kislawa 548 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 9 minut temu, Aleks napisał: Zrobił ktoś ten pierwszy samodzielny lot na A? Też mam z tym problem. Próbowałam już z kilkanaście razy i maks co wycisnołem to 7800. pamiętaj ze musisz padem ruszać co kilka minut :d Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 11 minut temu, Aleks napisał: Zrobił ktoś ten pierwszy samodzielny lot na A? Też mam z tym problem. Próbowałam już z kilkanaście razy i maks co wycisnołem to 7800. Chyba Wrednemu się udało. Ja jestem jedną misję jeszcze przed Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 (edytowane) Jak to leciało? "Nudny symulator w którym nie ma co robić i sprawdzi sie sie na 15 minut dla sprawdzenia graficzki". A ja przepadłem w MSF na amen Edytowane 29 lipca 2021 przez Magik 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 W nocy też ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Ja tez myślałem ze to gra na chwile a wsiąkłem kompletnie, co chwile mi wpadają do głowy miejscówki do których chciałbym poleciec i wsiadam i lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Czyli dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Ja się łapie na tym, że po gamingowym wieczorze zawsze mam ochotę włączyć MFS, chociaż na 15 minut, wsiąść do samolotu i odwiedzić jakieś miejsce w którym byłem. Nie wiem czy do tej gry pasowałaby jakakolwiek fabuła, zadania jak w snowrunnerze, bo tutaj najbardziej przyciąga ta swoboda podróżowania między wszystkimi miejscami na kuli ziemskiej. Jestem fanem pecetów i mam nieco inaczej niż Whisker, nagrywam filmiki offscreen i wysyłam swoim znajomym, by pokazać coś niemożliwego i nie do uwierzenia, że tak ogromna gra może tak wyglądać na konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Pograłem wczoraj chwilę w The Ascent, odpaliłem w przerwie MFS na chwilowy relaks no i skończyłem po półtorej godziny, w wpół do drugiej w nocy Podjąłem się wyzwania Nevada Bush Trip, ale zgubiłem się po drodze i nie dotarłem do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Szkoda, ze podczas lotu nie można włączyć tej mapy na całym ekranie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 przydałby się companion app na ipad żeby można było mapę i radio obsługiwać na drugim ekranie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 9 minutes ago, easye said: Szkoda, ze podczas lotu nie można włączyć tej mapy na całym ekranie. W tym wyzwaniu nawet mapy nie włączałem, podążałem za wskazówkami oraz kompasem Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 4 minuty temu, kislawa napisał: przydałby się companion app na ipad żeby można było mapę i radio obsługiwać na drugim ekranie O! ta zapomniana funkcja tutaj sprawdziłaby się rewelacyjnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Kurczę, mam problem ze zrobieniem A w szkoleniu Start i lądowanie / Z wiatrem . Najwięcej punktów tracę na wyjściu na prostą z zakrętu względem pasa.. Po pracy siadam i się nie poddam Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Ja wyłączyłem większość asyst i jak narazie lata mi sie dużo lepiej, szczególnie opcja wspomagania kontorlera xbox była denerwująca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Wszystkim narzekającym na ceny samolotów i innych rzeczy w sklepie chciałbym tylko uzmysłowić, że to nie jest jakaś "chciwość Microsoftu" i "chore mikrotransakcje", a po prostu marketplace, gdzie ludzie (po uprzednim zaakceptowaniu przez MS) wrzucają swoje mody z ceną, którą sami ustalili dla podobnych sobie fanatyków lotnictwa. Należy więc Microsoft pochwalić za to, że nie tylko umożliwia twórcom modów zaistnienie, ale również zarobek za pomocą swojej platformy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Płacenie za mody nie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 048 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 12 minut temu, devilbot napisał: Płacenie za mody nie jest ok. Nie wiem czy to jest mod, to raczej zwykła mikrotransakcja lub inne DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 22 minutes ago, devilbot said: Płacenie za mody nie jest ok. Dlaczego ktoś nie może żądać opłaty za swoją pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 7 minut temu, Czoperrr napisał: Dlaczego ktoś nie może żądać opłaty za swoją pracę? Każdy ma do tego prawo, tylko pytanie czy chciałbys zeby teraz kazdy moder na PC chciał hajs za te wszystkie rzeczy jakie są robione? Jeżeli kazdy taki samolocik może być zrobiony dopiero po zakupie licencji (tak jak MS kupuje na samochody do Forzy) to dla mnie ok. Ja sam nie zamierzam płacic za jakiekolwiek mody do gierek video. Tak samo nie płace za małe DLC wydawane oficjalnie (e.g. zbroja dla konia). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Ja też nie płacę, ale może ktoś jest gotów zapłacić jak bardzo chce nowy samolocik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Albo lotnisko i stary rynek w Krakowie - też jest taki modzik do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Nie wiem, jakoś nie czuję tej gry. Jak pokazała się na PC to specjalnie kupiłem do niej zestaw HOTAS ale utknąłem na jakimś samouczku, bo nie ogarniałem co mam naciskać. Zrobiłem drugie podejście na padzie na XSX i nie czuję tego. Nie mówić już o jakiejś nextgenowości. Co tam jest nextgenowe? Poprawione zdjęcia satelitarne? W Nowym Jorku ruch samochodów mniejszy niż na autostradzie A4... No jakoś tego nextgena tutaj nie czuję. Owszem grafika jest ładna ale dupy nie urywa. Fajnie jest przelecieć nad swoim domem. To jest chyba gra z cyklu - albo pokochasz albo znienawidzisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Pokochałem tą grę, tak jak kocham podróże po świecie. Nie mogę się oderwać, chcę wszędzie polecieć, wszystko zobaczyć. To będzie niesamowity pożeracz czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 No pewnie tak, podobnie jak gameplay - jedni pokochają, zostawią na dysku i będą odwiedzać miejsca z wakacji, bądź latać dla odprężenia, inni po godzinie usuną z dysku i zapomną o grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 W Train Sim World też są ciufciufy zajebiste za grubą walutę 80-125 zeta. Ale nowe trasy akurat za te 125zeta się opłaca, bo jest dużo zawartości, niczym nowa część. Kilka kupiłem jeszcze na plejaku, szczególnie te towarowe są dobre i klimatyczne. Tak więc działanie M$ nie jest niczym nadzwyczajnym w tej kwestii. Pewnie przyjdzie moment, że też zacznę kupować jakieś rzeczy przez te ich: "za-chuja-nie-mikro" transakcje. Taki żywot gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi