szurubur 120 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 (edytowane) jak wy obsługujecie menu za pomocą pada? połowa rzeczy w menu gry mi nie działa, ta gra jest przystosowana do kontroli padem czy trzeba podlaczyc mysz? Edytowane 27 lipca 2021 przez szurubur Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 @Rozi masz XSS czy BeastBox? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Na razie tutorial ale świetnie to wygląda na Series S. Obraz jak żyleta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 7 minut temu, szurubur napisał: jak wy obsługujecie menu za pomocą pada? Normalnie, już nie pierwsza gra używa takiego kursora obsługiwanego analogiem - Assassiny od kilku odsłon też tak mają np. 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: @Rozi masz XSS czy BeastBox? Z tego co pamiętam, to wrzucał tu zdjęcie KLOCUCHA, więc gra w najlepszej konsolowej jakosci 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Sęk w tym że nie widzę żadnego kursora którym mogę sterować Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 (edytowane) 1 minutę temu, szurubur napisał: Sęk w tym że nie widzę żadnego kursora którym mogę sterować Kliknij lewego grzybka to będziesz mógł obsługiwać podczas lotu wszystkie opcje Edytowane 27 lipca 2021 przez Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 W samouczku sprawdziłem tylko jak się startuje i ląduje. Wish me luck. Neapol wygląda pięknie. Wszystko działa też bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Graficznie dla mnie jest absolutnie mistrzostwo. Sterowanie w menu też daje radę. Przechodzę właśnie tutoriale i jedyne co irytuje, to czułość analogów: niestety nie wierzę, że da się zrobić maks punktów na padzie xD. Poza tym faktycznie wczytywanie gry do menu jest długie, ale później wszystko bardzo sprawnie. Dzięki Pan Spencer, dużo czasu spędzę przy tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 16 minut temu, Moldar napisał: Z bliska wiadomo, że dominują proste budynki i szału nie ma, trzeba się trzymać z daleka aby docenić grafikę, taki urok. Daliby opcje wyłączyć vrr i może 40fps jak w raczecie bo jest dramat aktualnie. I mam nadzieję, że uruchamianie gry to tylko efekt łączenia z serwerami bo jest strasznie długo. Długo? Ja za drugim razem czekałem 10 min zanim wszedłem do menu gry Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 2 minuty temu, Whisker napisał: Kliknij lewego grzybka to będziesz mógł obsługiwać podczas lotu wszystkie opcje naciskam wszystki i niestety żaden kursor się nie wyświetla, może trafiłem na jakiś bug Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Teraz, szurubur napisał: naciskam wszystki i niestety żaden kursor się nie wyświetla, może trafiłem na jakiś bug No to dziwne bo w samym tutorialu o tym było Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 ja nawet tutoriala nie miałem, może dlatego że grałem w to już na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał: @Rozi masz XSS czy BeastBox? BeastBoxa oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 383 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Strzeliłem sobie lot z Tokio do Kyoto, włączyłem real time i real weather i okurła Wschód słońca podczas burzy rozpieprzył mi głowę. Protip, w sterowanku zmniejszcie sobie wszystkie czułości o 50%, zdecydowanie lepiej się lata na padzie w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Włączone. O jprdl ile ustawień Jak odwrócić kamerę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Fakt, klatki sie gubią, problemy z serwerami ale gra się obłędnie a tylko dopiero ja liże, nie bawię się jeszcze w zadania, samouczki, nie bawiłem się jeszcze nawet dobrze ustawieniami, chciałem tylko wejść i polatać. Obłęd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Da się jakoś te powiadomienia wyskakujące na środku ekranu wyłączyć? O aktywnym kursorze itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 31 minut temu, Shago napisał: Przechodzę właśnie tutoriale i jedyne co irytuje, to czułość analogów: niestety nie wierzę, że da się zrobić maks punktów na padzie xD. Właśnie zaliczyłem BASIC. Każde z zadań oczywiście na "A", ale z ostatnim mocno się yebauem Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 To chyba ma mało sensu na padzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Dobra, mam, Assistance Options Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 19 minut temu, devilbot napisał: To chyba ma mało sensu na padzie? Nie do końca. Gra się przyzwoicie na padzie, tylko po prostu nauki latania nie wymaksujesz w punktacji, czyli poziom A 10k punktów. Nie mniej granice poziomu A 8k punktów da się osiągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 327 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Przeleciałem sobie kilka kultowych miejscówek oraz kilka mi znanych (tutaj już gorzej graficznie) i to by chyba było na tyle. Nie mam ochoty poznawać się i uczuć tajników latania. Na dysku zostawię, ponieważ zapewne jeszcze sobie włączę aby polatać na easy z tą miłą muzyczką w tle. Graficznie bardzo nierówno od uaaaaa po meh, no ale wiadomo że to symulator lotu z całą kulą ziemską, a nie kolejna Forza Horizon. W sumie dostałem to co myślałem, choć mimo wszystko liczyłem na ciut lepszą grafę (XSX + mocny net). Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 3 godziny temu, Ins napisał: Łódź juz oblatana. Z góry wygląda równie słabo co z dołu xD VRR pomaga ale skoki miedzy 60 i 30 klatkami są za bardzo odczuwalne. Może byłoby lepiej jakby wzorem Insomniac i nowego Ratcheta wrzucili tryb 40 klatek dla 120Hz ekranów. Ta gra czasami chodzi chyba w 20... Chłop ostatnio pisał, że 60 klatek na PS5 to zdecydowanie za mało, po tym jak gra na Xboxie w 120, ale widze że Oled w symulatorze załatwił sprawe - 1 opcja zrobiła z 15 fpsów 60 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 695 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 No jeszcze mi nie zdarzyło chyba. Zdecydowanie większość czasu sporo powyżej 30 klatek ale przez ten pływający framerate i popsuty przez to framepacing każdy spadek jest bardzo odczuwalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 No no, jak włączysz autopilota i nie będziesz ruszał prawej gałki to jest płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi