Opublikowano 28 lipca 20213 l Powiem Wam, że warto ściągnąć World Updejty - jak to zobaczyłem przed chwilą to prawie się zesrałem od tej grafiki z PSX albo gorzej Skąd pobrać ?
Opublikowano 28 lipca 20213 l Teraz, Banan91PL napisał: Skąd pobrać ? Sklep w grze, widnieją w zakładce darmowego contentu i jest pięć paczek - Japonia, USA, Francja, Beneluxy i Norwegia.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Autor Niezła niespodzianka . Okazuje się że nawet multiplayer w grze usludze nie jest taki straszny xd
Opublikowano 28 lipca 20213 l 51 minut temu, Bzduras napisał: No hejka, leciałem za Tobą jak lądowałeś w Balicach bodajże Startowałem tylko z balic w kierunku Zakopca, później oddałem pada młodemu wiec nie zauważyłem, widziałeś mnie normalnie? Można latać ze sobą?!
Opublikowano 28 lipca 20213 l Yep, żółty samolot? Starałem się wystartować na mapie w podobnym miejscu co Ty.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Właśnie przeleciałem nad Góra Świętej Anny, którą na codzien mam na horyzoncie Spencer ty chory skurczybyku
Opublikowano 28 lipca 20213 l Gdzieś w opcjach widziałem i można ustawić czy mamy latać z innymi graczami. Domyślnie jest ustawione, że gramy ze znajomymi. Na mapie widziałem, ale w powietrzu jeszcze nie doszło do kontaktu.
Opublikowano 28 lipca 20213 l 2 godziny temu, Michał102 napisał: Udało Wam się przejść szkolenie z max punktacją grając padem? 1 godzinę temu, Faka napisał: Ktoś tu pisał, że zrobienie max punktów na padzie jest awykonalne. Max punktacja na padzie bez szans, ale oceny A możliwe (czyli minimum 8000 punktów) tyle że bardzo trudne. Ja póki co wymaksowałem pierwszą kategorię, a w drugiej mam 95% (jedna ocena B mi psuje), w trzeciej już w ogóle tragedia, bo ledwo B wyciągam.
Opublikowano 28 lipca 20213 l No ja właśnie chciałem zrobić wszystko chociaż na "A", ale 2 ostatnie zadania w drugiej kategorii doprowadzają mnie już do wylewu i "B" jest póki co maxem moich możliwości. Mega trudno jest mi utrzymać idealny pułap i prędkość. Minimalnie za duży ruch gałki i wszystko idzie w pizdu. Edytowane 28 lipca 20213 l przez Michał102
Opublikowano 28 lipca 20213 l 2 godziny temu, Bzduras napisał: Sklep w grze, widnieją w zakładce darmowego contentu i jest pięć paczek - Japonia, USA, Francja, Beneluxy i Norwegia. To się będzie pobierać jak gra będzie uśpiona, a konsola w stnadby?
Opublikowano 28 lipca 20213 l Teraz, balon napisał: To się będzie pobierać jak gra będzie uśpiona, a konsola w stnadby? nie
Opublikowano 28 lipca 20213 l Tak jak kislawa napisał, musisz mieć włączoną grę i ten menadżer pobierania na wierzchu.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Uuuuu biorąc pod uwagę, że jakoś mi słabo to leci (ok 30 Mbit/s) i gram jakieś 30 min dziennie to trochę zejdzie.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Spokojnie, jak pobierzesz ileśtam danych i wyłączysz grę to nie przepada Ci to. Paczki można też pobierać pojedynczo, najcięższa waży chyba coś ponad 9GB, najlżejsza niecałe 3GB.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Fajna ta muzyczka w grze, jak się odpala przy jakimś ładnym widoku to aż ciary na plecach przechodzą, ale ostatecznie ją wyłączyłem żeby słyszeć sam warkot silnika. Ogółem spaniała gierka, jakbym był czyimś starym-fanatykiem lotnictwa to chyba bym się popłakał ze szczęścia.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Mi się paczki pobierają bo tak to grafika jakoś nie zrobiła na mnie wrażenia wręcz tekstury są slabe
Opublikowano 28 lipca 20213 l 15 minut temu, balon napisał: Uuuuu biorąc pod uwagę, że jakoś mi słabo to leci (ok 30 Mbit/s) i gram jakieś 30 min dziennie to trochę zejdzie. jak grasz to się nie ściąga
Opublikowano 28 lipca 20213 l Mega sprawa z tym zapisywaniem lotów - już sobie ustawiłem kilka stałych tras, które odpalę, jak ziomek wpadnie - znajome miejsca itp. Np moje osiedle i mój blok: Albo moje Technikum i rywalizujące z nami Liceum po drugiej stronie ulicy (to z boiskiem): Albo stary stadion Lechii Gdańsk: Jasne, że to wszystko tylko 3D symulacja odgórnych zdjęć satelitarnych, ale i tak jest to imponujące i zajebiście jest sobie polatać nad znanymi miejscami.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Głupie pytanie. Jak po udanym lądowaniu zakończyć lot? Włączam hamulce, wyłączam systemy i baterię i nic się nie dzieje, śmigło nadal się kręci i muszę wyjść do menu O czymś zapominam czy tak ma być?
Opublikowano 28 lipca 20213 l Latacie w real tajmie, czy przyspieszacie kompresję czasu? Ew jak to zrobić, bo od godziny lecę do Prypeci
Opublikowano 28 lipca 20213 l 5 minutes ago, Boomcio said: Latacie w real tajmie, czy przyspieszacie kompresję czasu? Ew jak to zrobić, bo od godziny lecę do Prypeci W szybkim menu masz taką opcję, można wybrać przeskok do określonego etapu lotu np. lądowania.