Figuś 21 141 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 27 minut temu, Moldar napisał: Mogę wrzucić swój dom, ofc mało podobny o trawnik byś zadbał bo wstyd, no i gdzie płot? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Nie wiem kto komponował muzykę do tej gry, ale podkład w każdym zakątku świata jest wręcz idealny! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 (edytowane) 5 minut temu, Michał102 napisał: Czuć moc next gena No zdumiewające, że miejscówka w miejscowości Wygwizdowo, gmina Wygnajewo (bez obrazy Moldar ;)) wygenerowana komputerowo na podstawie map "w locie" nie wygląda jak lokacja w TLoU2, gdzie artyści spędzają miesiące nad jedną lokacją Edytowane 28 lipca 2021 przez Shago Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Ale mnie wkurwiają takie posty, gra generuje na bieżąco cały świat, cały kurwa świat, robi to z płaskich map, no ale MATI HEHE CZUĆ MOTZ NEKSGENA, dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 048 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 to chyba dla beki było Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 9 minut temu, Rozi napisał: Ale mnie wkurwiają takie posty, gra generuje na bieżąco cały świat, cały kurwa świat, robi to z płaskich map, no ale MATI HEHE CZUĆ MOTZ NEKSGENA, dramat. No dobrze, ale niech to chociaż w momencie generowania tej jakże powalającej oprawy chodzi chociaż płynnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Dobra, przyznawać się kto już wyrzucił grę z dysku po godzinie latania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Miałem pracować ale nie mogłem się powstrzymać by przelecieć z Bejrutu na Cypr. Pierwsze udane lądowanie z wyłączonym silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Nie wiem co inni oczekiwali. Ja jestem pod wrażeniem tego, że mała mieścina jak moja, czy np. polskie Tatry są odwzorowane w sposób umożliwiający (bez problemu) rozpoznać charakterystyczne miejsca. A jak sobie uzmysłowie, że takich nieznaczących miejsc jest miliony to mózg rozjebany. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 28 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Ja jeszcze trzymam, Nie jest to tytuł który wciągnie mnie na wiele godzin, ale będę chciał chociaż skończyć podstawowe tutoriale i odwiedzić kilka miejsc na świecie. Ale fajnie jest poczytać tutaj poczytać, jak ci którzy złapali zajawkę i się jarają Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Wysłałem znajomym zdjęcie mojej rodzinnej mieściny (8 tys mieszkańców) nie pisząc co to, rozpoznali od razu po miejscowej hucie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 3 minuty temu, Bielik napisał: Dobra, przyznawać się kto już wyrzucił grę z dysku po godzinie latania? Ja nie, jeszcze mam masę miejsc do zwiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Ja zrobiłem dwa całe turoriale i cześć trzeciego i teraz odpaliłem loty pokazowe. Akurat tutorial z pierwszym startem dał mi dużo frajdy. Powoli zaczynam łapać chęć na kupno dedykowanego kontrolera Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 9 minut temu, Bielik napisał: Dobra, przyznawać się kto już wyrzucił grę z dysku po godzinie latania? Na pewno nie ten seksowny gnojek Spoiler Pokazuje zliczony czas z PC i XSX, nie wiem dlaczego z oznaczeniem W10. Byle do powrotu do domu i lecimy tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 30 minut temu, easye napisał: Nie wiem kto komponował muzykę do tej gry, ale podkład w każdym zakątku świata jest wręcz idealny! No wlasnie jak wlaczyc muzyke? Bo mam ustawione 100% wybralem ten Legacy, reszte suwakow jak dzwiek silnika itp na 20% i ni chuia nic nie slysze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Muzyka odpala się w Discovery Tour i reszcie aktywności z tego kafelka, przy free flight nie ma muzyczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 19 minutes ago, Bzduras said: Na pewno nie ten seksowny gnojek Hide contents Pokazuje zliczony czas z PC i XSX, nie wiem dlaczego z oznaczeniem W10. Byle do powrotu do domu i lecimy tutaj. U mnie też pokazuje Windows 10, mimo, że nigdy na komputerze w to nie grałem. Port z PC z krwi i kości Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 No to jest totalny debilizm, ze we free flight nie mozna sobie muzyki wlaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Just now, smallv86 said: No to jest totalny debilizm, ze we free flight nie mozna sobie muzyki wlaczyc. Włącz sobie ze Spotify na konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 (edytowane) No to lipa że nie można w tym trybie odpalić muzyki, bo słuchanie przez godzinę kosiarki męczy, tak wiem chodzi o ostrzeżenia głosowe w samolocie. Sądziłem że przelecę się nad chatą i odwiedzę kilka miejsc i to będzie tyle z mojej przygody a jednak wciągnęło mnie mimo że nie lubię symulatorów. Ta oprawa graficzna i to że mamy całą ziemię w grze, masakruje na atomy, serio to jest rewolucja jak ta gra wygląda i w jakiej skali, true nextgen. Do tego ustawianie sobie pór roku/dnia/warunków pogodowych czy chmur w czasie rzeczywistym robi ogromne wrażenie. Jedyny i duży minus to 30fps które nie są stabilne a tak tip-top. Gra zostanie u mnie na dysku na miesiące/lata, to jest właśnie świetny materiał pod ASXowe GaaSy no i setki miejsce do odwiedzenia dla mnie Edytowane 28 lipca 2021 przez Daddy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Wczoraj latałem nad Alaską. Nic tam nie ma ale i tak było zajebiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teamdox 64 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Dzięki MFS dowiedziałem się, że w Warszawie grzmi, super sprawa z tymi aktualnymi warunkami pogodowymi i czasem rzeczywistym. Można lepiej przewidzieć pogodę niż dzięki tym głupim aplikacją, które próbują przewidzieć prognozę na 14 dni a nie potrafią dobrze przewidzieć jednego dnia. Lata się fajnie, nie jest to może gra do której będę chciał niewiadomo ile powracać ale zarówno wczoraj jak i dzisiaj chciało mi się odpalić Airbusa i wyruszyć w niebo. Zawsze marzyłem żeby wybrać się na kurs pilota i ogarnąć to wszystko co związane z lataniem, teraz nadarzyła się okazja Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Ale u nas świeci słonce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Ale to zliczanie czasu w grze jest zjebane i acziki za czas na jednym profilu będą strasznie ciężkie do wbicia. Na exophase pokazuje mi 6h i tyle mniej więcej wczoraj spędziłem, a profil w gierce 2h Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 3 minuty temu, Wredny napisał: Ale to zliczanie czasu w grze jest zjebane i acziki za czas na jednym profilu będą strasznie ciężkie do wbicia. Na exophase pokazuje mi 6h i tyle mniej więcej wczoraj spędziłem, a profil w gierce 2h Ale latałes 6h czy byłes w menu, na pasie startowym itp? Mnie wkurza, że to się zlicza i pokazuje na profilu pilota w sekundach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi