Opublikowano 25 października 20195 l Mysle ze potencjał rozbicia sie Dreamlinerem na rynku w krakowie sprawi że gierka wjedzie u mnie nawet za pełną cenę. Niesamowicie to wygląda
Opublikowano 8 listopada 20195 l Oświetlenie mega naturalne, mam nadzieje ze nowa Forza to wykorzysta.
Opublikowano 29 lutego 20205 l reszta tutaj https://www.flightsimulator.com/february-27th-2020-development-update/
Opublikowano 27 marca 20205 l Autor latając z miejsca na miejsce będziemy mogli spotkać innych graczy z całego świata. Super ficzer
Opublikowano 27 marca 20205 l jeden swiat wspoldzielony dla wszystkich + pogoda real time no to niezle azure
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l obecnie trwają alpha testy, niestety wszystko usunięte za łamanie NDA
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l Ładne to, ale nie wiem czy bedzie mi się chciało grać. Nie można strzelać laserkami czy coś?
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l Skoro w temacie jesteśmy: ciekawe czy na mapie gry dostępny będzie Smoleńsk.
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l Mam nadzieję, że będzie słychać strzały. Pamietajcie tylko, żeby nie pic jak lecicie nad brzozami.
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l Liczę też na historyczne maszyny np. PZL 23 i możliwość zbombardowania Berlina i Moskwy
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Skoro w temacie jesteśmy: ciekawe czy na mapie gry dostępny będzie Smoleńsk. W dlc będzie world trade center
Opublikowano 22 kwietnia 20204 l Ideal spec is a Core i7-9800X, RTX 2080, and 32 GB of RAM 150GB SSD mają rozmach sku.wysyny, dawać wersję na SEXa