CODzie i coś się dziwiłem, że wolno pobiera Obcinanie prędkości pobierania i zawieszające się menu (które jest w Full HD) - do PS5 nie ma podjazdu. A MFS - już od 10 minut mam ekran z nosorożcem, niesamowita premiera, winszuję.
Opublikowano 27 lipca 20213 l I tyle w temacie Ogólnie ten pasek ładowania idzie strasznie długo i nie wiesz czy coś tam się w ogóle ładuje.
Opublikowano 27 lipca 20213 l Ja rozumiem ze nie chcieli żeby ludzie masowo latali do nowej zelandi, ale naprawdę mogli to jakoś zabezpieczyć a nie robić globalna premierę, która poszła gładko jak lądowanie w smolensku.
Opublikowano 27 lipca 20213 l U mnie działa jak złoto, wkurwił tylko ten patch na start i pierwsze długie uruchamianie ale jak ta gra wygląda
Opublikowano 27 lipca 20213 l U mnie bez problemu ściągnęło patcha i zainstalowało. Online działa. Zacząłem od lotów zapoznawczych. Jestem właśnie w Himalajach