Boomcio 4 026 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Ale sama kompresja, żeby np lot do warszawki z pyrzowic nie trwał 40 minut? Jest cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 9 godzin temu, Boomcio napisał: Ale sama kompresja, żeby np lot do warszawki z pyrzowic nie trwał 40 minut? Jest cos takiego? Na PC klawisz R plus +- regulujesz prędkość czasu i tym samym prędkość samolotu. Na konsoli nie mam zielonego pojęcia ale taka opcja na PC jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 (edytowane) Koledzy, podzielcie się radą jak to ostatnie zadanie zrobić na A. Wczoraj walczyłem z tym chyba ze 2 godziny i się poddałem. Największy problem, to po starcie osiągnąć pułap 5700ft. Gdy utrzymuje zalecaną prędkość 75 węzłów nie daje rady wznieść się na taką wysokość. Edytowane 29 lipca 2021 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Czułość analogów w tej grze to jest jakaś masakra do się to jakoś zmienić żeby były mniej czule? Co do grafiki to mam mieszane uczucia jak turecki kebab….. W takim NYC jest pięknie ale już w Białymstoku bardzo słabo, tak samo jak odwzorowanie trasy S8 z Wawy do Białego właśnie, gdzie pojazdy jechały po polach, zamiast po drodze. Nie wiem jak reszta Polski, polatam to zobaczę skoro mówicie ze Tatry takie dobre na high endowym PC musi to wyglądać obłędnie, widać ze jest potencjał na więcej jak by była silniejsza konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 No nawet stolica jest zrobiona lekko na odpierdol, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Nikt przecież nie mówił ze PL będzie modelowana ręcznie. Dobrze zrobione jest to nad czyms ktoś przysiadł. Ja i tak jestem w szoku, że lecąc nad krk jestem w stanie rozpoznac charakterystyczne miejsca mimo tego, ze wygenerował to jakis skrypt. Do tego grafika przy takiej wielkości swiata i tak wyglada swietnie. Lot nad ryneczkiem przy zachodzie słonca na zawsze wrył mi się w głowe i bede to wspominał jeszcze wiele lat. Gierka zostanie na dysku dłuzej, będzie latane co jakiś czas w różne miejsca. Wczoraj lot nad Paryżem zrobił mi wieczór niesamowicie. Do tego w koncu udało mi się wylądować na 3 lotniskach mimo, że troche z dupy się ustawiałem. Niesamowita satysfakcja z posadzenia maszyny na pasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Godzinę temu, Kaczi napisał: Czułość analogów w tej grze to jest jakaś masakra do się to jakoś zmienić żeby były mniej czule? Co do grafiki to mam mieszane uczucia jak turecki kebab….. W takim NYC jest pięknie ale już w Białymstoku bardzo słabo, tak samo jak odwzorowanie trasy S8 z Wawy do Białego właśnie, gdzie pojazdy jechały po polach, zamiast po drodze. Nie wiem jak reszta Polski, polatam to zobaczę skoro mówicie ze Tatry takie dobre na high endowym PC musi to wyglądać obłędnie, widać ze jest potencjał na więcej jak by była silniejsza konsola. Jeżeli korzystano z map bing, to Podlasie ma dość słabe zdjęcia niestety. Aczkolwiek po amerykańskiej korporacji spodziewać się poprawnego odwzorowania wypizdowia Europy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Przeciez to sa najprawdopodobniej dane z OSM lekko ulepszone jakimis dodatkowymi teksturami. Przeciez nikt wam nie bedzie modelowal calego swiata recznie. To dlatego jak gracie online widzicie gowno, bo najpierw trzeba dociagnac te dane zeby mozna bylo wyrenderowac budynek w lepszej jakosci, w tym przypadku chyba LOD2. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Ja sobie wczoraj wystartowałem z Okęcia, poleciałem nad Białystok, zatoczyłem koło nad Belwederem, później zaliczyłem wizyte w Choroszczy przy zachodzącym słońcu.. ta gra jest zajebista. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 1 hour ago, orion50 said: Ja sobie wczoraj wystartowałem z Okęcia, poleciałem nad Białystok, zatoczyłem koło nad Belwederem, później zaliczyłem wizyte w Choroszczy przy zachodzącym słońcu.. ta gra jest zajebista. W szpitalu nie zamknęli? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Godzinę temu, Kaczi napisał: W szpitalu nie zamknęli? Niestety pelne obłożenie mają. Dzis planuje polatać nad Islandia Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Ja mam w planie lot nad Smoleńskiem Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 A ja sobie przypomniałem ze w Dubaju jeszcze nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Jest myśliwiec w grze! Za 92 jebane złote XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Dodatek top gun wyjdzie w tym roku i będzie darmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 27 minut temu, eX4cT_PL napisał: A ja sobie przypomniałem ze w Dubaju jeszcze nie byłem Słabo wygląda w porównaniu do innych miast Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 27 minut temu, eX4cT_PL napisał: A ja sobie przypomniałem ze w Dubaju jeszcze nie byłem Właśnie lecę i w sumie nie robi wrażenia, te wysepki palmowe spoko, ale tak to po prostu miasto na pustyni. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Jest ta cała rama co niby ma 150m wysykosci i wygląda jak obrazek wbity w ziemie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Sprawdziłbym Ascent ale aktualnie wznoszę się nad Alaską z pogodą w czasie rzeczywistym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Jak ustawić rzeczywista pogodę i czas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Albo przed wylotem wchodzisz w opcje pogodowe w prawym górnym rogu (zakładając, że startujesz sobie z free flight) albo w trakcie gry wywołaj menu i kliknij sobie na ikonkę chmurki, tam masz stosowne opcje do odhaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Te kursy latania to jest złoto. I nie sądziłem, że taką radochę może sprawić wylądowanie na środku pasa Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Ja nigdy nie przepadałem ze wszelakimi symulatorami i tak jak się spodziewałem MFS tego nie zmieni, no ale na bank będę robił sobie przeloty nad różnymi miejscami. Super to relaksuje. Szkoda jedynie, że te dodatki nie mogą się pobrać z poziomu XMB No nic będę musiał chyba jutro na dzień odpaloną grę w menu zostawić aby mi się zassały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 13 godzin temu, Michał102 napisał: Zrobił ktoś ten pierwszy samodzielny lot na A? Też mam z tym problem. Próbowałam już z kilkanaście razy i maks co wycisnołem to 7800. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Obecnie latam sobie nad wyspami kanaryjskimi, jest cudownie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi