Ins 5 693 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Poczekaj bo nie wiem już o czym ty pierdolisz i nie wiem co chcesz udowodnić. Jaki jest wg ciebie framerate? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 No bardzo bardzo daleki od "60 fpsów" - wydawało mi się ze chłop dla którego na telewizorach z 20mls lagiem "nie da sie grać" widzi różnicę - tyle. A tak na poważnie, to szkoda, że są miejscami aż tak duże dropy animacji, ale sama wygląda rewelacyjnie biorąc pod uwagę, że jest wyświetlana na konsoli za 2 tys. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 A czy ja napisałem, że chodzi w 60 klatkach. Framerate lata jak pojebany i nawet VRR nie pomaga. Napisałem jedynie, ze większość czasu jest powyzej 30 klatek. No i to przypierdalanie się o to, że Rocket League dziala o niebo lepiej na XSX. Chyba nadal masz ból dupy o CW. EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 (edytowane) 14 minut temu, Ins napisał: Poczekaj bo nie wiem już o czym ty pierdolisz i nie wiem co chcesz udowodnić. Jaki jest wg ciebie framerate? Czasami w wielkich miastach spada do 10klatek Jakościowo to kicha i te bugi, wyleciałem i wylądowałem w krzakach Loadingi masakra 20 minut czekania, ciagle błędy, odczytywanie obiektów i grafika czasami jak z PSXa, ja podziękuje , przesyłam bezpośrednio z konsoli zdjęcia bez RETUSZU W PHOTO mode jak niektórzy Edytowane 27 lipca 2021 przez Whisker 1 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Już olać twoją krucjatę ale wytłumacz mi czemu u mnie nie ma problemów z loadingami? Może faktycznie masz jakiś lipny net. BTW Jest tu photo mode? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Musisz wybrać kamerę Showcase. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Jedno co muszę stwierdzić, gra ma zabugowany interfejs, już któryś raz nie mogę wrócić z menu pauzy do samouczka i muszę resetować gre. Niestety zdarza się to za często, biorąc pod uwagę pierwszy loading…. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Wczytywanie jedynie na samym początku było dosyć długie, chyba nawet kilka minut. Potem uruchomienie wybranej trasy to tak około 10-15 sekund. Polatałem 2 godzinki i nie zauważyłem, żeby kiedykolwiek zdarzyły się spadki do 10 klatek. Bardzo daleko od takich wartości. Graficznie bez większych zarzutów, chociaż wiadomo że każda miejscówka nie będzie równie ładna. Te screeny to chyba w 480p, albo Xbox w tak słabej jakości je wypuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 15 minut temu, Bigby napisał: Wczytywanie jedynie na samym początku było dosyć długie, chyba nawet kilka minut. Potem uruchomienie wybranej trasy to tak około 10-15 sekund. Polatałem 2 godzinki i nie zauważyłem, żeby kiedykolwiek zdarzyły się spadki do 10 klatek. Bardzo daleko od takich wartości. Graficznie bez większych zarzutów, chociaż wiadomo że każda miejscówka nie będzie równie ładna. Te screeny to chyba w 480p, albo Xbox w tak słabej jakości je wypuszcza. A latałeś większymi maszynami typu BOEING? Spróbuj 27 minut temu, Ins napisał: Już olać twoją krucjatę ale wytłumacz mi czemu u mnie nie ma problemów z loadingami? Może faktycznie masz jakiś lipny net. BTW Jest tu photo mode? Jaka krucjata? Mam wszystkie konsole obecnej generacji wiec mam wywalone na faanbojstwo i oceniam to co wychodzi premierowo, a to mnie rozczarowało jak na razie i tyle 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Ten darmowe rzeczy ze sklepiku to tylko przez sklep w grze się będą pobierać? Czy mogą konsolę dać w standby? Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Tylko ze sklepu i już mi się to wywaliło dzisiaj ze 3 razy, nie wiem czy na standby da radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Powiem tyle - ja pierdole! Robię sobie przelot wokół Korsyki, widzę miejsca, które odwiedziłem, czasami to jest jak fotorealim: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 1 minutę temu, Rozi napisał: Powiem tyle - ja pierdole! Robię sobie przelot wokół Korsyki, widzę miejsca, które odwiedziłem, czasami to jest jak fotorealim: Jutro obowiązek mój to lot nad Chile i Patagonią. Przypomnę sobie wizytę w tej pięknej krainie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Ale jak dodadzą myśliwce, to oblecę cały świat Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Ja przeleciałem się po Trójmieście - meh. Potem wycieczka do nowego Jorku i tam to jako tako fajnie wyglądało. Następnie myślę sobie polecę z banerem glazer out nad old trafford ale poi pokazywało stadion w innym miejscu xD może to i lepiej bo okazał się prawie płaska tekstura Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Jak dodadzą myśliwce to jak osiągniesz 3 machy to konsolę rozpier.doli. Cytuj Odnośnik do komentarza
PIOTR8642 30 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Panowie jakby co to zwróćcie uwage czy odpala wam gre w offline czy online, bo jest wtedy gigantyczna różnica w grafice. Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Ale każdy to wie typie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 39 minut temu, MarekCol napisał: Jak dodadzą myśliwce to jak osiągniesz 3 machy to konsolę rozpier.doli. Może tak być, bo odpaliłem przelot Boeingiem 747 (najszybszy samolot w grze) nad Tokio, to miałem czasami 2 klatki na sekundę. Nie zmienia to faktu, że zwiedzanie jest super, a świat jest piękny. Jeszcze bardziej można zobaczyć ogrom niektórych miast, którego żadna płaska mapa nie odda. Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Oglądam filmy na jutub i podobno słabo odwzorowali Wielki Chiński Mur. Albo nic tam nie ma albo random bloki z Katowic Pewnie Sony zakazało albo coś. Nieważne, lata się pysznie. Szkoda tylko, że te rzeki na niskim pułapie tak słabo liczone, szerokość rzek zawsze nie taka jak powinna niestety, a odblaski wodne od słońca to okoliczne pola mi dają zamiast wód rzecznych No ale tak samo w sumie było u mnie na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 (edytowane) A idź Pan z tym szajsem (konsola XSX i ET ultra speed) Edytowane 27 lipca 2021 przez Whisker 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
PIOTR8642 30 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 46 minut temu, MarekCol napisał: Ale każdy to wie typie. No napewno. I o tym pewnie też...przecież to takie oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Na dzisiaj wystarczy. Wstępnie ogrom opcji przytłacza. Po 3 piwach i trzech godzinach z grą interfejs znacząco się przejaśnia. Loty nad ojczyzną aborygenów zaliczone i jak najbardziej na plus. Gra chyba uzależnia wiele opcji od prędkości neta, stąd niektórzy mają problemy, inni nie uświadczyli takowych. Generalnie - masakrator!!! Boomcio przesiada się niniejszym z niemieckich kolei państwowych do awionetki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Generalnie to gówno ale z potencjałem na lata, tylko nie na konsolach gram daleko ląduję na PC i XSX, przepaść jakości noestety Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 6 godzin temu, Rozi napisał: Powiem tyle - ja pierdole! Robię sobie przelot wokół Korsyki, widzę miejsca, które odwiedziłem, czasami to jest jak fotorealim: Widzę że samolocik firmowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi